Jak píše Marek_Km, je to otázkou volby. Když srovnám létání s P1 a P2V, tak je to pro mne pocitově s P2V bez tiku v levém oku, když musím hlídat stopky, indikátor na Phantomu a být v mírné křeči. U létání, kdy mohu být 20 minut s další rezervou v klidu, mám ukazatel stavu na displeji mobilu u obrazu, mám tam radar, kdy vidím vzdálenost a i orientaci přídě, je to o něčem jiném.. Říkám subjektivně... Někdo může mít jiný názor...
Mám teď P2V u pana Řešátka, stroj má při firmwaru 1.0 (pozor není není vůbec kompatibilní s firmwarem pro Phantoma I - má i jiného speciálního a značně "okuchaného" asistenta) různé mouchy. Zničehonic nic přestala kamera komunikovat se s Phantomem, nešla nahodit v aplikaci na mobilu, atd... Prostě zničehonic fatal error.
Pan Řešátko to i s kolegou zkoumá, komunikuje s DJI, po neděli bude prý nový firmware, který by to měl pořešit. Co ale hlavně při této příležitosti řešíme je možnost výměny kamery za nějaký gimbal s GP Hero. Pan Řešátko říká, že by to neměl být problém a nedojde ani k nějakému drastickému nárůstu váhy. Pokud by tedy P2V dostal pořádný gimbal, GP Hero kameru, která je i přes lepší kontrast u stávající kamerky stále hw mnohem lepší (rozlišení, fps, atd.), byla by to značka ideál... Alespoň pro mne.
Jinak díky Václave za ten test. Mne mají přijít každým dnem ty 2750mAh baterky určené do Phantoma, tak jsem zvědav, jak to s nimi půjde... Mám u pana Řešátka v Telinku připravené motory Antigravity, 9" carbonové vrtule, čekám jen, až mi přijde tento gimbal:
http://ehobby.cn/index.php?main_page=pr ... ucts_id=88Uvidím, na jaký čas se s tím dostanu.
Hezký den všem
Z.