Kozena aktovka

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
milalibser

Kozena aktovka

#1 Příspěvek od milalibser »

Potrebuji koupit kvalitni panskou kozenou aktovku. Nevite nekdo o necem? Prosel jsem par obchodu, ale kvalita nic moc. Nenapada Vas nejaky obchod nebo znacka. Cenova predstava 4000-6000 Kc.

Diky
pepin

Re: Kozena aktovka

#2 Příspěvek od pepin »

milalibser píše:Nenapada Vas nejaky obchod nebo znacka. Cenova predstava 4000-6000 Kc.

zkusil bych nějaké sedlářství a na zakázku, tam je stále šance, že se umějí dostat ke kvalitnímu materiálu, když jsem ještě dělal s kuží, tak vcelku kvalitní materiál byl třeba u levis strauss, jinak to bylo vesměs všechno itálie--spotřebák.
milalibser

#3 Příspěvek od milalibser »

Prave, prosel jsem Parizskou. Vsechno Italie apod. kvalita hrozna a cena masakr.
czpredseda

#4 Příspěvek od czpredseda »

Zkus toto: http://www.kozakdr.com/ asi poptat mailem, je to všechno ruční práce a super kvalita, dělali jsme s nima něco kolem luxusních reklamních dárků. Myslim, že za tu cenu jsou schopni i ušít na přání originál.
HavelAircraft
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od HavelAircraft »

kdyby jsi měl cestu.tak Benešov U prahy na náměstí je kožené zboží. tam to najdeš- náměstí je malé.
www.havelaircraft.cz
info@havelaircraft.cz
Facebook- Havelaircraft
JanIT
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od JanIT »

x
Bedan

#7 Příspěvek od Bedan »

Zkus www.boty-alanky.cz - kromě bot siji i tašky a aktovky i na zakázku .
Máme v rodině několikero výrobků, perfektní kvalita a nerujinujici cena :D
Je možná domluva podle požadavků (syn má tašku na notebook a dokumenty podle ssvého návrhu :-).
Kontakt pres mail, někde byly vzory tašek na WEBu, ale odkaz se mi zatoulal
Kovboj

#8 Příspěvek od Kovboj »

milalibser píše:Potrebuji koupit kvalitni panskou kozenou aktovku. Nevite nekdo o necem? Prosel jsem par obchodu, ale kvalita nic moc. Nenapada Vas nejaky obchod nebo znacka. Cenova predstava 4000-6000 Kc.

Diky

Zkus se podívat na Fler, je tam pár opravdu dobrých brašnářů. Před pár lety jsem něco podobného kupoval manželce a maximální spokojenost s kvalitou i designem. Do té ceny by ses mohl vejít.
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“