Admiral II
Re: Admiral II
možná by ta plovoucí Vop byla jednodušší na stavbu i pro zástavbu serva a jeho napojení - montáž demontáž Vop
pro kozílka
i na Moravě jsou Vitice , ty naše jsou 30km od Prahy na východ , v létě jezdím pravidelně do Telče na týden ,občas do Boskovic ,třeba ještě bude Admirál doma
ahoj
i na Moravě jsou Vitice , ty naše jsou 30km od Prahy na východ , v létě jezdím pravidelně do Telče na týden ,občas do Boskovic ,třeba ještě bude Admirál doma
ahoj
jo to by šlo,do Boskovic jezdím také .Ale v loni, když zrušili Šou Malá haná ,jsem tam nebyl,nicméně kamarádi zůstali!Čau.
v Šebetově máme příbuzné ,proč zrušili Malou Hanou
v podstatě kvůli novým bezp.pravidlům při pořádání veřejných akcí.Já jsem z LMK Falcon Vyškov a zatím akce pořádáme.V Boskovicích i jinde se to již dělá jen bez veřejnosti a v podstatě na pozvání kamarádů, ke společnému polétání.
jarsin píše:možná by ta plovoucí Vop byla jednodušší na stavbu i pro zástavbu serva a jeho napojení - montáž demontáž Vop
jojo, nechám ji tak, je to i "autentičtější" :-)
jyrry.webnode.cz
- LV
- Kontaktovat uživatele:
Urobiť klapku na T chvoste u V1 nie je až taký problém. Už som tu dával v inom vlákne odkaz ako som to riešil na Lionovi.
http://www.elektromodely.sk/?p=1485
http://www.elektromodely.sk/?p=1485
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
Také jsem na Lionovi udělal ovládané kormidlo na VOP. Žádný problém to nebyl vymyslet to.... 
Nemusíš vše vědět, ale musíš vědět, kde na vše najdeš odpověď.
jyrry píše:... houpačka ....
???????
ZIPP píše:... Žádný problém to nebyl vymyslet to....
Taky nemám problém vymyslet to, spíš kdy si k tomu sednout, nemám zdaleka jen toto...
jyrry.webnode.cz
To by mohlo fungovat, ne....?
Tom1974 píše:To by mohlo fungovat, ne....?
Já si to myslím taky a pokud nebude výraznějších protestů :-) bude to takhle:
(ta balza 3 je nastojačku neboť vlákna jsou vodorovně...)
jyrry.webnode.cz
Jirko, člověče, ta houpačka se mi nelíbí. Víc by se mi líbila osa otáčení přibližně v polovině hloubky výškovky a závěs pro bowden (nebo táhlo) na náběžce. Tak se mi to osvědčilo u více ér. Omlouvám se.
Vzpomínám si, že jsem Admirála předělával narychlo před soutěží. Do kýlovky byla zalepená trubička 5/3, dlouhá asi 35mm. Houpačka byla ze dvou plastových pák na kormidla (Modela), přišroubovaných k výškovce. Bowden byl "na hulváta" přilepený na náběžce kýlovky. Tahle provizorní úprava už zůstala nastálo.
PS: Můžu potom Admirála řídit Variopropem?
Vzpomínám si, že jsem Admirála předělával narychlo před soutěží. Do kýlovky byla zalepená trubička 5/3, dlouhá asi 35mm. Houpačka byla ze dvou plastových pák na kormidla (Modela), přišroubovaných k výškovce. Bowden byl "na hulváta" přilepený na náběžce kýlovky. Tahle provizorní úprava už zůstala nastálo.
PS: Můžu potom Admirála řídit Variopropem?
Ground Penetration Tester
pepin píše:
joo, jsem na tom fakt blbě, aktivitou prstolepení epp poletruch vteřinákem jsem si zadělal na takový alergický zdravotní problémy, že už nezabíraly ani antibiotika a musel jsem začít inhalovat vincentku, fakt na hovno, v praxi to probíhá tak, že tě vc autě chytne takový záchvat, že máš celé přední okno od nudlí a projíždíš křižovatku jen podle toho, že na tebe auta za tebou troubí, že už máš jet, fakt na hovno.
Pepine mne to skôr pripomína niečo iné, nezačalo ti to náhodou niekedy v období ako si si ochočil toho chlpatého kamaráta čo si dával fotky ako ti pomáha lepiť?
Inak antibiotiká sa dávajú na ničenie baktérií tak neviem akú by mohli mať súvislosť s reakciou na sekunďák
Elektronické súčiastky fungujú za pomoci dymu. Ak dym unikne, prestanú fungovať.
stanco1 píše:Inak antibiotiká sa dávajú na ničenie baktérií tak neviem akú by mohli mať súvislosť s reakciou na sekunďák
já jsem začal trpět na zánět dutin, tak jsme se s doktorkou jako k možnému problému dostali k tomu prstolepu--aktivátoru, v tý době snad nebyl den, abych nepatlal nějaký houbolet, ted už používám pouze aktivátor styro, prstolep pouze v nevyhnutelné nouzi a zase se to alespon trochu srovnalo, ale na svah se v zimě už neodvážim vystrčit hlavu.