Nejde se přihlásit do fóra s Operou

Pokud máte nějaké dotazy nebo připomínky k ovládání nebo fungování tohoto diskuzního fóra, nebo třeba náměty na zlepšení, tak sem s nimi. Naleznete zde i pravidla tohoto fóra.
Zpráva
Autor
Billy Bob Bean
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Billy Bob Bean »

pilothanter píše:Mne to behá perfektne s operou 9.25 ale pod Win, Linux je pre programátorov nie pre uživateľov.
Tos mě pobavil :D Fakt jsem se zasmál. Kdes na to přišel? Chci důkazy, jinak neuvěřim. Já si jako programátor nepřipadám spíš jako naprostá lama... Akorát šíříš flame a linux jsi nikdy neviděl.
Extra VA330
Toro 900 Brtutale
AAddaamm
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od AAddaamm »

Billy Bob Bean píše:
pilothanter píše:Mne to behá perfektne s operou 9.25 ale pod Win, Linux je pre programátorov nie pre uživateľov.
Tos mě pobavil :D Fakt jsem se zasmál. Kdes na to přišel? Chci důkazy, jinak neuvěřim. Já si jako programátor nepřipadám spíš jako naprostá lama... Akorát šíříš flame a linux jsi nikdy neviděl.

No - já bych to spíše tady nerozebíral => je hodně fór zaměřených na WINxLIN ... Vím že tato debata by měla aspoň 20 stránek a v podstatě by se nic nevyřešilo ... Někdo má svůj názor a za tím si stojí ...
KATANA X Lite
DIABLOTIN ( 15 ccm )
Sprint
ZooMBI
...
Billy Bob Bean
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Billy Bob Bean »

AAddaamm píše:No - já bych to spíše tady nerozebíral => je hodně fór zaměřených na WINxLIN ... Vím že tato debata by měla aspoň 20 stránek a v podstatě by se nic nevyřešilo ... Někdo má svůj názor a za tím si stojí ...
No jasný, ale když o tom nic nevím tak držím hubu a nešířím tady flame.
Extra VA330
Toro 900 Brtutale
AAddaamm
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od AAddaamm »

Billy Bob Bean píše:
AAddaamm píše:No - já bych to spíše tady nerozebíral => je hodně fór zaměřených na WINxLIN ... Vím že tato debata by měla aspoň 20 stránek a v podstatě by se nic nevyřešilo ... Někdo má svůj názor a za tím si stojí ...
No jasný, ale když o tom nic nevím tak držím hubu a nešířím tady flame.

S tím s tebou sto procentně souhlasím !!!
KATANA X Lite
DIABLOTIN ( 15 ccm )
Sprint
ZooMBI
...
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Marek71 »

Mám podobný problém. Opera ma odhlási a horšie je, že sa mi nedá prihlásiť ani s platným menom a heslom. Schváne som to skúsil vo FF, odhlásil som sa, prihlásil s menom a heslom a potom to samé s Operou. Neúspešne.
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Odpovědět

Zpět na „O tomto fóru“