Potrebuji koupit kvalitni panskou kozenou aktovku. Nevite nekdo o necem? Prosel jsem par obchodu, ale kvalita nic moc. Nenapada Vas nejaky obchod nebo znacka. Cenova predstava 4000-6000 Kc.
Diky
Kozena aktovka
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
-
milalibser
Re: Kozena aktovka
milalibser píše:Nenapada Vas nejaky obchod nebo znacka. Cenova predstava 4000-6000 Kc.
zkusil bych nějaké sedlářství a na zakázku, tam je stále šance, že se umějí dostat ke kvalitnímu materiálu, když jsem ještě dělal s kuží, tak vcelku kvalitní materiál byl třeba u levis strauss, jinak to bylo vesměs všechno itálie--spotřebák.
-
milalibser
Prave, prosel jsem Parizskou. Vsechno Italie apod. kvalita hrozna a cena masakr.
-
czpredseda
Zkus toto: http://www.kozakdr.com/ asi poptat mailem, je to všechno ruční práce a super kvalita, dělali jsme s nima něco kolem luxusních reklamních dárků. Myslim, že za tu cenu jsou schopni i ušít na přání originál.
- HavelAircraft
- Kontaktovat uživatele:
kdyby jsi měl cestu.tak Benešov U prahy na náměstí je kožené zboží. tam to najdeš- náměstí je malé.
www.havelaircraft.cz
info@havelaircraft.cz
Facebook- Havelaircraft
info@havelaircraft.cz
Facebook- Havelaircraft
Zkus www.boty-alanky.cz - kromě bot siji i tašky a aktovky i na zakázku .
Máme v rodině několikero výrobků, perfektní kvalita a nerujinujici cena
Je možná domluva podle požadavků (syn má tašku na notebook a dokumenty podle ssvého návrhu
.
Kontakt pres mail, někde byly vzory tašek na WEBu, ale odkaz se mi zatoulal
Máme v rodině několikero výrobků, perfektní kvalita a nerujinujici cena
Je možná domluva podle požadavků (syn má tašku na notebook a dokumenty podle ssvého návrhu
Kontakt pres mail, někde byly vzory tašek na WEBu, ale odkaz se mi zatoulal
milalibser píše:Potrebuji koupit kvalitni panskou kozenou aktovku. Nevite nekdo o necem? Prosel jsem par obchodu, ale kvalita nic moc. Nenapada Vas nejaky obchod nebo znacka. Cenova predstava 4000-6000 Kc.
Diky
Zkus se podívat na Fler, je tam pár opravdu dobrých brašnářů. Před pár lety jsem něco podobného kupoval manželce a maximální spokojenost s kvalitou i designem. Do té ceny by ses mohl vejít.