Začátek=Gama 2100 a co dále?

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Zpráva
Autor
kouba159
Kontaktovat uživatele:

Re: Začátek=Gama 2100 a co dále?

#16 Příspěvek od kouba159 »

Shane66 píše:Gama je pro začátečníka zcela nevhodná je strašně záludná vím o čem mluvím ony skoro všechny modely o Pelikána rádoby pro začátečníka jsou pro velmi zkušeného modeláře já doporučuji Radiana to je naprosto pohodové letadlo( ne verze pro to už je trošku něco jiného )

Gama byla a ještě je mé první letadlo. Po 2 letech na kabelu s kamarádem jsem ji létal sám. Je to pohodové pomalé letadlo co vydrží i nějakou tu ránu. Je pravda že má také nějaké vady. Křídla se v centroplánu časem vyčvachtají a nedrží nijak dobře. Musel jsem vyztužit výškovku uhlíkem, protože se velmi třepotala v motorovém letu.
Jaroslav Kuba
jabber:kouba159@jabber.cz
juraj.jurej
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od juraj.jurej »

Ja by som povedal, že Beta (Gama) je väčšia mrcha, ako Radian. Keby som ešte raz začínal idem do Radianu typu V2. (dnes by každý začiatočník chcel hneť 4 servové krídlo a nevie sa ani orientovať v lete proti sebe) A klapky na EPP úplná zbytočnosť.
FrSky Tandem X20
Dalkan
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Dalkan »

Ahoj,
Najde se někdo z FM a okolí, kdo by mi pomohl sestavit (spíše poradil tipy a triky) na sestavení gamy a její zalétání? Je to kit plus dokoupené nezbytné věci.
Díky moc.
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#19 Příspěvek od rampa_mckvak »

juraj.jurej - A klapky na EPP úplná zbytočnosť.
Vlastní zkušenost s Gamou?

Tak to já mám zcela opačnou zkušenost. Klapky na Gamě jsem používal.
Co neubrzdíš neukecáš.
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“