Logo 600 - zkusenosti I
Re: Logo 600 - zkusenosti
A proč si to nezměříš,když podle popisu 600 SX máš?
Logo 500 VBar, nano CPX
- HynX
- Kontaktovat uživatele:
Ano mam, ale este zabaleny v krabici 
Logo600SX • Spitfire Mk XVI (3D tlač) • Futaba 14SG
HynX píše:Ano mam, ale este zabaleny v krabici
No tak ho daj dokopy a potom - vsak uz vies co
Gaui 100,Rex 450,Prôtos 500,Frenzy TZ 50,Logo 600SE,FX18 DSM2,JR 9 DSM2,
MAX,Rival,BN-2 Islander
MAX,Rival,BN-2 Islander
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Nove postavene Logo 600SX. Pojal jsem to trosku maximalisticky. Listy 623, vrtulka 106, serva Anderson 530310 a BLS 276SV na vrtulce. Turnado A50, Kosmik 160 a Spirit. Letovka kupodivu nevysla nejhur. 3,9Kg. Coz je o cca 200g vice nez s plastovym ramem a Jive 80HV. Zitra bude zalet.
Vim, ze Kosmik je na tuhle helinu az moc, ale potreboval jsem treti regl. Mam Jive 80, HeliJive 120 a nechtelo se mi kupovat to same. Kosmik pujde pozdeji do jine, vetsi heli a sem prijde HeliJive 120. Jive 80 je s listy 623mm uz skoro na hrane. Obcas uz vypinal na teplotu.
Vim, ze Kosmik je na tuhle helinu az moc, ale potreboval jsem treti regl. Mam Jive 80, HeliJive 120 a nechtelo se mi kupovat to same. Kosmik pujde pozdeji do jine, vetsi heli a sem prijde HeliJive 120. Jive 80 je s listy 623mm uz skoro na hrane. Obcas uz vypinal na teplotu.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
nebyla by Xera do maximalistickeho Loga vhodnejsi?
Text meho prispevku nemusi nutne odpovidat tomu, co jsem zde napsal ...
Cakal som kedy sa nieco take objavi, ale ze to budes prave ty by ma nikdy nenapadlo. Riadne nalozene Logo
.
rcblog.houseofcode.eu
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
nebyla by Xera do maximalistickeho Loga vhodnejsi?
Xeru mam v druhem Logu. Problem je, ze Xera ma jen 25mm roztec. Do SX verze a uhlikoveho ramu nelze bez uprav namontovat. Ale uz se mi vyrabi jedna (trosku jina) Xera na zakazku. Hacker ale taky neni vubec spatny motor.
Cakal som kedy sa nieco take objavi, ale ze to budes prave ty by ma nikdy nenapadlo. Riadne nalozene Logo
Necekal jsi, ze zrovna ja budu takovy magor ?

Xeru mam v druhem Logu. Problem je, ze Xera ma jen 25mm roztec. Do SX verze a uhlikoveho ramu nelze bez uprav namontovat. Ale uz se mi vyrabi jedna (trosku jina) Xera na zakazku. Hacker ale taky neni vubec spatny motor.
Necekal jsi, ze zrovna ja budu takovy magor ?
pkotatko píše:Cakal som kedy sa nieco take objavi, ale ze to budes prave ty by ma nikdy nenapadlo. Riadne nalozene Logo
Necekal jsi, ze zrovna ja budu takovy magor ?![]()
Tak dako
rcblog.houseofcode.eu
Rodi se nejlepsi helina v tehle sluecni soustave.
BTW: nemohl sis vybrat lepsi kabinu pro ten brutus, opravdu moc pekny kousek
BTW: nemohl sis vybrat lepsi kabinu pro ten brutus, opravdu moc pekny kousek
Logo 600 + spirit
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
No 4530 zrovna ne, ale bude 4035 s 600KV.
Ano, jsem magor....
Ne, ted vazne, ten pohon pozdeji planuji do neceho jineho. Sem prijde zase neco "normalniho". I kdyz jeden nikdy nevi, treba se mi to zalibi........
Ano, jsem magor....
Ne, ted vazne, ten pohon pozdeji planuji do neceho jineho. Sem prijde zase neco "normalniho". I kdyz jeden nikdy nevi, treba se mi to zalibi........
co spirit, jak to lítá?
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
My nesmime ani naznacovat........

Myslim ze to ze ho uz lieta dlhsie hovori za vsetko. Ja ho mam v Logu tiez dlho a zmenu neplanujem.
rcblog.houseofcode.eu
- HynX
- Kontaktovat uživatele:
Swashplate Recall
http://shop.mikado-heli.de/Swashplate-R ... 551&p=7551
Riesil to uz niekto? Moja doska cykliky bola tiez zlozena, takze moze byt postihnuta tymto problemom. Este som s Logickom nelietal, zatial som len poskladal hl. rotor. takze dosku cykliky som vybalil a osadil.
Neviete ci je mozne im ju poslat aj takuto? Bez obalu. A kam ju vlastne mam poslat? Predajcovi alebo priamo do mikada? Dik.
http://shop.mikado-heli.de/Swashplate-R ... 551&p=7551
Riesil to uz niekto? Moja doska cykliky bola tiez zlozena, takze moze byt postihnuta tymto problemom. Este som s Logickom nelietal, zatial som len poskladal hl. rotor. takze dosku cykliky som vybalil a osadil.
Neviete ci je mozne im ju poslat aj takuto? Bez obalu. A kam ju vlastne mam poslat? Predajcovi alebo priamo do mikada? Dik.
Logo600SX • Spitfire Mk XVI (3D tlač) • Futaba 14SG