Reklamace GME

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Ticcino

Reklamace GME

#1 Příspěvek od Ticcino »

Čau chlapci,

dělal jsem objednávku z GME.cz.
Balík přišel, vypadal v pořádku přelepený originál izolepou GME, tak jsem ho převzal.
Uvnitř vše ok, kromě jedné věci, která je poškozená - je prasklý plastový kroužek se závitem. Předpokládám, že se to poškodilo už v GME, protože to bylo přelepené průhlednou izolepou.
V zásadě nejde o nic, na čem bych lpěl a nemohl se od toho oprostit. Blbé je, že náhradní kroužek budu jen těžko shánět - je to de-facto plastová převlečná matice M32x1,5. Tenhle rozměr se běžně v železářství nesežene a v prodejně s elektronářadím jsem to taky nesehnal.

No, chtěl jsem to zkusit reklamovat, ale když kliknu na link Reklamace na http://www.gme.cz, tak vyskočí Sorry, tato služba se připravuje.
E-mailový kontakt jsem nikde nenašel a volat na linku důvěry se mi zatím nechce, protože je mi jasné, že řeknou, ať to pošlu zpátky.
Celý ten výrobek se mi nechce posílat zpátky. Chtěl bych se s nimi domluvit pouze na té matici, případně jiné kompenzaci.

Nemáte někdo nějakej tip? Dík. T.

PS: Myslel jsem si, že by se dala použít převlečná matice z kohoutu na vodu, ale tam je trubkový závit a na tohlecto mi nepasuje. Průměr je sice ok, ale stoupání ne. Hledal jsem dlouho. V klasické metrice se tohle nedělá (jen M30 nebo M33), ale M32x1,5 se prý používá v elektrice. Mělo by to mít pancéřový závit. Plastová matka, pokud bych sehnal do cca 20Kč, tak reklamaci neřeším...
Přílohy
IMG_0133 resize.jpg
janch

Re: Reklamace GME

#2 Příspěvek od janch »

Na skryté poníčení zboží dopravou bývá reklamační lhůta 3 dny u dopravce.
MAXION,IONPRO i mini,Jantar 3,6m MVVS 8E, EDGE 540-MVVS 80ccm, Graupner MC-20 HOTT.
OK1VOX
Ticcino

#3 Příspěvek od Ticcino »

To nebylo ponicene dopravcem. Balik byl celistvy. Ta matka je ustipla a praskla a byla prelepena pruhlednou izolepou.
JosefSvejk

#4 Příspěvek od JosefSvejk »

To je těžké radit, když nevíme, k čemu ta matka je. Jestli je to jen nějaký obal nebo je to něco funkčního...? :?
Nejlepší by bylo tam zavolat a domluvit se. Docela nechápu, jakou radu tady čekáš.
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
ARK
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od ARK »

No, já osobně bych zkusil napsat email na eshop@gme.cz .Předpokládám,že pokud píšeš o balíku,tak jsi to kupoval přes internet.Nebo varianta "B" návštěva pobočky v Praze nebo Hradci Králové.

Kontakty jsou uvedeny na jejich stránkách http://www.gme.cz/kontakty
zdendys
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od zdendys »

Kup si vývodku M32 a použij matku. Vývodky M nahrazují vývodky PG, ale rozměry jsou jiné.
Nebo Ti ji pošlu...

http://www.elima.cz/obchod/imp13032-p-16028.html
Naposledy upravil(a) zdendys dne čtv 09.01.2014 21:40, celkem upraveno 1 x.
"Je těžké být debilem, protože konkurence je veliká."
Ticcino

#7 Příspěvek od Ticcino »

@Švejk: Ta matice slouží jako uzávěra trubky, ve které jsou další trubky menšího průměru, aby nevypadly ven. Jedná se o rybářský bič.

@ARK: dík, zkusím.

@zdendys: Jo, tohle jsem právě myslel. Jen to poštovné je porod. Našel jsem teď jednu prodejnu elektroinstalačním materiálem přímo zde v Liberci, tak se tam optám. Kdybych nebyl úspěšný, dej vědět, kolik by sis za tu věc představoval. Poslal bych ti peníze dopředu - to bychom se ještě domluvili.

Díky
Rosta2
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Rosta2 »

Dost často i Stavebniny mívají oddělení stavební elektro, kde se ty průchodky dají koupit :wink:
JosefSvejk

#9 Příspěvek od JosefSvejk »

Tyhle vývodky vede snad každá prodejna s elektroinstalačním materiálem. Ve dvacetitisícovém městě máme takové čtyři. Určitě to tam seženeš. :wink:
(Rybářský bič z GME?) :o
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
jindraj
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od jindraj »

JosefSvejk píše:Tyhle vývodky vede snad každá prodejna s elektroinstalačním materiálem. Ve dvacetitisícovém městě máme takové čtyři. Určitě to tam seženeš. :wink:
(Rybářský bič z GME?) :o

dnes je na elektriku všechno :) ... ale u té vody .... nevím nevím, snad to má jen na max na 12V a pro zichr by si měl vzít dobré holiny ;)
Ticcino

#11 Příspěvek od Ticcino »

JosefSvejk píše:(Rybářský bič z GME?) :o

Nojo, to byla strašná náhoda. Já jsem kupoval pájecí ručku, kapalinu, hroty apod. A když už platím poštovný, tak jsem tam našel ve výprodeji i ty biče. Chtěl jsem to pro nás na louku na přidělání fáboru, abychom věděli, kam jde vítr. Tak jsem to rovnou vzal.
Kvalita není špatná. Kromě teda té prasklé matice.
RCStudio
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od RCStudio »

Gme prodava i zradlo pro zvirata tak se bici ani nedivym. Zajimave je ze se vietnamska vetes zlepsuje a nase ksefty klesaji do urovne vetese.
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“