co já si vyslechnul kecu, že nejde vrtuli sešít a když těm samejm lidem došli vrtule, jak byli rádi, že jim dám sešitou nití
Nechci vidět reakci JMalika
co já si vyslechnul kecu, že nejde vrtuli sešít a když těm samejm lidem došli vrtule, jak byli rádi, že jim dám sešitou nití
pepin píše:co já si vyslechnul kecu, že nejde vrtuli sešít a když těm samejm lidem došli vrtule, jak byli rádi, že jim dám sešitou nití

JJ02 píše:Tak to je mazec Pepine
Malikovi se kousne pumpa
JMalik píše:[Jde jenom o to, srovnat si v hlavě to stojí ta vrtule, co niť, jak dlouho to budu dělat a kolik mi to vychází v hodinovce
pepin píše:ale prdlajz, jsi na dovolený, polámeš vrtule, bud dolítáš, nebo sešiješ a lítáš dál, Tý nitě mám asi |3000 kilometru,já tě fakt miluju ,ty motohodino , kolik ti platěj za motohodiny na RC mánii ,kurva to bys ale sešil vrtulí
pepin píše:"JMalik"
Jde jenom o to, srovnat si v hlavě to stojí ta vrtule, co niť, jak dlouho to budu dělat a kolik mi to vychází v hodinovce
ale prdlajz, jsi na dovolený, polámeš vrtule, bud dolítáš, nebo sešiješ a lítáš dál, Tý nitě mám asi |3000 kilometru,já tě fakt miluju ,ty motohodino , kolik ti platěj za motohodiny na RC mánii ,kurva to bys ale sešil vrtulí
sidi píše:Pepine, jaké použivaš lepidlo ? Moc mě to zajíma.
JMalik píše:[
ale vzít si na dovolenou náhradní vrttuli GWS 9/5, se mi zdá celkem normální.
.
tyci píše:
JMalik:
"Tohle se jmenuje diskusní fórum a diskutuje se tady právě o tom způsobu vyvažování. Takže pokud to nemáš nějak patentované, nestojí na tom tvoje podnikání...., tak bychom všichni asi uvítali, kdyby jsi sem napsal ty způsoby jak se tahle vrtule vyvažuje "
Chlape než tu někoho takhle napadáš tak počítej do desíti. Sám sis odpověděl já se tímto živým a stojí mi na tom podnikání
od výroby po vyvažování.
pepin píše:"JMalik"
ale vzít si na dovolenou náhradní vrttuli GWS 9/5, se mi zdá celkem normální.
no, Ty by sis tutáč na dovolené vystačil jen s notasem a připojením na RC mánii