Nejlepší set Heli el.

Začínáte nebo chcete začít s vrtulníkem.
Zpráva
Autor
niky79

#31 Příspěvek od niky79 »

Adam70 píše:Muj názor=hodně plastu za moc peněz,rádio jenom 6ti kanál,to vše=drahé

Jsem rad, ze ten vrtulnik nepochybne vlastnis a ze tedy vis, ze spousta veci je z plastu :D
Adam70

#32 Příspěvek od Adam70 »

Jsem rad, ze ten vrtulnik nepochybne vlastnis a ze tedy vis, ze spousta veci je z plastu =keci o ničem

Promiň,že jsem měl svůj názor na tento RC set

Tento vrťas nevlastním
Myslíš,že je něco nutné vlastnit abych věděl z čeho to je?!
Stačí ti umělohmotnej vrtulník,tak OK
Stačí ti 6 kanálů,tak OK
A to vše skoro za 14 000Kč :( :(
mravenec

BLADE 400

#33 Příspěvek od mravenec »

niky79 píše:
Adam70 píše:Muj názor=hodně plastu za moc peněz,rádio jenom 6ti kanál,to vše=drahé

Jsem rad, ze ten vrtulnik nepochybne vlastnis a ze tedy vis, ze spousta veci je z plastu :D

čau piloti,kdo má zkušenost s 400 BLADEM,viděl jsem to jenom v krabici a zajímá mě jak to letí a visí
Mini Titan,OPTIC,A123
niky79

Re: BLADE 400

#34 Příspěvek od niky79 »

mravenec píše:
niky79 píše:

čau piloti,kdo má zkušenost s 400 BLADEM,viděl jsem to jenom v krabici a zajímá mě jak to letí a visí

Rozhodne nevypada blbe a za 1300 mi to prijde jako dobra cena:

http://www.runryder.com/helicopter/t386915p1/
helifish

#35 Příspěvek od helifish »

A co tohle ? http://www.mojehobby.cz/inzeraty/detail ... eratu=6423 za 13000 dostat zaletany a nastaveny vrtas, kvalitni gyro 401, novy regl, 2 baterie a jako bonus futabu radio . Moc bych nevahal. Tyhle nabidce se Blade nemuze rovnat :oops:
niky79

#36 Příspěvek od niky79 »

helifish píše:A co tohle ? http://www.mojehobby.cz/inzeraty/detail ... eratu=6423 za 13000 dostat zaletany a nastaveny vrtas, kvalitni gyro 401, novy regl, 2 baterie a jako bonus futabu radio . Moc bych nevahal. Tyhle nabidce se Blade nemuze rovnat :oops:

Divil by ses, kolik lidi da prednost novemu vyrobku pred pouzitym :D
guttata

#37 Příspěvek od guttata »

Tak to v tomhle případě nechápu. Mě se ten inzerát moc líbí. Akorát že musím na větší heli teprve dospět ze svého Easycoptera a to mi bude ještě pár týdnů trvat. Ale jinak bych do toho hned šel právě proto, co tu někdo psal: vyzkoušené, zalétané vlastně takové RTF za ty prachy...
Easycopter V6
Kovboj

#38 Příspěvek od Kovboj »

guttata píše:Ale jinak bych do toho hned šel právě proto, co tu někdo psal: vyzkoušené, zalétané vlastně takové RTF za ty prachy...

... a s neznamym poctem mensich ci vetsich havarii, takze s nezmanou zivotnosti. a navic bez zaruky...
zdzd

#39 Příspěvek od zdzd »

Kovboj píše:
guttata píše:Ale jinak bych do toho hned šel právě proto, co tu někdo psal: vyzkoušené, zalétané vlastně takové RTF za ty prachy...

... a s neznamym poctem mensich ci vetsich havarii, takze s nezmanou zivotnosti. a navic bez zaruky...

Promiň, ale to je docela ptákovina. Když nabouráš helinu, měníš díly za nové. Pokud funguje, je OK. Problémy mohou a bývají s vylágrovanými spalovacími motory, což není tento případ.

Samozřejmě také záleží na tom, od koho ta koupě je. Problematické bývají od začátečníků, kteří helinu prodávají protože na to nemají technicky/znalostně/pilotně/finančně a proto jim nechodí jak by měla. A naopak také od "profesionálů", kteří si z toho udělali kšeft, skupují vraky a prodávají je jako zdravé.

Od toho je ovšem Internet. Vrtulníkáři se obecně znají a většinou není problém se dopátrat informací o modelu i majiteli.
midar

Re: cena v USA a tady ??

#40 Příspěvek od midar »

novex píše:http://flying-hobby.com/catalog/product_info.php?cPath=3_116_117&products_id=1787
Dobry den! Mam pravdu ze toto by u nas bylo za cca 25 000 ??

Nakupoval už někdo v tom Hong-Kong shopu flying-hobby.com :?:
Odpovědět

Zpět na „Heli - začátečník“