Graupner MX - 12 Hott vs. Hitec Eclipse 7 Pro

Pravidla fóra
Než položíte dotaz, jaký vysílač koupit, tak pročtěte zde již napsané, ať se témata neopakují.
Do názvu tématu uveďte, které vysílače zvažujete.
Myslete na to, že výběr vysílače je otázkou osobních preferencí!!!
Zpráva
Autor
Vlado C

Re: Graupner MX - 12 Hott vs. Hitec Eclipse 7 Pro

#16 Příspěvek od Vlado C »

PEO píše:Dík za názory,pořád jsem se ale nerozhodl :twisted:

Zavisi najma na financnom rozpocte. Ak je nizsi chod na HItec s najvacsim poctom kanalov na aky stihas financne.
Ak je vyssi a si narocnejsi tak to iste ale Hott.

A ked z neho v poziadavkach vyrasties tak kupis viackanalovy vysielac s tym ze u Hitecu si obmedzeny 9k u Aurory. (Ta je tak vydarena za olietana sa takmer neda kupit.) a ten starsiu predas.

Dolezita je aj cena prijmacov a telemetrickeho prislusenstva. Hitec Optima 7 cca 45€ s ja ich mam 5 ks (ale aj nizsich typov) V cena prijmaca je vsak tusim cca 70€ u 10-12k. Ceny telemetrie nie su az tak rozdielne.
Je velmi zriedkave ak niekto prevadzkuje menej ako 2 modely. Ja mam obvykle osadene min. 4 modely a podla chuti a pocasia ich striedam. Takze nie som privelmi limitovany pocasim.
Nike II (hotliner), SU29 EPP (RCfactory), FOX 2300 EPP, Stryker FQ27, Yak 54 CZ, Eclipse 7
PEO
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od PEO »

Začal jsem taky pokukovat po Auroře 9,tedy ta cena je lákavá..... :twisted:
Dej blbci funkci,on vymyslí lejstro!!!
http://www.peomodel.websnadno.cz/
Vlado C

#18 Příspěvek od Vlado C »

PEO píše:Začal jsem taky pokukovat po Auroře 9,tedy ta cena je lákavá..... :twisted:

Ano je :D Je to dobre riesenie a aj na pomerne vyspele modely a aj v dobe ked este modelar nevie v ktorej oblasti modelarstva sa najde. Funguje to aj pre 4 servove kridla alebo vacsie akrobaty napr. s 2-metrovym rozpatim. Co je na tom cenne je pomerne vyspela telemetria ktora sa najma v CR rozbieha intenzivnejsie ako na Slovensku. Vsetko co nakupis funguje telemetricky aj s nizsimi vysielacmi co je stale modelarskou verejnostou nedocenene.
Do 2 rokov skoncime skoro vsetci u nazoru ze bez telemetrie sa neda zit. :lol:
V oblasti telemetrie daleko predstihuje aj Futabu t.j jej vysielace do 12kanalov. A ceny telemetrickych prijmacov su tretinove. To je tiez malo ocenovany fakt.

Ak chces este vyspelejsiu telemetriu tak potom najma Graupner HOtt a to aj pri menej kanalovych vysielacoch. Cize nieco podobne ako Hitec ale vo vacsom rozsahu t.j aj pre viackanalove ako 12 t.j v oblasti vysielcov s volen priraditelnymi ovladacmi. Ceny vysielacov su tiez velmi zaujimave ale prijmace su trochu drahsie avsak je to cca 0,5 ceny telemetrickeho prijmaca Futaby.

Co sa tazko odhaduje je prave kvalita vyroby a jej vseobecny pokles. Do akej miery sa toto prejavi na tej ktorej znacke je skoro nemozne povedat.

Zelam stastny vyber a vela prijemnych letovych hodin
Nike II (hotliner), SU29 EPP (RCfactory), FOX 2300 EPP, Stryker FQ27, Yak 54 CZ, Eclipse 7
PEO
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od PEO »

Takže po pár měsících brouzdání a pročítání po internetu,jsem se rozhodl zůstat věrný značce.Taky velkou roli hrál fakt,že mám doma několik přijímačů Optima.
Tedy - dárek ke čtyřicátinám je Aurora 9 v češtině,další doufám zase až na padesátku..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vlado C

#20 Příspěvek od Vlado C »

PEO píše:Takže po pár měsících brouzdání a pročítání po internetu,jsem se rozhodl zůstat věrný značce.Taky velkou roli hrál fakt,že mám doma několik přijímačů Optima.
Tedy - dárek ke čtyřicátinám je Aurora 9 v češtině,další doufám zase až na padesátku..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

GRatulujem. Kupil si povodnu Aurou alebo X-ku?
PEO
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od PEO »

Aorora je původní od kamaráda za dobrý peníz.Mimochodem,jsem fakt mile překvapen,jak lehké a intuitivní je programování vysílače :D
Vlado C

#22 Příspěvek od Vlado C »

PEO píše:Aorora je původní od kamaráda za dobrý peníz.Mimochodem,jsem fakt mile překvapen,jak lehké a intuitivní je programování vysílače :D

Myslim ze budes spokojny. Aurora sa este pred rokom nedala kupit olietana a pravdepodobne sa to nezmenilo. Ak by si z nej vyrastol tak by si bol uz na takej urovni ze vyuzijes aj 2 vysielace a ten druhy by si pouzival na narocne modely.
Odpovědět

Zpět na „Výběr vysílače“