MarthiR píše:
Občas se mi libi jak se tu tvrdohlavě hádáte a že to není matematicky možnémožné je vše pánové.
Aha, další popírač fyzikálních zákonů
MarthiR píše:
Občas se mi libi jak se tu tvrdohlavě hádáte a že to není matematicky možnémožné je vše pánové.
MarthiR píše:jj nabíječka z vesmiru a mimozemská energie
Pro jistotu baterka putovala mimo domov protože je fakt divné že do ni natlačím 178 mAh za 17 minut, včera nabíjeno schválně pro to abych nekecal
Nebudu se tu sváma přít o tom jak a proč, diky vám sem tomu ani nevěnoval pozornost (proč taky)
Boužel nemohu to natočit nemám PC pouze mobil
quad_peter píše:mozem nabijat len 1C a 2C alebo aj napr 1,8C a 0,7C?
juraj.jurej píše:Ešte tu je jedna vec na zamyslenie. Na HK sa už stalo že aku. 3000mAh po rozbalení mala 2650mAh napísané na článkoch. To znamená, že nabíjanie 3A potom nieje 1C, ale viac.
quad_peter píše:vylietal som lipo 3 clanok 2700mah. clanky po dolietani boli 3,8 cize tak akurat. Ale dobil som tam 3200...
quad_peter píše:a druha, mozem nabijat len 1C a 2C alebo aj napr 1,8C a 0,7C? ide o to ze mam nabijacku ktora nabija max 5A a mam napr baterky ktore su 3300. Cize Ked dam nabijacku na plno, neni to ani 1C ani 2C a dalsiu mam 8000mah, cize nabijanie bude 0,7C
quad_peter píše:mozem nabijat len 1C a 2C alebo aj napr 1,8C a 0,7C?
ide o to ze mam nabijacku ktora nabija max 5A a mam napr baterky ktore su 3300. Cize Ked dam nabijacku na plno, neni to ani 1C ani 2C
a dalsiu mam 8000mah, cize nabijanie bude 0,7C