Výběr FPV letadla na 4S 5Ah sehnatelné v CZ, EU
Re: Výběr FPV letadla na 4S 5Ah sehnatelné v CZ, EU
Ja mám Skywalker X7 (samokrídlo), krídla bezproblémov rozoberatelné a plná spokojnosť!!! 
DX8 , YAK 54 , Crack YAK, SBACH 342, MaxiSwift, Skywalker X7
X7 (X8) je trochu jiná kapitola než zmíněný MaxiSwift- některé problémy ti do odpadnou (dělení křídla), jiné zůstanou (třeba styl řízení samokřídla) a jiné se spíš zhorší (stojím si třeba zatím, že celá řada X5/7/8 se hází fakt prachmizerně).
On prostě dokonalý model v této oblasti neexistuje, je to spíš o konkrétních prioritách a zvyklostech daného uživatele, aby si něco vybral...
On prostě dokonalý model v této oblasti neexistuje, je to spíš o konkrétních prioritách a zvyklostech daného uživatele, aby si něco vybral...
Rada X je hlavne o dost vic aerodynamicka a nezvladne tak pomale rychlosti a velke uhly nabehu jako ty rezane EPP, proto se hazi dost blbe. Mel jsem moznost porovnat svuj vytvor s maxiswiftem, ale muzu rict, ze ac maxiswift leta dobre, zdaleka tak dobre neplachti - moc hruby povrch a je znatelne tezsi (coz je dano materialem EPP vs EPS). Sam bych si ho asi nekoupil z vyse zminenych duvodu - je to uz proste takovy moloch, ale je to pouze moje domenka, neletal jsem s tim.
Ja kdyz jsem na sve kridlo nalozil 700g zeleza navic, bez motoru jsem jej hodil, a mel jsem asi 20 metru letu cas, nez bylo potreba zapnout motor. Nutno rict, ze trup, jenz je hranaty a jde jej za to zespoda dobre chytit s velkou dirkou na prst, kterym se muzes pri odhodu poradne oprit udela strasne hodne.
Ja kdyz jsem na sve kridlo nalozil 700g zeleza navic, bez motoru jsem jej hodil, a mel jsem asi 20 metru letu cas, nez bylo potreba zapnout motor. Nutno rict, ze trup, jenz je hranaty a jde jej za to zespoda dobre chytit s velkou dirkou na prst, kterym se muzes pri odhodu poradne oprit udela strasne hodne.
E-Maxx, Frsky Taranis, 90 Toro, 150 FPV a 200 SOPTIK a ruzne mikropoletuchy
Jo, díra v trupu je, ale fakt prostě je, že hodit si sám už i malý X5 mi dělalo hodně velký problém, zatímco u MaxiSwifta po záletu je to naprosto OK. S pomocníkem se to dá, ale občas to vadí. Jak jsem sám psal - mě na maxiswiftu nejvíc vadí to, že je v celku, do auta se mi sice vejde, ale ne právě skvěle. Jinak jsem spokojen hodně.
X8 mi nicméně vrtá hlavou, s tím jsem letěl jen jednou s půjčeným a myslím si, že když už se dostane do vzduchu, tak letí dobře a hodně se do něj vejde, díky dělenému křídlu je přitom skladný tak asi stejně či dokonce mírně lépe jako Maxiswift i při své větší velikosti.
Kdyby ho HK začal nabízet i v té stylové černé verzi (a dal do EU skladu), tak jsem ho asi už koupil. Dokud je jen bílý, tak zatím odolávám, ale kdoví, zda se přeci jen nerozhoupu
X8 mi nicméně vrtá hlavou, s tím jsem letěl jen jednou s půjčeným a myslím si, že když už se dostane do vzduchu, tak letí dobře a hodně se do něj vejde, díky dělenému křídlu je přitom skladný tak asi stejně či dokonce mírně lépe jako Maxiswift i při své větší velikosti.
Kdyby ho HK začal nabízet i v té stylové černé verzi (a dal do EU skladu), tak jsem ho asi už koupil. Dokud je jen bílý, tak zatím odolávám, ale kdoví, zda se přeci jen nerozhoupu
Ahoj ač mám xeno co se dá mrknutím oka složit na pul řešim stejný problém jak popsal kolin hlavně nestabilitu při plachtění a letu na minimum, nadchnul mě i Skywalker !
Nevíte někdo dá se sehnat i prázdnej?
Nevíte někdo dá se sehnat i prázdnej?
Koupil jsem od Adama použitého Skywalkera co nabízel a zatím to vypadá skvěle. Místa je tam jak v autobusu, velmi šikovně přístupné z boku. Místo pro regulátor pod křídlem je také geniální. Křídlo na gumu se mi taky moc líbí. Teď do něj vybírám motor, už se těším až ho postavím a poletí.
---
Jsem vyloženě líný člověk a proto spoléhám na svůj vysoký intelekt, že vždy se najde způsob, jak věci řešit s minimem námahy.
Jsem vyloženě líný člověk a proto spoléhám na svůj vysoký intelekt, že vždy se najde způsob, jak věci řešit s minimem námahy.
[*] Kluci nevit kde sehnat Skywalkera....?
Asi jedině tady http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... 120mm.html taky bych měl o něj zájem ale dávat přes 1000 korun za poštovné se my nechce a je to celkem velké, aby po mě nechtěly clo a v EU skladu ho nemaj.
Toro,Mustang.Funcub,Quadcopter,Naza-m,Gopro 3 black,vysílačka Turnigy Open 9x
neaktualne....
Naposledy upravil(a) tuner_bn dne pát 06.12.2013 0:43, celkem upraveno 1 x.
-
meresjev.007
http://www.rcking.eu/cs/uz-jsem-letal/6 ... rsion.html
Létá někdo z vás s tímto letadlem FPV, nebo bez FPV?
Děkuji
Létá někdo z vás s tímto letadlem FPV, nebo bez FPV?
Děkuji