uhlíková vrtule z HK

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
Zba
Kontaktovat uživatele:

Re: uhlíková vrtule z HK

#61 Příspěvek od Zba »

co já si vyslechnul kecu, že nejde vrtuli sešít a když těm samejm lidem došli vrtule, jak byli rádi, že jim dám sešitou nití :lol:

Nechci vidět reakci JMalika :-D
JJ02

#62 Příspěvek od JJ02 »

Tak to je mazec Pepine :D
Malikovi se kousne pumpa :)
Drondys

#63 Příspěvek od Drondys »

pepin píše:co já si vyslechnul kecu, že nejde vrtuli sešít a když těm samejm lidem došli vrtule, jak byli rádi, že jim dám sešitou nití :lol:

A ještě ke všemu to byla čínská nit, že jo. Obrázek
JMalik

#64 Příspěvek od JMalik »

JJ02 píše:Tak to je mazec Pepine :D
Malikovi se kousne pumpa :)

Proč? :lol:
To je lžíce na jogurt 9/5, tam je to jedno. Když to ulítne, tak máš maximálně steh na čumáku ( smolína by to snad i podřízlo, ale takhle bych to neviděl).

Jde jenom o to, srovnat si v hlavě to stojí ta vrtule, co niť, jak dlouho to budu dělat a kolik mi to vychází v hodinovce :wink:

(Mě zajímají ty technologické vyvažovací postupy "tyci" na to čekám :wink:)
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
pepin

#65 Příspěvek od pepin »

JMalik píše:[Jde jenom o to, srovnat si v hlavě to stojí ta vrtule, co niť, jak dlouho to budu dělat a kolik mi to vychází v hodinovce :wink:
:)

ale prdlajz, jsi na dovolený, polámeš vrtule, bud dolítáš, nebo sešiješ a lítáš dál, Tý nitě mám asi |3000 kilometru,já tě fakt miluju ,ty motohodino , kolik ti platěj za motohodiny na RC mánii ,kurva to bys ale sešil vrtulí :lol:
sidi
Kontaktovat uživatele:

#66 Příspěvek od sidi »

Pepine, jaké použivaš lepidlo ? Moc mě to zajíma.
Spyromen

#67 Příspěvek od Spyromen »

pepin píše:ale prdlajz, jsi na dovolený, polámeš vrtule, bud dolítáš, nebo sešiješ a lítáš dál, Tý nitě mám asi |3000 kilometru,já tě fakt miluju ,ty motohodino , kolik ti platěj za motohodiny na RC mánii ,kurva to bys ale sešil vrtulí

:lol: :lol: :lol:
JMalik

#68 Příspěvek od JMalik »

pepin píše:"JMalik"
Jde jenom o to, srovnat si v hlavě to stojí ta vrtule, co niť, jak dlouho to budu dělat a kolik mi to vychází v hodinovce

ale prdlajz, jsi na dovolený, polámeš vrtule, bud dolítáš, nebo sešiješ a lítáš dál, Tý nitě mám asi |3000 kilometru,já tě fakt miluju ,ty motohodino , kolik ti platěj za motohodiny na RC mánii ,kurva to bys ale sešil vrtulí :lol:

No, nevím. Nemusím mít náhradní ložiska, nebo hřídel do motoru , ale vzít si na dovolenou náhradní vrttuli GWS 9/5, se mi zdá celkem normální.
Někdo tyhle věci ale řeší tak, že si donese na letiště vrtulník a shání kdo má palivo, kdo mu půjčí startér, náhradní svíčku už absolutně neřeší....... Většinou jsou tihle borci jen přímým pokračováním těch sešívaných vrtulí. Takže já jim to nesešívám, nelepím, klidně si radši lehnu na záda, to si myslím, že je v té situaci pro ně přínosnější.
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
tyci

#69 Příspěvek od tyci »

"Tohle se jmenuje diskusní fórum a diskutuje se tady právě o tom způsobu vyvažování. Takže pokud to nemáš nějak patentované, nestojí na tom tvoje podnikání...., tak bychom všichni asi uvítali, kdyby jsi sem napsal ty způsoby jak se tahle vrtule vyvažuje "

Chlape než tu někoho takhle napadáš tak počítej do desíti :D . Sám sis odpověděl já se tímto živým a stojí mi na tom podnikání :D od výroby po vyvažování.
pepin

#70 Příspěvek od pepin »

sidi píše:Pepine, jaké použivaš lepidlo ? Moc mě to zajíma.

řidkým vteřinákem to jde nejlíp, nejřív přilepit list, pak vyvrtat dirky, omotat alespon silonovou nití--koupitelné v řemeslnických potřebách a tu nit pak prosytit zase tim řídkym prstolepem.

někdy se ten zlom trochu natáhne, pak to má smysl lepit opravdu pouze v zoufalství , páč to už do sebe přesně nepasuje--to je možná i případ té vrtule na fotce a pak opravdu hází, jinak při další ráně často takto opravené GWS ky prasknou uplně jinde, než v tom zlomu, zkoušel jsem lepit i vrtule eflite, černé do velikosti 11 na ero cca 900g, ty už se lepí blbě--většinou se ten zlom právě vytáhne, hlavně v létě, v zimě a v mrazu se střihnou ale čistě jak jsou zkřehlé.
pepin

#71 Příspěvek od pepin »

JMalik píše:[
ale vzít si na dovolenou náhradní vrttuli GWS 9/5, se mi zdá celkem normální.
.

no, Ty by sis tutáč na dovolené vystačil jen s notasem a připojením na RC mánii :lol:
JMalik

#72 Příspěvek od JMalik »

tyci píše:
JMalik:
"Tohle se jmenuje diskusní fórum a diskutuje se tady právě o tom způsobu vyvažování. Takže pokud to nemáš nějak patentované, nestojí na tom tvoje podnikání...., tak bychom všichni asi uvítali, kdyby jsi sem napsal ty způsoby jak se tahle vrtule vyvažuje "

Chlape než tu někoho takhle napadáš tak počítej do desíti :D . Sám sis odpověděl já se tímto živým a stojí mi na tom podnikání :D od výroby po vyvažování.

Tak to po sobě čtu a nezdá se mi, že bych Tě někde nějak napadnul. Pokud ti na tom vyvažování vrtulí stojí podnikaní, živí Tě to, máš na tom několik patentovaných řešení......., tak pochopím, že nám tady nebudeš radit, jak vyvážit uhlíkovou vrtuli z HC.
Ale nabídnul jsi to vyvážení. Takže toho bych rád využil, poslal ti tu vrtuli a následně bych si to prohlédl.
Můžeš mi po SZ poslat adresu kam to poslat s cenou?
JMalik

#73 Příspěvek od JMalik »

pepin píše:"JMalik"
ale vzít si na dovolenou náhradní vrttuli GWS 9/5, se mi zdá celkem normální.

no, Ty by sis tutáč na dovolené vystačil jen s notasem a připojením na RC mánii :lol:

Já jsem si na žádnou dovolenou ještě noťas nebral, a ani nepotřeboval připojení na net. Ani nepředpokládám, že bych to ve svém životě v budoucnu nějak měnil.
juraj.jurej
Kontaktovat uživatele:

#74 Příspěvek od juraj.jurej »

Téma je uhliková vrtuľa z HK a nie o vyvažovaní. Tak sa pýtam na skúsenosti s týmto:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... lades.html
FrSky Tandem X20
HonzaS

#75 Příspěvek od HonzaS »

Pamatuju, jak jsem vloni před "dovolenou" (na letišti) stál ve Sparu a přemýšlel, jakou nafukovací hračku nutně potřebuju. Jestli želvu, nebo takovou příšeru. Ale řešit jestli si vezmu notebook a náhradní vrtule? tsss.... Nebuďte jak malý děcka! :D
Přílohy
IMG_6253.JPG
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“