Duska píše:když budu lítat uvnitř, mám odpojit GPS puk, nebo je to naze jedno?
Když budeš létat uvnitř, používej režim atti nebo manuál. Néé GPS ! Protože když nastane ztráta signálu GPS, koptéra ti začně stoupat a vracet se na místo startu a hrozí, že se ti rozstřelí o strop.
Máte někdo zkušenosti s přijímačem Spektrum AR9010? Mám vysílačku Spektrum DX9 a nejde mi v kombinaci s tímto přijímačem spárovat na modulaci DSMX 22ms...vždy se to automaticky spáruje na 11ms, i když mám ve vysílači nastaveno DSMX a 22ms. Mám ho v qudrocoptéře (s DJI NAZA-M controllerem) a když je přijímač spárovaný na DSMX 11ms, tak quadrocopter nereaguje. Jakmile dám jiný příjimač (AR610), tak se spáruje na DSMX 22ms a quadrocopter reaguje jak má (sledováno v Naza assistantu). Potíž je v tom, že druhý přijímač je pouze 6ch a já potřebuji alespoň 7ch. Děkuji za jakékoliv rady.
Mam mensi problemek s nazom-m lite.. v hexe Je to prvni stroj co davam dohromady tak snad nekdo dokaze pomoci. Problem je ze pri odarmovani se roztoci 5 motoru a jeden stoji .. pri zapojeni jen toho sam motoru s reglem jede normalne.. musi se udelat nejaka kalibrace nebo podobne ? Jsem trosku v koncich..
Reg skywalker 40: default sett.mot outt .900kV.. prijmac fast futaba 6008 radio 12fg .. diky za napady.
Měl bych takový, možná hloupý dotaz. Pokud bych koupil quadrocopteru DJI - F300 Phantom a vykuchal z ní tu řídící jednotku s GPS, dala by se použít na hexacopteru v Y6 uspořádání? nebo má nějaký omezený firmware který nejde na jinou copteru využít? pořád mám cukání na hexu dát NAZU, ale zároveň bych si chtěl pořídit na blbnutí nějakou malou quadrocopteru. Tak mě napadlo, že bych koupil za nějakých 10600,- Phantoma verze 1 a nacpal do něj Multiwii a NAZU přehodil na hexu