Protiběžné rotory vs. klasika
paf píše:Jenže Blade CX2 má vysílačku na 2,4GHz což mi u takového stroje přijde zbytečné. Já bych volil obyč. Easy Coptera V6 - levné náhradní díly, aku jen 1S (za 250,-) náhradní díly stejné jako pro všechny EC/Lamy.
To záleží na úhlu pohledu - třeba ten CX2 pak můžeš ovládat kvalitnější vysílačkou Spectrum (je tam kompatibilní samostatný přijmač), která ti umožní o dost víc než jakékoliv setové rádio - třeba exponenciály pro citlivější ovládání nebo nějaký mix. U jiných setů znamená lepší vysílačka zároveň i nový přijímač...
Navíc co jsem četl, tak třeba u jednočlnánkového Easy Coptera se musí po každém zapnutí znovu trimovat, nebo při startu stáhnout trimy na 'nulu' a po inicializaci dát do 'správné' polohy. Já s Bladem a setovou vysílačkou nic takového dělat nemusím. To že se na Blade dají koupit jiné karoserie (armáda, policie) nebo plno tuningu je jen třešnička na dortu.
No a jsem zas tam kde jsem byl... Nicméně samozřejmě děkuji za každý názor a podnět.
To paf: Je nějaký rozdíl mezi Easycopterem V6 a V2? Ta V2 mne láká kvůli té "kovové" verzi Luxe...
To kovboj: Otázka expo a mixů je pro mne zatím nezajímavá. Jsem v létáni na ZŠ a tohle je maturita, ale ta poznámka s trimováním mne zaujala. Četl jsem to taky, ale nějak jsem to nepochopil. Je to problém jen V6, nebo i V2? A tuning do kovu bych chtěl, jenže jsou to další money. U V2 Luxe už to je...
To paf: Je nějaký rozdíl mezi Easycopterem V6 a V2? Ta V2 mne láká kvůli té "kovové" verzi Luxe...
To kovboj: Otázka expo a mixů je pro mne zatím nezajímavá. Jsem v létáni na ZŠ a tohle je maturita, ale ta poznámka s trimováním mne zaujala. Četl jsem to taky, ale nějak jsem to nepochopil. Je to problém jen V6, nebo i V2? A tuning do kovu bych chtěl, jenže jsou to další money. U V2 Luxe už to je...
U lipol žádné formátování není. Časem se může zvednou trošinku kapacita, ale to je tak všechno. Hlavně nevybíjet až do konce - právě hledám pro EC nějaký mini indikátor vybitého článku. Už mám od přítomných z fóra i jednoduché schéma, tak to zkusím zbastlit.
Mě se líp lítá venku. Nemusím se plazit u země kde to moc plave.
Mě se líp lítá venku. Nemusím se plazit u země kde to moc plave.