mior píše:Dnes som napísal na HobbyKing podporu, že (okrem iného):
...nemôžem sledovať tracking cez Fiji, dodávka veľmi dlho trvá a že spojenie HC s FijiPost bol ich najhorší biznis v histórii. Doporučil som im, aby to čo najskôr zmenili, dokiaľ sa ich zákazníci nezačnú pozerať po inom e-šope...
Som zvedavý, čo odpovedia...
(možno ak napíšeme viacerí, tak to budú riešiť).
To isté. Bombardujem hobbyking e-mailmi a otravovaním cez ten ich live chat. Otvoril som v paypal aj spor kvoli tomu. POslaná zásielka 18. decembra 2013, v januári som videl info že 30. 12.2013 dispatch, teraz na tú zásielku zrazu vidím 21.01.2014 dispatch. A po zásielke žiadne info. Ďalšie dve zásielky poslané pred vyše týždňom, skúšam ich trackovať a na stránke to číslo ani nevie nájsť.
Ohľadom prvej, že musím 6 týždňov čakať, aby si oni overili info a potom to zriešia => moja okamžitá reakcia na spor v paypale a o deň neskôr (nebola z hk reakcia) aj eskalácia sporu. Aby som mal 1/4 roka zadržiadavané peniaze (ziadny tovar, ziadne peniaze) mi pride divne. Som im aj napisal, že ked objednavam musim platit hned ale ked niesu schopny to dorucit, tak aby som 2 mesiace cakal na peniaze - vratenie. Ze je to trochu nefer.