FPV- Bixler/Maxiswift

Létání na výlety s přenosem obrazu je tu. Vysílače, přijímače, kamery či video-brýle. Pokus te se co nejvíce dodržovat zákony ČR. Samozřejmě, že i natáčení z modelů, výběr kamer a foťáků. Prostě věci související.
Zpráva
Autor
vojta mansfeld
Kontaktovat uživatele:

Re: FPV- Bixler/Maxiswift

#16 Příspěvek od vojta mansfeld »

Nechci dálkové lety, kde to chci filmovat- tam k tomu co nejblíž dojdu, a to mi stačí... Max tam se nějak točit v kruhu 1km nad nějakou zajímavou oblastí... No tak řídit umím bezproblému, zatím bych létal vizuálně, nemyslím si že v tom letu s videem potom bude takový rozdíl, je mi jasné že mi bude trvat než se naučím z pohledu pilota rozeznávat vzdálenosti atd. ale když nebudu riskovat (létat nízko a pod.) a přistávat budu zezačátku taky vizuálně nemusel bych to rozbít.. Nebo je nějaký důležitý faktor který jsem si neuvědomil? (abyste to špatně nepochopili, nechci vyvracet to co říkáte ale snažím se vymýšlet protiklady a diskutovat, abych si vše pořádně nejdřív uvědomil... Zatím to ale vypadá že zde od bleska Maxíka koupím, jde mi taky o cenu...
Pioneer,Superzoom XL,Rally XP,F3K Manta,E-Hawk 1500,FPV MaxiSwift,MiniExtra 330,Quad500,FPV Swift2.
vojta mansfeld
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od vojta mansfeld »

A je na Maxiswifta potřeba ten mix motor-výškovka?
Pioneer,Superzoom XL,Rally XP,F3K Manta,E-Hawk 1500,FPV MaxiSwift,MiniExtra 330,Quad500,FPV Swift2.
Jameson
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Jameson »

vojta mansfeld píše:A je na Maxiswifta potřeba ten mix motor-výškovka?

Nie, nikdy som to neriešil. Akurát rátaj s tým, že budeš lietať kúsok natiahnutý...
Take my love, take my land, take me where I cannot stand
I don't care, I'm still free, you can't take the sky from me...
vojta mansfeld
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od vojta mansfeld »

Díky, to mě uklidnilo. Mám tři letové režimy takže bych případně mohl přes LAND konfiguraci nastavit posun křidélek v řežimech třeba plný, polovina a žádný plyn... Ale když to nebude potřeba nebudu to vůbec řešit...
blesk
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od blesk »

Pokud je dobře vyosený motor, tak snad nikdy není potřeba mít mix motor-výškovka
Odpovědět

Zpět na „FPV, točení videa a focení“