Drondys píše:---[:
Drondys, já ti svuj postoj vysvětlím--když jsem jednou zadržel chlapíka, co dlažební kostkou prohodil výlohu a šel dál, tak jsem pak v rámci soudu stál vedle chlapíka, kterému možná jenom zahnula ženská a byl nasranej, tak prohodil výlohu.
když kuli střelbě na discotéce cjodila manželka od čerta k dáblu, sepisovala tisíce protokolu a výpovědí, včetně identifikací pachatele, tak se to zametlo pod stul, páč střílel ožralej policajt, když jsem šel vrátit nalezené doklady, tak jsem měl tahanice s dokazováním, že jsem skutečně pouze nalezl doklady, páč se i s doklady stratilo ještě něco jiného--v rámci toho vyšetřování jsem tenkrát dostal nabídku občas státní bezpečnosti něco naprášit, páč jsem se v té době pohyboval hodně po nocích v Pražském centru--nočních podnicích, z jedné vykrádačky ke které jsem se nachomejtnul a řešil jsem vyváznul šikovně pobodanej šroubovákem, že jsem naštěstí bez problému srostl bez další ujmy, kuli jedné vykrádačce prodejny kamaráda si pro mě až na svah přez pole dojela kriminálka--musel jsem přistát a jet s nima k výslechu, páč když se to stalo, tak byl ten kámoš--majitel prodejny u mě doma a uvedl mě jako alibi--páč to policie zkoušela samozřejmě řešit i jako fingovanou vykrádačku--NÉ DĚKUJI, NEMÁM ZÁJEM ŘEŠIT NĚJAKÉHO PODVODNÍČKA když náhodou jednou za rok kupuji něco přez bazar a zdá se mi to jednání divné, pouze vycouvám a kašlu na to. v každém případě pokud by se mi něco podobného ještě někdy stalo, okamžitě tě budu kontaktovat a nechám tě to dořešit do zdárného konce