postup při startování
Já nasávám do karbecu tak, že normálně zakreju prstem difuzor a protáčím vrtulí. Pak protáčím vrtulí, jako bych chtěl motor startovat, ale bez žhavení a podle zvuku poznám jestli je paliva málo či moc. Pak teprve přikládám žhavení. Někdo, kdo nemá přístup ke karbeci, tak ucpe vývod z tlumiče a protáčí vrtulí, dokud řádně nenasaja.
- Billy Bob Bean
- Kontaktovat uživatele:
To jím, že se tak nasává. Já když jsem ten motor měl na stojánku a zkoušel ho, tak jsem měl hladinu v nádrži zhruba stejně jak karbec. Ucpal jsem difuzor a točil, a točil... Motor prostě nenasál. Aji ruská potvora MK-17 sála víc. Ale jednou na to přijdu, kde je chyba. To, že nenasaje na těch 5 cm, to pochopim, ale že nenasaje ani když to měl závoveň? Hadičky by měly těsnit. Ten motor se chová dost podivně. Točím a mám připojený žhavení a jde to poznat, že asi palivo má - jde to trošičku ztuha - ne jako že by byl přelitej nebo tak. Oproti staváu bez paliva se dá říct, že jde ztuha. On párkrát blafne a nenaskočí. Točím dál a najednou to je jakoby tam ani ten píst vůbec nebyl - úplně lehoučce to jde a ni točit elektromotorem nejde tak dobře... Je to jakési divné... Možná jsem si neměl na moje šílený pokusy kupovat použitou 2,5ccm ale novou MVVS 2,5...
Extra VA330
Toro 900 Brtutale
Toro 900 Brtutale
- Billy Bob Bean
- Kontaktovat uživatele:
No spíš já. Protože toto je můj první žhavík a ještě z druhé ruky za 400Kč. Ale když naskočí a zahře je se, tak je problém ho zhasnout
. Jede dobře. Akorát hůř chytá. Ale to přijde až se to s ním naučím. Snad ten motor není už nějakej špatnej, jako třeba hodně vyběhanej a tak...
Extra VA330
Toro 900 Brtutale
Toro 900 Brtutale
- Billy Bob Bean
- Kontaktovat uživatele:
Jak kdy. Někdy jo, někdy ne... Občas tohle udělá aji za studena. Vyběhanej asi je, ale zatím funguje. Na to moje nenáročný použití stačí aby aspoň tou vrtulí točil. Teď jsem v situaci, že si nemůžu dovolit koupit nový motor na pokusy s nelítacím hydrofamem. Navíc stejně teď už zase není sníh...
Extra VA330
Toro 900 Brtutale
Toro 900 Brtutale
vyběhanej motor
naprosto ukázkový příklad levného nákupu. Ukažte mi někoho, kdo prodá dobrý motor za 400. Jestli chceš, pošlu Ti jich za ty prachy několik, ale to bych se musel hambou propadnout...........
Holt na větě "nejsem tak bohatej, abych si mohl dovolit kupovat levný věci" něco bude.
Ps. kdyby byl dobrej, nasál by si i z 5ti centimetrů
Jirka
Holt na větě "nejsem tak bohatej, abych si mohl dovolit kupovat levný věci" něco bude.
Jirka
http://jakovlev.rajce.idnes.cz/
- Billy Bob Bean
- Kontaktovat uživatele:
Re: vyběhanej motor
No tak nesaje no... Je mi taky jasný, že za 400 kč asi nebude zcela novej, ale tak zase do toho dát novej motor aji třeba levný ASp, to by mě bolely ruce. Do letadla ne, tam novej motor v klidu... Ale zas když dokážu nastartovat vyběhanej motor tak musím potom nastartovat všechnohoblik píše:naprosto ukázkový příklad levného nákupu. Ukažte mi někoho, kdo prodá dobrý motor za 400. Jestli chceš, pošlu Ti jich za ty prachy několik, ale to bych se musel hambou propadnout...........
Jirka
Extra VA330
Toro 900 Brtutale
Toro 900 Brtutale
- Billy Bob Bean
- Kontaktovat uživatele: