hravec píše:každý nelítá tolik zatížen, já jsem vždy lítal jen s gopro kamerou na odpruženém závěsu....
Když o tom tak přemýšlím, tak mi ta výhodnost P2 přijde čím dál tím menší a jsem zvědav, jak se to chytne na trhu.
P2 je určitě super pro ty, co chtějí jen létat. Ale upřímně řečeno - kdo chce 25 minut létat s kvadrou "jen tak"? A nebo už mám GoPro a chci ho tam pověsit = uprgade pro stávající uživatele, jako je "hravec". Ti ale dříve nebo později "vymřou" (nemyslím to doslova, hehehe
Ale dál se mi to nejeví nic moc:
1. Jakmile chci něco natáčet, ale nevadí mi nestabilizovaný závěs, tak nevím, proč nekoupit P2V, kde je všechno integrované a chodí to ve slušné kvalitě. Lidem, kterým vadí kratší dosah, bude asi vadit i "nestabilizace" závěsu.
2. Pokud chci stabilizovaný závěs, tak se obávám že ho P2 prostě nedá - je to už fakt obrovská váha (dvojnásobek původního Phantoma). To taky znamená odpovídající proudy = zátěž reglu, z letového času 25 minut bude tak 10 a ty slavné baterky půjdou pěkně rychle do kopru, protože jejich poměr kapacity a váhy svědčí pro to, že jim velká C nebudou dělat úplně nejlíp. A jen připomínám to, co jsem psal výše - stabilizovaný závěs mi připadá jako ta vůbec nejlepší investice z celého toho balíku, co jsem za to dal. Udělal přesně ten rozdíl mezi "nebe" a "dudy", takže nevím, kolik lidí si koupí P2 s tím, že tam ten gimbal ani časem prostě už nedá.