Dinoklub - Dinoletiště 2
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
- sgames
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dinoklub - Dinoletiště 2
ciko nepruď dezertere zbabely 
Stoupak.cz - Portál pro všechny větroňáře, házedláře a jiné maníky :-D
sgames píše:ciko nepruď dezertere zbabely
To není o zbabělosti. Sám dobře víš, že pokud šlo o jakékoliv zvelebení Dina, udělal jsem maximum. Ale když vidíš, že veškerá snaha je k ničemu a ještě k tomu Ti to stále někdo ničí, tak jsem ztratil zájem.
Compass 7HV, T-Rex 700E [img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]
- sgames
- Kontaktovat uživatele:
dyt ti pisu 
Nějaké drobné na nájem se v kasičce najdou...
A s těma brigádama bych to nepřeháněl - posekat, ušlapat.... a fertig 
A ohledně těch zákonů - víš, Xenomorfe, tohle je tak trochu hra na kočku a myš..... Je jen otázka, kdo je ta myš a kdo kočka... Já mám slušné cigány rád, ale odmítám našlapovat po špičkách kolem grázlů, co mi ničí letiště. A věř mi, poslední, co tahle parta udělá, je že zavolá PaCh jednotku, když jim vlastně o nic nejde....
Já nechci nikoho po kovbojsku zastrašovat (zákony znám, nejsem padlej na hlavu ani postpubertální frajírek, co si hraje na Chucka Norrise, žádný strach
).... já jen chci, aby věděli, že nemám u sebe jen baterky a šroubováčky.... to v tomhle případě úplně stačí. Takový pěkný Shadow dance na Doubravě 
A ohledně těch zákonů - víš, Xenomorfe, tohle je tak trochu hra na kočku a myš..... Je jen otázka, kdo je ta myš a kdo kočka... Já mám slušné cigány rád, ale odmítám našlapovat po špičkách kolem grázlů, co mi ničí letiště. A věř mi, poslední, co tahle parta udělá, je že zavolá PaCh jednotku, když jim vlastně o nic nejde....
Nahoru to padat nebude a dole to najdem.....
- PEO
- Kontaktovat uživatele:
draceq píše:Nějaké drobné na nájem se v kasičce najdou...A s těma brigádama bych to nepřeháněl - posekat, ušlapat.... a fertig
A ohledně těch zákonů - víš, Xenomorfe, tohle je tak trochu hra na kočku a myš..... Je jen otázka, kdo je ta myš a kdo kočka... Já mám slušné cigány rád, ale odmítám našlapovat po špičkách kolem grázlů, co mi ničí letiště. A věř mi, poslední, co tahle parta udělá, je že zavolá PaCh jednotku, když jim vlastně o nic nejde....Já nechci nikoho po kovbojsku zastrašovat (zákony znám, nejsem padlej na hlavu ani postpubertální frajírek, co si hraje na Chucka Norrise, žádný strach
).... já jen chci, aby věděli, že nemám u sebe jen baterky a šroubováčky.... to v tomhle případě úplně stačí. Takový pěkný Shadow dance na Doubravě
Moje řeč
Dej blbci funkci,on vymyslí lejstro!!!
http://www.peomodel.websnadno.cz/
- sgames
- Kontaktovat uživatele:
hm tak to jsme 3 
- Xenomorfus
to "draceq":
tak ja drzim palce, vzhledem k tomu, ze mam osobni zkusenost se strelbou do lidi a naslednym nekolikaletym kolotocem soudu, necham na kazdem. Rozhodne jsem zastancem hrube sily proti grazlum, bohuzel v nasem state jsou grazli chraneni a slusny obcan necht se necha zabit a pak at si jde stezovat
.
Si vis pacem, para bellum!
tak ja drzim palce, vzhledem k tomu, ze mam osobni zkusenost se strelbou do lidi a naslednym nekolikaletym kolotocem soudu, necham na kazdem. Rozhodne jsem zastancem hrube sily proti grazlum, bohuzel v nasem state jsou grazli chraneni a slusny obcan necht se necha zabit a pak at si jde stezovat
Si vis pacem, para bellum!
Xenomorfus
Traxxas,Absima CR4T,Hotwing,Crack Jak-55,150cm Mlok,P-51D,Stuka
Si vis pacem, para bellum
Traxxas,Absima CR4T,Hotwing,Crack Jak-55,150cm Mlok,P-51D,Stuka
Si vis pacem, para bellum
- PEO
- Kontaktovat uživatele:
Hmm,tak tři,nebude to málo? A kolik nás vlastně bude na,placení nájmu za plochu? Pár lidí s ,,hozenýma motykama,, už je pryč,na to je třeba pomyslet 
to Xenomorfus:
tak to všechna čest, žes to ustál a nezbláznil se z toho, i když neznám podrobnosti. Nicméně máš pravdu v tom, že tady je každý hajzlík chráněný líp jak anglická královna
Já především pokud možno nechci používat cokoliv tak, aby to někdo nějak extra viděl (stačí slyšet, vidět pár náznaků - ona i taková šikovně zapomenutá nábojnice udělá divy
... oni zase nejsou blbí, aby si to nespojili
), natož aby to bylo ve formě střelby na někoho (to je to poslední, co má člověk udělat, než vezme nohy na ramena - v případě třeba té plynovky, nebo než si totálně zkomplikuje zbytek života - to v případě, že jde o ostřejšího bratříčka - a za to nestojí žádné letiště, ani majetek... smutné, ale tak je to tady nastaveno....). Jen prostě chci, aby "se vědělo", že na tom letišti není pro grázlíky bezpečno - a potřebná jistota "bezpečné kriminality" je jedna z věcí, která určitou skupinu obyvatel docela charakterizuje - kde to smrdí, tam to nechají být, umí si moc dobře spočítat rizika....
to PEO:
mno, ještě tak možná plus Peťan.... a o moc víc to nebude... záleží, zda se přihlásí i někdo další z méně častých návštěvníků
Uvidíme, já se každopádně hlásím k platbě a počítám s tím, že to asi bude víc než dosavadní pětikilo 
tak to všechna čest, žes to ustál a nezbláznil se z toho, i když neznám podrobnosti. Nicméně máš pravdu v tom, že tady je každý hajzlík chráněný líp jak anglická královna
to PEO:
mno, ještě tak možná plus Peťan.... a o moc víc to nebude... záleží, zda se přihlásí i někdo další z méně častých návštěvníků
Nahoru to padat nebude a dole to najdem.....
- PEO
- Kontaktovat uživatele:
Jojo,počítám ještě že se přidá zbytek Orlovské kliky,tzn. Maverik68 a sbach,kteří spí zimním spánkem 
Prodáme stan a budu mít i na provoz "letiště"... 
"Rozum, který zůstává stát, je v pořádku – jen si nesmí lehnout." J. Werich
- sgames
- Kontaktovat uživatele:
par lidi se najde.prez zimu nechce nikdo platit na virtualni leto nekdy za pul roku.
najem chodi v breznu nebo dubnu myslim
najem chodi v breznu nebo dubnu myslim
Čus kluci,
taky budu chodit na dino, na nájem samozřejmě přispěju a brigády taky odrobím. Přecejenom je to "NAŠE" letiště, že ano.
taky budu chodit na dino, na nájem samozřejmě přispěju a brigády taky odrobím. Přecejenom je to "NAŠE" letiště, že ano.
Eclipse 7 - Tuning Palík (FM 35MHz - 71k, FRSKY 2,4GHz)
Plochu je třeba označit takto...
Compass 7HV, T-Rex 700E [img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]
- maverick68
No, chlapi dlouho jsem tu nebyl, teda na fóru. To jsem si pěkně
početl, tak cca poslední tři stránky...
Na Dino přispěju. Stejně, kde bych chodil.....
Co se na Dinu poslední dobou děje nemá cenu komentovat, jen trpět...
Ti co vládnou lépe slohem vše již dříve krásně popsali.
S robotou na ploše problém nemám, však jsme to tam se "sbachem" loni 2x nebo 3x sekali.... a docela jsem si to užíval.
Však PEO ví.
Až se ozve jaro, složíme se, uklidíme, posekáme, budeme se tvářit neohroženě a výhružně, bude nás tam jezdit najednou více ... zase bude fajn.
Na Dino přispěju. Stejně, kde bych chodil.....
Co se na Dinu poslední dobou děje nemá cenu komentovat, jen trpět...
Ti co vládnou lépe slohem vše již dříve krásně popsali.
S robotou na ploše problém nemám, však jsme to tam se "sbachem" loni 2x nebo 3x sekali.... a docela jsem si to užíval.
Však PEO ví.
Až se ozve jaro, složíme se, uklidíme, posekáme, budeme se tvářit neohroženě a výhružně, bude nás tam jezdit najednou více ... zase bude fajn.
TARANIS Q7; ARRIS 250B drone; F22 Raptor parkjet :-)