Crash quadkoptéry

Všechno ostatní co nějakou souvislost s coptérami, ale nevejde se do jiného coptér tématu
Zpráva
Autor
skiner

Re: Crash quadkoptéry

#16 Příspěvek od skiner »

macil píše:Tá brzda mi napadla vzhľadom na to, ako sa ten motor zastavil, bez akéhopkoľvek dobehu.
SimonK brzdu nemá, to je pravda, ale skalibroval si na všetkých regloch rozsah plynu cez dosku, lebo ten sa kalibruje. To k tým rozbehom.

Cez dosku som skalibrovane mal, tam to ide v pohode. Cez servotester som skusal mimo dosky...
ananas

#17 Příspěvek od ananas »

je to ložiskama.. když začně takhle hučet tak s tím jsou i velké vibrace které ti prostě deska nezvládne a padne :-) taky se mi stalo..
jinak nemáš desku na antivibračních podložkách?.. ty vibrace při určité frekvenci to umí pěkně roztřepat takže v některých případech sou na škodu pokud je máš měkké..
skiner

#18 Příspěvek od skiner »

Kajosek píše:podle tvých videíí na YT, už před půl rokem, jsi měl problém s ložisky v moteorech ..... takže je to tu zas .... kup lepší motory, a máš klid

Ano, to prve video bolo vlastne pre HK support, pretoze ten motor uz v takom stave prisiel a uznali reklamaciu.
Nove motory mam uz dlhsi cas vyhliadnute SunnySky X2212 KV980.
skiner

#19 Příspěvek od skiner »

ananas píše:je to ložiskama.. když začně takhle hučet tak s tím jsou i velké vibrace které ti prostě deska nezvládne a padne :-) taky se mi stalo..
jinak nemáš desku na antivibračních podložkách?.. ty vibrace při určité frekvenci to umí pěkně roztřepat takže v některých případech sou na škodu pokud je máš měkké..

Tak tie zvuky sa prejavuju len bez vrtule. S vrtulou to pri vacsich otackach az kliestinu rozklepe ze cely ram strpa. Ktovie ci aj to nie je ten problem, kedze nizko nad zemou ten motor do velkych otacok nejde a koptera sa sprava normalne, ale pri vystupani musi viacej tocit a tym padom vznikaju aj vacsie vibracie. Len dva dni pred tym som v pohode lietal a ziadny naznak kolapsu.
Dosku mam uchytenu pevne o ram, ta sa nema kam pohnut.
Jaanda

#20 Příspěvek od Jaanda »

Prosím poraďte dnes jsem byl podruhé létat a při přistávání se mi jedna vrtule zasekla o nějaký klacík a motor se přestal točit, ostatní normálně běžely dál, tak jsem ji vypnul, znova zapnul a už se mi neroztočil ani jeden. Nevíte čím to je?
JosefSvejk

#21 Příspěvek od JosefSvejk »

Asi je to rozbitý :D .
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
Drondys

#22 Příspěvek od Drondys »

JosefSvejk píše:Asi je to rozbitý :D .

Asi tak nějak. :lol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=st-6BiILjd4[/youtube]
Jaanda

#23 Příspěvek od Jaanda »

To bych ale fakt nečekal
Odpovědět

Zpět na „Coptery - jiné“