alexik46 píše:No právě zkouším 10 na 45 a ty jsou také dost gumové tak přemýšlím jestli koupit ještě 10 38 jakou výhodu oproti ním budou mít a třeba i co se týče vibrací
Každé vrtule je potřeba vyvážit. Dokonce když vibrace na coptéře neustávají, tak překontrolovat unašeče vrtulí a vyvážit motory.
Měl jsem teď čas porovnat čínské klony a originál vrtule na P2. Je to prostě nebe a dudy. Ty číny jsou fakt jebky. Velký problém byl tyto vrule perfektně vyvážit - mají nehomogeně rozmístěný materiál - dostávají fletr. Originál P2 opravdu luxus, tak špičkové vrtule jsem dlouho neviděl, vůbec nelituji té ceny, těchto vrtulí oproti klonům. Parádně vyvážené, nehází, drží perfektní stopu, nefletrují.
Jsem rád, že jsem předělal P1 na tyto šroubovací vrtule - levý a pravý závit. Právě teď mi tato kombinace nejlépe vyhovuje.
1. vrtule se dají při transportu rychle sundat - nandat, což je paráda, lehce hodím ptáka do baťohu.
2. oproti těžkému Phantomu P2 lepší letové vlastnosti - díky kompletní letové hmotnosti 1135 gramů. (video přenos, iOSD, DJI gimbal).
3. dostačující letová doba, aktuálně 9 min při venkovní teplotě +3st. C, v létě hravě přes 10 minut na baterii 2200mAh, což je pecka