Hobbyking, sledování zásilek, spory PayPal a tak podobně

Nakupujete na internetu, hledáte radu jak zaplatit, co a kde koupit nebo schánice něco v modelářských kamenných prodejnách?
Zamčeno
Zpráva
Autor
celadnik
Kontaktovat uživatele:

Re: Hobbyking, sledování zásilek, spory PayPal a tak podobně

#1141 Příspěvek od celadnik »

mior píše:Dnes som napísal na HobbyKing podporu, že (okrem iného):
...nemôžem sledovať tracking cez Fiji, dodávka veľmi dlho trvá a že spojenie HC s FijiPost bol ich najhorší biznis v histórii. Doporučil som im, aby to čo najskôr zmenili, dokiaľ sa ich zákazníci nezačnú pozerať po inom e-šope...

Som zvedavý, čo odpovedia...
(možno ak napíšeme viacerí, tak to budú riešiť).

To isté. Bombardujem hobbyking e-mailmi a otravovaním cez ten ich live chat. Otvoril som v paypal aj spor kvoli tomu. POslaná zásielka 18. decembra 2013, v januári som videl info že 30. 12.2013 dispatch, teraz na tú zásielku zrazu vidím 21.01.2014 dispatch. A po zásielke žiadne info. Ďalšie dve zásielky poslané pred vyše týždňom, skúšam ich trackovať a na stránke to číslo ani nevie nájsť.

Ohľadom prvej, že musím 6 týždňov čakať, aby si oni overili info a potom to zriešia => moja okamžitá reakcia na spor v paypale a o deň neskôr (nebola z hk reakcia) aj eskalácia sporu. Aby som mal 1/4 roka zadržiadavané peniaze (ziadny tovar, ziadne peniaze) mi pride divne. Som im aj napisal, že ked objednavam musim platit hned ale ked niesu schopny to dorucit, tak aby som 2 mesiace cakal na peniaze - vratenie. Ze je to trochu nefer.
Moje modely (tie ktoré som už zalietal) najdete na rcalbum.cz
winter

Re: Hobbyking - Fiji post

#1142 Příspěvek od winter »

Zdravím,

můžu potvrdit, všechny balíky mě i kolegům jdou 4 týdny a více. Zlatá HK post, Singa post,.... Přes Fiji post je to bída asi pohodáři. Balenou vodu tam mají dobrou, ale pošta stojí za hof.... :mrgreen: ***winter***
http://www.fijiwater.com/the-water/
celadnik
Kontaktovat uživatele:

#1143 Příspěvek od celadnik »

ja som už vytváral aj dispute a aj eskaloval na paypal-e. Rozhodne čakať 6 týždňov, kým si oni vyriešia kde je zásielka zabrzdná, alebo čakať x týždňov, či ju náhodou doručia neplánujem, nech si eskalujú aj oni fiji post, alebo zmenia doručovateľa. Hej, HK post, CHina post, singapur, najneskor do 4 tyzdnov to bolo doma.

Ja som pisal už aj e-mail na hobbyking (lebo cez ten ich live chat nevedia zriesit nic ohladom toho, zatial bez odpovede. Pisal som aj e-mail priamo na fiji post, som zvedavy na info od nich. + ma to nastvalo a na paypale som dal staznost aj tu eskalaciu.
winter

#1144 Příspěvek od winter »

Myslím, že když Ti odpoví tak najskôr v pondelok. Už tam 14 dní chlastaj. Slaví Nový rok. Před pár hodinami. Ale jak říkám chlastají už 14 dní a počítám , že ještě tejden budou. :roll: :mrgreen: ***winter***
celadnik
Kontaktovat uživatele:

#1145 Příspěvek od celadnik »

paypal im dáva obmedzený čas, dokedy sa môžu vyjadriť, našťastie. Tušim nejaký týždeň to vychádza odo dňa eskalácie. Len neviem ako to potom rieši, ak nezareagujú.
Ticcino

#1146 Příspěvek od Ticcino »

No, já mám zkušenosti dvě a úplně opačné.

Jeden balík přišel za osm dní od potvrzení opuštění HK skladu - bleskovka.
Druhý balík nepřišel doteď a bude to už skoro měsíc - šnek šnečí.

Balíky byly v podstatě totožné. Ten, co ještě nepřišel je dokonce menší.
Sofin

#1147 Příspěvek od Sofin »

celadnik píše:ja som už vytváral aj dispute a aj eskaloval na paypal-e. Rozhodne čakať 6 týždňov, kým si oni vyriešia kde je zásielka zabrzdná, alebo čakať x týždňov, či ju náhodou doručia neplánujem, nech si eskalujú aj oni fiji post, alebo zmenia doručovateľa. Hej, HK post, CHina post, singapur, najneskor do 4 tyzdnov to bolo doma.

Ja som pisal už aj e-mail na hobbyking (lebo cez ten ich live chat nevedia zriesit nic ohladom toho, zatial bez odpovede. Pisal som aj e-mail priamo na fiji post, som zvedavy na info od nich. + ma to nastvalo a na paypale som dal staznost aj tu eskalaciu.

Tak to jsem zvědavý jak dopadneš. Taky už jsem psal na HK stížnost kde je balík objednaný od 24.12. a pokud to nepřijde do 43 dnů od zaplacení tak to budu řešit přes Paypal. Odepsali jen nějaký blábol a uzavřeli to. Docela mě štvou, protože jsem objednával regulátory do minikoptery jen kvůli tomu, že mi omylem poslali v předchozí zásilce o jeden míň a celá stavba kvůli tomu stojí. Ten chybějící mi taky slíbili poslat z UK warehouse, tam ho mezi tím už vyprodali a znovu naskladnili, ale pořád je v objednávkách jako printed. No šve mě ten Hobbyking čím dál víc a co půjde raději objednám jinde...
winter

#1148 Příspěvek od winter »

Jj, byl tam jeden balík pro kolegu, který přišel za 10 dnů zároveň s balíkem, který došel čtvrtý týden. Asi právě chytil spoj :lol: Šoupli ho do letadla, zavřeli dveře a valil. Náhoda. ***winter***
celadnik
Kontaktovat uživatele:

#1149 Příspěvek od celadnik »

a kde inde? banggood má sidce bezplatné poštovné a dobré dodacie lehoty, ale zas nieje špecializovaný na rc veci. Goodluck a e-bay, to sú tiež všeobecné portály, nešpecializované. A iné nejak zatiaľ nepoznám, inde som neobjednával.
mior
Kontaktovat uživatele:

#1150 Příspěvek od mior »

Ako som písal v inom vlákne, je to bieda!
Napísal som aj do HobbyKingu, ale doteraz žiadna odpoveď.
Rovno som im napísal, že to bola najhoršia vec, čo urobili s tou poštou a mnoho ľudí sa bude pozerať po inom e-obchode.
Ak si budeme sťažovať viacerí, tak sa to možno zmení.
Ešte by ich mohol donútiť paypal, keď im začne strhávať peniaze a vracať nám, ak balík do 45(+ 22) dní nedorazí!
Realistické RC modely - http://rcmodely.cevaro.sk
celadnik
Kontaktovat uživatele:

#1151 Příspěvek od celadnik »

ako pozerám, niesme samy čo na to nadávajú:

http://www.hobbyking.com/hobbyking/foru ... adf66azz48

posledné strany vo vlákne.

A toto ma dostalo, som sa smial: :-D

I have an idea, HK must offer cryo-stasis chambers when sending with fijipost, at least waiting will seems to be faster
beka

#1152 Příspěvek od beka »

Nebrečte,já objednal 17 listopadu a asi za tři dni další, a světe div se není tu ani jeden. A furt že prej je to na cestě.
MCPX-BL, blade 130x,trex 500, trex 550 dominator, dx7
mior
Kontaktovat uživatele:

#1153 Příspěvek od mior »

Tak to sa s ním rozluč!
Riešil si to s PayPalom?
Realistické RC modely - http://rcmodely.cevaro.sk
ddano007
Kontaktovat uživatele:

#1154 Příspěvek od ddano007 »

Chlapci nenariekajte: objednane 17.12. - dipached 12.1. - doslo do Bratislavy 20.1. - ku mne doslo 29.1.
Pred tyzdnom som od nich zase nieco objednal, nechcem vediet, kedy to dojde :mrgreen:
Zacinam si spominat na casy, ked mi to chodievalo aj dva mesiace...
X9D & T16Pro & TX16S & nejaké lietadlá, heli a koptéry www.rcmodelytt.sk
Boberts

#1155 Příspěvek od Boberts »

A aká je pravdepodobnosť vrátenia peňazí od HK ak sa prešvihne termín 45 dní na PayPale? To už niekto skúsil?
DX8 , YAK 54 , Crack YAK, SBACH 342, MaxiSwift, Skywalker X7
Zamčeno

Zpět na „Internetové a jiné nákupy“