Hobbyking, sledování zásilek, spory PayPal a tak podobně
Re: Jak zjistím přepravní číslo zásilky ????
Ok, v tom případě čekej dodání přesně za týden, ale může to přijít i dýl. Příjde to normálně českou poštou, ale je to myslím bráno jako obyčejná zásilka.
Lepší je určitě GLS, obvykle v pondělí objednáš a v pátek to máš doma.
Lepší je určitě GLS, obvykle v pondělí objednáš a v pátek to máš doma.
Swift II | T9X(OpenTX)
- blueangel
- Kontaktovat uživatele:
MOC ti děkuji to nevadí že to přijde později příšte objednám tu Gls a prosím tě to je tedy
GLS Express Courier 2kg (Germany to Czech Rep.) děkuji ti moc za pomoc
GLS Express Courier 2kg (Germany to Czech Rep.) děkuji ti moc za pomoc
Tohle je poštovné ještě pro starý EU sklad, který byl v Německu.
Jestli budeš příště chtít GLS, prostě pokračuj v objednávce a až se objevíš na stránce, kde budeš vybírat poštovné, vyber:
Registered (Tracking) Parcel - Netherlands to Czech $9.73
Jestli budeš příště chtít GLS, prostě pokračuj v objednávce a až se objevíš na stránce, kde budeš vybírat poštovné, vyber:
Registered (Tracking) Parcel - Netherlands to Czech $9.73
Swift II | T9X(OpenTX)
blueangel píše:...objednal jsem Netherlands to Czech US$2.45 je to první nákup a moc moudrý z toho nejsem ... jak to tedy přijde poštou ??? a jakou dopravu je nejlépe objednat...
Standard (No Tracking) Mail - Netherlands to Czech za $2.45 to znamená, že sis zvolil dopravu bez sledovacího čísla, která chodí poštou. Takže sledovací číslo nečekej. Zbývá jen čekat až se objeví pošťák což muže trvat v lepším případě okolo týdne a v horším pokud budou mít zase nějaké problémy ve skladě třeba i přes tři týdny.
blueangel píše:...objednal jsem Netherlands to Czech US$2.45 je to první nákup a moc moudrý z toho nejsem ... jak to tedy přijde poštou ??? a jakou dopravu je nejlépe objednat...
...GLS Express Courier 2kg (Germany to Czech Rep.) ...
Všechny verze dopravy z Hobbykingu, které mají v názvu (Germany to Czech Rep.) už neexistují. Zanikly se zrušením skladu v Německu. Na Hobbykingu v tom mají binec. I když sklad v Německu už dávno neexistuje a je nahrazen skladem v Holandsku tak to dosud na Hobbykingu nedokázali odstranit z jejich tabulky poštovného.
Z Holandského skladu moc možností není. Buď ti to podle váhy a obsahu nabídne některou z levnějších variant Standard (No Tracking) Maill - Netherlands to Czech (za $1.25, $2.45 nebo $4.55) a ty jsou všechny bez sledování a chodí poštou a nebo si můžeš zvolit Registered (Tracking) Parcel - Netherlands to Czech za $9.73, které je se sledováním a chodí to přes GLS tj. sledování pak je přes GLS.
- blueangel
- Kontaktovat uživatele:
Moc ti děkuji už to chápu no člověk se pořád něco učí tak díky moc.Děkuji
Re: Hobbyking, sledování zásilek, spory PayPal a tak podobně
Včera, dnes a zítra! Aneb "Tam kde zítra znamená již včera". Jen pro pobavení - hlavně že "jede" ....
1/29/14 11:06 AM Outbound from GLS location Germany Neuenstein
1/29/14 11:06 AM Inbound to GLS location Germany Neuenstein
1/29/14 12:49 AM Outbound from GLS location Netherlands Utrecht
1/29/14 12:48 AM Outbound from GLS location Netherlands Utrecht
1/29/14 12:47 AM Inbound to GLS location Netherlands Utrecht
1/28/14 5:11 PM Information transmitted, no shipment available now Netherlands
1/28/14 2:00 PM Outbound from GLS location Netherlands
1/28/14 1:59 PM Inbound to GLS location Netherlands
1/29/14 11:06 AM Outbound from GLS location Germany Neuenstein
1/29/14 12:48 AM Outbound from GLS location Netherlands Utrecht
1/29/14 12:47 AM Inbound to GLS location Netherlands Utrecht
1/28/14 5:11 PM Information transmitted, no shipment available now Netherlands
1/28/14 2:00 PM Outbound from GLS location Netherlands
1/28/14 1:59 PM Inbound to GLS location Netherlands
petrovo píše:Včera, dnes a zítra! Aneb "Tam kde zítra znamená již včera". Jen pro pobavení - hlavně že "jede" ....![]()
![]()
Časová posloupnost těch záznamů je zdola (starší záznamy) nahoru (novější záznamy). Pokud narážíš na ten časový posun kdy to v Holandsku jde postupně a pak to skočí v čase zpět po přechodu do Německa tak to bude způsobeno zřejmě tím, že Holandsko je vůči Německu v jiném časovém pásmu.
to by holandsko muselo byt posunuty o dve hodiny, aby to sedelo.
- danidani
- Kontaktovat uživatele:
Jaký časový posun? 12:49 AM = 49 minut po půlnoci.
Mám tak nějak zažité, že před půlnocí je datum jiný, než po ní ...
Toto ale samozřejmně neřeším - je to jen úsměvné a lehce "ředí mračna", která tu a tam s firmou poznal nejeden zákazník.
Toto ale samozřejmně neřeším - je to jen úsměvné a lehce "ředí mračna", která tu a tam s firmou poznal nejeden zákazník.
- danidani
- Kontaktovat uživatele:
Teď si možná nerozumíme, tak ještě jednou:
29.01.2014 11:06 dopoledne = 1/29/14 11:06 AM Inbound to GLS location Germany Neuenstein
...
29.01.2014 0:47 po půlnoci = 1/29/14 12:47 AM Inbound to GLS location Netherlands Utrecht
28.01.2014 17:11 odpoledne = 1/28/14 5:11 PM Information transmitted, no shipment available now Netherlands
Já tam žádný časový posun ani zmatky v datumech nevidím.
Jiná věc je, že dodávky z centrály se teď hrozně táhnou. Ale poslední dodávku z NL (trasovatelný GLS za 10 $) jsem měl doma 5. den od objednání (2. den od odeslání), což bylo super.
29.01.2014 11:06 dopoledne = 1/29/14 11:06 AM Inbound to GLS location Germany Neuenstein
...
29.01.2014 0:47 po půlnoci = 1/29/14 12:47 AM Inbound to GLS location Netherlands Utrecht
28.01.2014 17:11 odpoledne = 1/28/14 5:11 PM Information transmitted, no shipment available now Netherlands
Já tam žádný časový posun ani zmatky v datumech nevidím.
Jiná věc je, že dodávky z centrály se teď hrozně táhnou. Ale poslední dodávku z NL (trasovatelný GLS za 10 $) jsem měl doma 5. den od objednání (2. den od odeslání), což bylo super.
Hobbyking - Fiji post
Ahojte.
objednávali ste niekto v priebehu decembra 2013 z Hobbykingu? Objednaval som tam veci, 18. decembra bola zasielka poslaná. Do dnešného dňa nebola doručená. KeĎ som si ju sledoval na fiji postu (cez ktoru to posielali), tak zaciatkom januara som videl zaznam 30.12.2013 dispatch created, dnes vidim 21.01.2014 dispatch created, ale stale ziadne info o zasielke. Kontaktoval som hobbyking, nevedia o nej nic, ze musim cakat 6 tyzdnov a potom sa vyjadria k riešeniu - vratenie penazi. 1/4 roku mat blokovane peniaze (ziadny tovar, ziadne peniaze) sa mi zda trochu dlho.
Máte podobnu skusenost teraz, ako zriešili posielanie cez fiji post? Nasledkom debaty som uz vytvoril dispute na paypal a dnes dal aj eskalaciu, nakolko z hobbyking strany je jedine riešenie cakat 6 tyzdnov, co rozhodne neplanujem.
objednávali ste niekto v priebehu decembra 2013 z Hobbykingu? Objednaval som tam veci, 18. decembra bola zasielka poslaná. Do dnešného dňa nebola doručená. KeĎ som si ju sledoval na fiji postu (cez ktoru to posielali), tak zaciatkom januara som videl zaznam 30.12.2013 dispatch created, dnes vidim 21.01.2014 dispatch created, ale stale ziadne info o zasielke. Kontaktoval som hobbyking, nevedia o nej nic, ze musim cakat 6 tyzdnov a potom sa vyjadria k riešeniu - vratenie penazi. 1/4 roku mat blokovane peniaze (ziadny tovar, ziadne peniaze) sa mi zda trochu dlho.
Máte podobnu skusenost teraz, ako zriešili posielanie cez fiji post? Nasledkom debaty som uz vytvoril dispute na paypal a dnes dal aj eskalaciu, nakolko z hobbyking strany je jedine riešenie cakat 6 tyzdnov, co rozhodne neplanujem.
Moje modely (tie ktoré som už zalietal) najdete na rcalbum.cz
Re: Hobbyking - Fiji post
Ahoj,
podivej se sem http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?f=112&t=51462
Na poslednich X strankach se to resi, maji s tim spustu problemu i na HK, kolikrat nez to poslou tak jim to taky trva a Fiji post je sakra pomala a na trackovani se neda spolehnout.
podivej se sem http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?f=112&t=51462
Na poslednich X strankach se to resi, maji s tim spustu problemu i na HK, kolikrat nez to poslou tak jim to taky trva a Fiji post je sakra pomala a na trackovani se neda spolehnout.
Maren, dikes za info.
Moje modely (tie ktoré som už zalietal) najdete na rcalbum.cz
Objednával jsem v prosinci. Ze 3 balíčků přišel pouze jeden. 2 zbývající jsou nyní na celnici v Praze. U 2 balíčků bude tedy doba dodání určitě dělší jak 6 týdnů. Jakou poštou to poslali jsem nezkoumal.
Na HK mají ale myslím nějaký zmatek, protože mi přiel v lednu email, že mi deoslali 2 balíčky , kde bylo tracking ID totožné s balíčky, které jsou již nyní na celnici.
Na HK mají ale myslím nějaký zmatek, protože mi přiel v lednu email, že mi deoslali 2 balíčky , kde bylo tracking ID totožné s balíčky, které jsou již nyní na celnici.