Dinoklub - Dinoletiště 2

Vlákna jednotlivých modelářských klubů.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Odpovědět
Zpráva
Autor
sgames
Kontaktovat uživatele:

Re: Dinoklub - Dinoletiště 2

#1171 Příspěvek od sgames »

ciko nepruď dezertere zbabely :)
Stoupak.cz - Portál pro všechny větroňáře, házedláře a jiné maníky :-D
ciko7

#1172 Příspěvek od ciko7 »

sgames píše:ciko nepruď dezertere zbabely :)

To není o zbabělosti. Sám dobře víš, že pokud šlo o jakékoliv zvelebení Dina, udělal jsem maximum. Ale když vidíš, že veškerá snaha je k ničemu a ještě k tomu Ti to stále někdo ničí, tak jsem ztratil zájem.
Compass 7HV, T-Rex 700E [img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]
sgames
Kontaktovat uživatele:

#1173 Příspěvek od sgames »

dyt ti pisu :)
draceq
Kontaktovat uživatele:

#1174 Příspěvek od draceq »

Nějaké drobné na nájem se v kasičce najdou... :) A s těma brigádama bych to nepřeháněl - posekat, ušlapat.... a fertig :)

A ohledně těch zákonů - víš, Xenomorfe, tohle je tak trochu hra na kočku a myš..... Je jen otázka, kdo je ta myš a kdo kočka... Já mám slušné cigány rád, ale odmítám našlapovat po špičkách kolem grázlů, co mi ničí letiště. A věř mi, poslední, co tahle parta udělá, je že zavolá PaCh jednotku, když jim vlastně o nic nejde.... :) Já nechci nikoho po kovbojsku zastrašovat (zákony znám, nejsem padlej na hlavu ani postpubertální frajírek, co si hraje na Chucka Norrise, žádný strach :wink:).... já jen chci, aby věděli, že nemám u sebe jen baterky a šroubováčky.... to v tomhle případě úplně stačí. Takový pěkný Shadow dance na Doubravě :)
Nahoru to padat nebude a dole to najdem.....
PEO
Kontaktovat uživatele:

#1175 Příspěvek od PEO »

draceq píše:Nějaké drobné na nájem se v kasičce najdou... :) A s těma brigádama bych to nepřeháněl - posekat, ušlapat.... a fertig :)

A ohledně těch zákonů - víš, Xenomorfe, tohle je tak trochu hra na kočku a myš..... Je jen otázka, kdo je ta myš a kdo kočka... Já mám slušné cigány rád, ale odmítám našlapovat po špičkách kolem grázlů, co mi ničí letiště. A věř mi, poslední, co tahle parta udělá, je že zavolá PaCh jednotku, když jim vlastně o nic nejde.... :) Já nechci nikoho po kovbojsku zastrašovat (zákony znám, nejsem padlej na hlavu ani postpubertální frajírek, co si hraje na Chucka Norrise, žádný strach :wink:).... já jen chci, aby věděli, že nemám u sebe jen baterky a šroubováčky.... to v tomhle případě úplně stačí. Takový pěkný Shadow dance na Doubravě :)

Moje řeč :idea: Jdem do toho...
Dej blbci funkci,on vymyslí lejstro!!!
http://www.peomodel.websnadno.cz/
sgames
Kontaktovat uživatele:

#1176 Příspěvek od sgames »

hm tak to jsme 3 :)
Xenomorfus

#1177 Příspěvek od Xenomorfus »

to "draceq":
tak ja drzim palce, vzhledem k tomu, ze mam osobni zkusenost se strelbou do lidi a naslednym nekolikaletym kolotocem soudu, necham na kazdem. Rozhodne jsem zastancem hrube sily proti grazlum, bohuzel v nasem state jsou grazli chraneni a slusny obcan necht se necha zabit a pak at si jde stezovat ;-).
Si vis pacem, para bellum!
Xenomorfus
Traxxas,Absima CR4T,Hotwing,Crack Jak-55,150cm Mlok,P-51D,Stuka
Si vis pacem, para bellum
PEO
Kontaktovat uživatele:

#1178 Příspěvek od PEO »

Hmm,tak tři,nebude to málo? A kolik nás vlastně bude na,placení nájmu za plochu? Pár lidí s ,,hozenýma motykama,, už je pryč,na to je třeba pomyslet :|
draceq
Kontaktovat uživatele:

#1179 Příspěvek od draceq »

to Xenomorfus:
tak to všechna čest, žes to ustál a nezbláznil se z toho, i když neznám podrobnosti. Nicméně máš pravdu v tom, že tady je každý hajzlík chráněný líp jak anglická královna :? Já především pokud možno nechci používat cokoliv tak, aby to někdo nějak extra viděl (stačí slyšet, vidět pár náznaků - ona i taková šikovně zapomenutá nábojnice udělá divy :)... oni zase nejsou blbí, aby si to nespojili :) ), natož aby to bylo ve formě střelby na někoho (to je to poslední, co má člověk udělat, než vezme nohy na ramena - v případě třeba té plynovky, nebo než si totálně zkomplikuje zbytek života - to v případě, že jde o ostřejšího bratříčka - a za to nestojí žádné letiště, ani majetek... smutné, ale tak je to tady nastaveno....). Jen prostě chci, aby "se vědělo", že na tom letišti není pro grázlíky bezpečno - a potřebná jistota "bezpečné kriminality" je jedna z věcí, která určitou skupinu obyvatel docela charakterizuje - kde to smrdí, tam to nechají být, umí si moc dobře spočítat rizika....

to PEO:
mno, ještě tak možná plus Peťan.... a o moc víc to nebude... záleží, zda se přihlásí i někdo další z méně častých návštěvníků :? Uvidíme, já se každopádně hlásím k platbě a počítám s tím, že to asi bude víc než dosavadní pětikilo :mrgreen:
Nahoru to padat nebude a dole to najdem.....
PEO
Kontaktovat uživatele:

#1180 Příspěvek od PEO »

Jojo,počítám ještě že se přidá zbytek Orlovské kliky,tzn. Maverik68 a sbach,kteří spí zimním spánkem :idea:
petan64

#1181 Příspěvek od petan64 »

Prodáme stan a budu mít i na provoz "letiště"... :|
"Rozum, který zůstává stát, je v pořádku – jen si nesmí lehnout." J. Werich
sgames
Kontaktovat uživatele:

#1182 Příspěvek od sgames »

par lidi se najde.prez zimu nechce nikdo platit na virtualni leto nekdy za pul roku.
najem chodi v breznu nebo dubnu myslim
kovy
Kontaktovat uživatele:

#1183 Příspěvek od kovy »

Čus kluci,
taky budu chodit na dino, na nájem samozřejmě přispěju a brigády taky odrobím. Přecejenom je to "NAŠE" letiště, že ano.
Eclipse 7 - Tuning Palík (FM 35MHz - 71k, FRSKY 2,4GHz)
ciko7

#1184 Příspěvek od ciko7 »

Plochu je třeba označit takto...
Přílohy
1515030_10151938264229843_790488648_n.jpg
Compass 7HV, T-Rex 700E [img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]
maverick68

#1185 Příspěvek od maverick68 »

No, chlapi dlouho jsem tu nebyl, teda na fóru. To jsem si pěkně :( početl, tak cca poslední tři stránky...
Na Dino přispěju. Stejně, kde bych chodil.....
Co se na Dinu poslední dobou děje nemá cenu komentovat, jen trpět... :twisted:
Ti co vládnou lépe slohem vše již dříve krásně popsali.
S robotou na ploše problém nemám, však jsme to tam se "sbachem" loni 2x nebo 3x sekali.... a docela jsem si to užíval.
Však PEO ví.
Až se ozve jaro, složíme se, uklidíme, posekáme, budeme se tvářit neohroženě a výhružně, bude nás tam jezdit najednou více ... zase bude fajn. :lol:
TARANIS Q7; ARRIS 250B drone; F22 Raptor parkjet :-)
Odpovědět

Zpět na „Kluby“