Ital píše:... motor ADH300XL,.....
450 W do F-45? To je sakra hodně.
Na stejně velkým HB V2 mám stříďáček 120W...
Ital píše:... motor ADH300XL,.....
Endy píše:Čau chlapi.
Taky jsem majitelem tohoto vrťasu a nějak jsem se nechtěl pouštět do přeďelání na stříďáky ale včera se mi sedřel pastorek na zadním motorku, tak jsem si řekl že tam prdnu zrovna stříďáky. Kolik je max cena zboží ze zahraničí abych neplatil clo ?
Ital píše:Nevím, proč by to bylo hodně, sám snad nevěříš údajům výrobce a máš představu, jak vypadá 1/2 kW motor z cirkulárky, nebo pračky.V F 45 při pastorku 10z a daném převodu a vrtuli z něj stejně nedostaneš víc, než kolem 150. W, ale máš jistotu, že se nepřetěžuje a bude mít lepší účinnost v daném režimu. Je menší a lehčí než původní ss motor, tak nevidím důvod proč ho nepoužít.
sirtomas píše:Ahoj. Já jsem si koupil v podstatě to samé. Sice jako upgrade zvlášť, ale mám taky podobný problém. Myslím, že motor bude v poho, ale regulátor bude na nic. Krom toho, že se mi nepodařilo nastavit rozsah otáček na vysílači a jde mi cca na 50 - 60%, tak u měkčí baterky se záhy odpojí. Zatím čekám na normální regl a dám vědět.
srabsrab píše:Pokud to někoho zajímá ..... mám dodělaný PPM výstup na ovladači k f45....
Ital píše:Dnes jsem shodou okolností přinesl domů tutéž soupravu, motor i regler. taky údajně nefunkční, myslel jsem si , že je řízen PPM signálem z trojice konektorů v přijimači, ale ouha, on je řízen signálem PWM 0-100 % z výkonového konektoru ss motoru. Tím je asi dáno, že se na něm nedá nic nastavit. Mluvil jsem dnes s oběma servisáky v prodejnách modelařiny, občas si to někdo nechá zamontovat, ale velké nadšení jsem od nich neslyšel. Rozhodně bych touto cestou nešel.