Létání na výlety s přenosem obrazu je tu. Vysílače, přijímače, kamery či video-brýle. Pokus te se co nejvíce dodržovat zákony ČR. Samozřejmě, že i natáčení z modelů, výběr kamer a foťáků. Prostě věci související.
chcem sa spýtať aké nastavenia používate na letecké zábery s GoPro Hero3? odporúča sa čím viac záberov na jednu sekundu, takže NTSC/60 pri 1080 rozlíšení je asi najideálnejšie. dátový tok má ale rovnaký ako PAL/50 1080. takto z toho vychádza, že zase do jednej snímky PAL dáva viac dát a tým by mala byť aj kvalitnejšia...
V podstatě asi ano - PAL byl definovaný pro 625 TV řádků, pokud mne hlava neplete, NTSC pro 525. Ovšem jak je to u HD a FullHD rozlišení, to už si jistý moc nejsem, když tam je rozměr obrazu pevně daný.
Startuji čím dál častěji, ale počet přistání, po kterých se letadlo nedá odnést v jedné igelitce, se i nadále limitně blíží nule...
Dejfak píše:Jakou používáte kartu do Gopra. Měl jsem 1 nevím zda na 3 stačí 32GB class 10. Na jak dlouhý je to záznam na 1080 60fps. Nebo co doporučujete?
Ja pouzivam SanDisk Extreme® 64GB microSDXC, UHS Speed Class 1 (U1) a Class 10. Zvlada 45MB/s, coz staci na vsechny rezimy, ktere GP umi. Doporuceni primo od GP.
To je Ultra, ja mam radu Extreme. Vhodna pro rezimy 2.7K a 4K i v GoPro RAW rezimu.
SanDisk Extreme 64GB microSDXC
"...Přenosový mód UHS-I dokáže v kompatibilních zařízeních (mj. GoPro B.E.) dosáhnout vysokého výkonu s mnohonásobně vyšší přenosovou rychlostí oproti běžnému standardu. Karta tak dosahuje rychlosti přenosu až 80 MB/s pro čtení a až 50 MB/s pro zápis. Navíc zaručuje zařazení do třídy 10 s minimální rychlostí zápisu 10 MB/s. Karta tak bez sebemenšího zaváhání zvládá i záznam a přehrávání Full HD videa..."
Aha, tak to jsem trochu popletl, tak to je jiná. Ale stejně to je docela masakr vozit jako hobby kameru za 11k na copteru. Ale předpokládá to mít vychytané základní věci v technice, tak aby nedošlo k žádnému průseru. Ťukám, ťukám. fuj, fuj...