Zatím mám podle dostupných podkladů pocit že to nejde

Dejfak píše:Jde tam taky o váhu, to bude těžší a větší jak GP.
krtek2k píše:Spíš mě zajímá, proč chceš investovat víc peněz, než co stojí nová gopro3black do gimbalu.
krtek2k píše:Tak to je hustý!!!!! , pošleš prosím třeba 10vteřinový záznam z ní v 1920×1080/60P např na http://www.uloz.to/ ?
Dejfak píše:Jde tam taky o váhu, to bude těžší a větší jak GP
Pochybuji že to tam půjde. A když to tam dostaneš, tak to nejspíš ty mini motorky neutáhnou.
off píše:Pointa funkce gimbalu je 1) v tom, že kamera má těžiště přesně v průsečíku os otáčení v obou rovinách a 2) měla by být co nejkompaktnější, aby setrvačné momenty byly co nejmenší.
Kovboj píše:...nebylo mi jasné jak moc variabilní ten samotný držák je právě aby se podařilo zachovat těžiště.
Drondys píše:Pokud ještě ten gimbal ZENMUSE H3-2D nemá tak je asi zbytečné za něj vyhazovat peníze jen, aby jej následně překopal s kdovíjakým výsledkem.
To už bude lepší si pořídit něco jiného lépe přizpůsobeného na tu kameru Sony HDR-AS15 jako třeba viz tento odkaz.
vatutin píše:Kdes to vyčetl, všude se uvádí 1080/30p.
Neexistuje, je to presne na GP 3 B.E., pocinaje dockovacim konektorem, ktery prenasi vse potrebne z kamery do vnitrnosti letadla, konce perfektni vyvazenosti gimbalu presne pro GP, ktere standardna neumoznuje ani dalsi prisl. na objektiv GP.Kovboj píše:Dá se u H3-2D nějak otočit nebo přenastavit nastavit držák kamery, aby tam šla dát i jiná kamera než originální hranaté GoPro?