JMalik píše:Teď si děláš legraci, nebo to myslíš vážně.
Za nějaké porušení domluvy Sobínky s Ruzyní ( zvlášť pokud nejsi členem a přišel jsi si tam jen zalétat když tam nikdo nebyl), ti hrozí maximálně BU - bu - bu.
Kdyby ti přišili to obecné ohrožení, tak to můžeš odbručet. Ty převýchovné lázně máš hned vedle

my si pořád nerozumíme, pokud občas vyletím s modelem na Sobínce nad 80-100-200m tak mě nikdo nikdy řešit nebude, pokud se to nestane standartem a běžným pravidelným porušením místní dohody, nikdy na mě ale ani v tomto případě nemohou vyrukovat s obecným ohrožováním, pokud nebudu jednoznačně a prokazatelně míjet dopravní letadla, je možné, že na mě uplatní nějaký zákon, na jehož základě budu nucen navštívit psychiatra a ten už rozhodne, zda jsem, nebo nejsem společnosti nebezpečný a pak mužu být skutečně hospitalizován, ale né v kriminále, ale v léčebně pro duševně nemocné, proč bych měl jít do kriminálu, když jsem magor, páč pokud nejsem magor, proč bych měl u mezinárodního letiště líat za dopravákama.
vždyt tam nikdo takto nelétá, to jen ty tu pořád meleš--no tak tam létejte v 500m a uvidíme-----přijde ti to vubec normální, k takové věci někoho hecovat jenom proto, aby se tady ta debata posunula k další metě
Přece nemužeš vubec čekat, že normální člověk pujde na práh Ruzynského letiště, vystoupá s větroněm do 500m a bude čekat, co se stane, to už dnes přece vědí všichni místní modeláři, bud přijede auto, nebo přiletí vrtulník, z něj vylezou lidi z letiště a vysvětlej tomu troubovi, at to honem rychle zabalí a maže pryč.Rozhodně žádný obecný ohrožení a deset let kriminálu v nejtěžší nápravný skupině.