Logo 600 - zkusenosti I
Re: Logo 600 - zkusenosti
Až zkusíš 12S tak uvidíš, menší proudy , studenější motor , baterka při stejný hmotnosti a C dá delší letový čas, větší krouťák , výkon.
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Ja lietam Logo od zaciatku na 10S a nemam s tym problem. Kupovat donho ale nove baterky, tak by som uz rozmyslal o 12S. Na 10S to urcite nie je strata casu, lieta to pekne, 12S su uz ale oproti 10S "ine bomby"
.
rcblog.houseofcode.eu
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Ja ti nevim. Fakt ne. Na 2200 otacek litam pres sest minut. Baterka 10S4000mAh. Zbyva poctivych 20% kapacity. Kdyz kombinuji letove rezimy 1900-2100( 50 na 50 ), tak litam pres sedm minut.
Jive 80 to proudove zvlada bez problemu. Zatim nejvetsi proudovou spicku co jsem nechtene vyloudil bylo 200A s 623 listy Edge a 2200 otacek. Bezne litam ve spickach do 100A.
Vykonu s Turnadem nebo Xerou je vic nez dost. Je to sakra premotorovane. Otacky udrzim v rozmezi max. 100ot/min pri kolektivu 13,5 stupne. Listy 623mm litam docela casto. mam zaznamy z JLogu z kazdeho letu za posledni dva roky. Nic nepekneho se nedeje.
Nemam vubec potrebu jit do 12S. Regulator ma okolo 80 stupnu, baterky studene a motor vlazny i pri mistnich teplotach.
Jive 80 to proudove zvlada bez problemu. Zatim nejvetsi proudovou spicku co jsem nechtene vyloudil bylo 200A s 623 listy Edge a 2200 otacek. Bezne litam ve spickach do 100A.
Vykonu s Turnadem nebo Xerou je vic nez dost. Je to sakra premotorovane. Otacky udrzim v rozmezi max. 100ot/min pri kolektivu 13,5 stupne. Listy 623mm litam docela casto. mam zaznamy z JLogu z kazdeho letu za posledni dva roky. Nic nepekneho se nedeje.
Nemam vubec potrebu jit do 12S. Regulator ma okolo 80 stupnu, baterky studene a motor vlazny i pri mistnich teplotach.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
Když si Brad Pitt bral Jeniffer Aniston taky si řikal jaký to je fajn. No čas šel dál a už má Angelinu Jolie. Taky by to tenkrát do sebe neřekl 
Frsky X10S Carbon
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Nemam potrebu menit ani baterky, ani manzelku.
Asi proto ze nejsem ani Brad ani Honza...

Kdyby se mi cokoliv nelibilo, tak to vymenim. A bez premysleni.
Jo, neco jineho je, kdybych z Loga 600 delal SE jako ty. Pak bych o 12S uvazoval taky. Tam je to jasne.
Asi proto ze nejsem ani Brad ani Honza...
Kdyby se mi cokoliv nelibilo, tak to vymenim. A bez premysleni.
Jo, neco jineho je, kdybych z Loga 600 delal SE jako ty. Pak bych o 12S uvazoval taky. Tam je to jasne.
Logo 600 a 10S je setup podle modelu z roku 2007
No čas postoupil, ani ženský už nenosej trvalou...
No čas postoupil, ani ženský už nenosej trvalou...
Frsky X10S Carbon
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Ja ti to neberu. 12S treba bude lepsi. Uz jen ucinnosti celeho pohonu. Jen se mi proste nelibi tve prohlaseni ze 10S je ztrata casu.
Nemam problem vsechno prekopat a jit do 12S kdybych to povazoval za nutne.
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Nooo hmotnostně vychází Turnado stejně jako ta turbínka ...... ale bojím, se že ten výkon u Turnada je až zbytečně moc. Kor na 600
Bude, to ale podla mna nie je dovod kupovat stary predrazeny motor
.
rcblog.houseofcode.eu
pkotatko píše:Ja ti to neberu. 12S treba bude lepsi. Uz jen ucinnosti celeho pohonu. Jen se mi proste nelibi tve prohlaseni ze 10S je ztrata casu.
Nikdy jsem neřekl že máš něco překopávat. Jen říkám , že pokud bych přemýšlel nad novým setupem do novýho loga tak bych 10S úplně vynechal.
Frsky X10S Carbon
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
swalko píše:Bude, to ale podla mna nie je dovod kupovat stary predrazeny motor.
Takže bude zřejmě to Kvánťum lepčí.
Turbina
to snad ne
Pokud neco od Hackera pak Turnado.
Pokud neco od Hackera pak Turnado.
Text meho prispevku nemusi nutne odpovidat tomu, co jsem zde napsal ...
krtek2k píše:Rozhodně 11z , dvanáctizub jsem lítal před tím, a s 11zubem je o kus menší spotřeba a pocitově větší výkon , ani otáčky nejsou nízký.
Tak jsem to vyzkoušel pastorek 11z a je to přesně jak říkáš - i když jsem zvýšil otáčky,přidal na kolektivu 1 stupeň a čas navýšil o 30sec tak spotřeba šla hodně dolů ..
Teď už mě jen trápí zbytečná citlivost na cyklice - musím poladit Vbar ..
Logo 600SX
mini Vbar 5.3 PRO
mini Vbar 5.3 PRO
Vetsi napeti je u helin lepsi, porad nechapu proc uz neni vetsina serv na 12V (normalni serva). Ulehci se vsemu, teda krome becu, ale to by resilo vetsi napeti na servech.
Lital jsem logo na 10S, 12S, s motorma scorpion 40-35 i 40-25 a pri mem litani jsem zadny pocitovy rozdil nezaznamenal. Ale jak pise Krtek2k, tak do noveho setupu bych uz daval 12s. Pokud nekdo uz lita 10s tak bych to tak nechal, starosti se zmenou nevyvazi vysledek.
Lital jsem logo na 10S, 12S, s motorma scorpion 40-35 i 40-25 a pri mem litani jsem zadny pocitovy rozdil nezaznamenal. Ale jak pise Krtek2k, tak do noveho setupu bych uz daval 12s. Pokud nekdo uz lita 10s tak bych to tak nechal, starosti se zmenou nevyvazi vysledek.
Logo 600 + spirit
- HynX
- Kontaktovat uživatele:
Caute, vedel by mi niekto odmerat dlzku SX-ka? Vzdialenost od zaciatku canopy az po koniec vertikalnej chvostovej plutvy (vid. obrazok)? Diky.
Logo600SX • Spitfire Mk XVI (3D tlač) • Futaba 14SG