ION
Re: ION
to NTM ko se drží hrdinně
pěkné, budu se těšit na víc info hlavně z ladění, pro běžné uživatele to vypadá jako zajímavá varianta ...
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Milan Nes píše:to NTM ko se drží hrdinněpěkné, budu se těšit na víc info hlavně z ladění, pro běžné uživatele to vypadá jako zajímavá varianta ...
No upřímně už jsem do toho objednal jiný motor
Spokojím se když tam bude cca-1300W.
- Standa Stuchlý
graup15 píše:http://www.bestbuymodel.com/detail.asp?idzbozi=120701000020
Jo a vrtule 10/13.
hehe,Dalibore, bacha, aby si nedopadl jako já a nebyl za blbce. Když jsem tu kdesi ukázal tohle, http://www.himodel.com/electric/1500KV_ ... 0-01A.html
tak prý " vrtulníkový"
- Standa Stuchlý
brzdy se nastavují tak, že páka serva při vyklopení klapek je v ose s táhlem. Pak se převodům téměř fuk, jaké zatížení na servo působí.
- Standa Stuchlý
a proč to tak mám já? A nejen já, a šlo to. 
- ariane
- Kontaktovat uživatele:
Nikdo Vám hoši přece nebrání si náhon klapek udělat křídlem s pákou klapky nahoře. Křídlo má PS vnitřek, nevidím v tom žádný velký problém. Odfrezuje se trošku potahu nahoře a propíchne se díra až do krabičky serva., kde se taky vyfrézuje otvor pro táhlo. Já osobně tam mám na klapkách páku otočenou dozadu a výchylky jsou v pohodě až 90 st. Je to ale úplně zbytečné, brzdí to dost i na nějakých 70 st. Nad zemí stejně klapky zatahuju, takže bych si nekomplikoval život vnitřním náhonem. Nikdy jsem převody neočesal ve vzduchu, vždy na zemi...
PetrD píše:No vždyť o tom právě píšu, když jsou páky na klapkách zespodu, tak se to takhle nastaví dost těžko...
a čemu přesně pomůže když je ovládání v křídle. Tedy kromě aerodynamické čistoty a krásy?
tohle fakt nevím, tak se ptám, ale jak si to představuji, tak z hlediska přesnosti a variability nastavení ovládání to musí být nevyhnutelně horší - nevím školy na tohle nemám ale říkám si že čím kratší páky, tím se multiplikuje vliv jakýchkoliv vůlí, zkracuje krok a tím třena právě i ta nastavitelnost toho zamykání ...