Antivir
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Re: Antivir
žádný ... nepoužívám windows
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
c3cilka píše:AVG je ta největší prasárna pod sluncem. Využívá si to procesor jako main proces, sítě má děravé jak u slepého rybáře a když chcete nějaké PC od něj odtrhnout, většinou udělá takovou paseku v registrech a systému samotném, že je lepší rovnou reinstal systému. - ideální představa antiviru, že?![]()
Pokud free, pak opravdu zmiňovaný Avast nebo Avira - k obojímu ale potřebuješ také firewall...Já všude dávám/doporučuji ESET(Smart Security) a i staré sestavy s ním problém nemají. Je, pravda, trochu agresivnější na síť a je potřeba si s ním pohrát, ale ve výsledku je to jen dobře.
Zaujímavé že nod32 vydal tak úžasnú aktualizáciu asi 2 roky dozadu že asi 70 počítačov nemohlo pracovať v našom účtovnom softvéri za X stoviek tisíc eur, až musel sám veľký ESET urobiťž nápravu.
Ja som mal AVG /obsluhujem si, udržiavam a servisujem PC sám/ a nemal som žiaden problém.
Ostatní museli čakať na výpočtárov kým to dajú dokopy...
Mal som na PC aj ten úžasný /hromadná licencia/ NOD32, ale ihneď som ho po skúsenostiach odstrelil a išiel si zakúpiť sólo /za firemné peniaze/ AVG. a takto to robím už asi 10 rokov.
- Pišta
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, já používám AVAST Free a k tomu Spyware terminator, fungují spolu v jednom PC bez problémů.
Pak ještě používám Ccleaner a občas ASC na údržbu registrů a smazání zbytečností apod.
Pak ještě používám Ccleaner a občas ASC na údržbu registrů a smazání zbytečností apod.
Futaba včíl 9Z opět 35 Mhz PCM
Čtěte zde: http://www.novinky.cz/internet-a-pc/software/325564-jake-antiviry-ochrani-pocitac-nejlepe.html
Takže pořadí je
1. Kaspersky Internet Security
2. Emsisoft Anti-Malware
3. Avast Free Antivirus
Takže pořadí je
1. Kaspersky Internet Security
2. Emsisoft Anti-Malware
3. Avast Free Antivirus
Používám AVAST internet security a vše v poho a za 400 kč na rok no bomba.
Měl jsem AVG a byla to strašná brzda. V současnosti Avast a pohoda......
cclean je pekna prasarna.
z antiviru leda NOD a nebo Kaspersky.
Microsoftackej a avg je katastrofa
Avast Free + Comodo (firewall)
Ja už dlhé roky používam domáci Eset Smart Security a som spokojný.
Od kedy ho mám tak som chytil virus iba chripkový
Od kedy ho mám tak som chytil virus iba chripkový
axetom píše:cclean je pekna prasarna.
Jenom malý dotaz,protože jsem v tomhle trochu mimo mísu:proč je ten cclean a Mrkvošroťáckej katastrofa? Fakt se v tom moc nevyznám tak se radši zeptám,protože to používám,tak jestli to mám z bedny vyhodit a dát něco jinyho. Dík za odpověď
bylo Pluto,Admirál,Mars II,T9X, Toro...MX-20Hott,FuncubXL,Solius,Twinstar,L-13Blaník 2700mm,Samurai
když ccleaner používáš jen pro čištění toho zálkadního tak je v pohodě, v registrech to samozřejmě pokud se to neumí může udělat burdel 
Ccleaner používam 13 rokov, nič lepšie som nenašiel a to som už vyskúšal všetko možné.
Samozrejme treba ho dopodrobna nastaviť čo má a čo nemá robiť.
robotmz píše:Ccleaner používam 13 rokov, nič lepšie som nenašiel a to som už vyskúšal všetko možné.
Zajímavé, Piriform byl založen v roce 2004...
Ohledně ESETu: V čem spočívala chyba zamezující funkci onomu programu? (btw: cena hned neurčuje kvalitu) - nevím o ničem co by se nedalo nastavit...
Zabudol som že asi prvé 3-4 roky som v práci na PC nemal internet
ps:- neviem v čom bola tá chyba, ale bol to jednoznačne NOD.
Ten účtovnícky soft /obis/ ide na serveri pod oracle a na klientských staniciach využíva javu.
Ak premažem PC ccleanerom a odštartujem soft, tak si vždy natiahne download javy /zo sieťového disku/ a potom sa spustí.