Zdravím, lepil jste někdo tuhle laserem vyřezávanou stavebnici v měřítku 1:24? Nějak jsem nikde nezjistil, jaké to má mít vzepětí. Na plánku to nekreslený není a z těch anglických poznámek nejsem úplně moudrý. Navíc česky psaný návod je obecný pro všechny jejich modely. Takže kdyby se tady našel někdo, kdo ho lepil a ví, jaké má vzepětí, budu vděčný za informaci.
Díky!
Pilatus PC6 TurboPorter od Flying Model
- bobmaximus
Re: Pilatus PC6 TurboPorter od Flying Model
Ahoj,
u gumacka bude stacit uz 5-10mm na kazdej strane viac nez 15mm by uz nebolo maketove
Adam
u gumacka bude stacit uz 5-10mm na kazdej strane viac nez 15mm by uz nebolo maketove
Adam
- bobmaximus
Díky za odpověď. Něco co tam dám. 
bobmaximus píše:Zdravím, lepil jste někdo tuhle laserem vyřezávanou stavebnici v měřítku 1:24? Nějak jsem nikde nezjistil, jaké to má mít vzepětí. Na plánku to nekreslený není a z těch anglických poznámek nejsem úplně moudrý. Navíc česky psaný návod je obecný pro všechny jejich modely. Takže kdyby se tady našel někdo, kdo ho lepil a ví, jaké má vzepětí, budu vděčný za informaci.
Díky!
Teprve se chystám stavět, ale dotaz mne inspiroval tak jsem pátral.
Na druhé straně plánu je šablona pro vzpěry křídel " WING STRUT " a nad ni anglický text.
"Cut wing struts at dotted line for a non-flying scale model - use full lenght for a flying model. No additional wing dihedral required. Any "gap" created between wing strut and fuselage shold be filed in with cement. "
Google to přeložil zhruba takto:
Celá délka vzpěry je pro létání, zkrácená, označeno čárkovaně je pro maketový vzhled.
Tak snad to pomůže v rozhodování jaké vzepětí.
- bobmaximus
Mno, snad to pomůže. Díky.