Doska Crius Multiwii + gps
Re: Doska Crius Multiwii + gps
Tak zase sa potvrdilo ze regle z rctimer stoja za ho.no.
Na ten co mi prisiel mi odisiel dalsi,resp sa sprava tak,ze
coptera si leti a,zrazu je.ne k zemi.
Tak som im napisal co si o nich myslim a negativny nazor
na ich regulatory.Aj ostatny tam pisali,ze este tie prve boli v pohode
a teraz stoja za chuja.Mam na ceste afro,tak uvidime.
máš o duvod víc, si už objednat ty Afra 
1) quadcopter Locust (TBS clone), Cirus AIOP v2
2) original TBS Discovery PRO, Naza V2, Graphene 4S
2) original TBS Discovery PRO, Naza V2, Graphene 4S
johny107 píše:Tak zase sa potvrdilo ze regle z rctimer stoja za ho.no.
Zaciatocnik som ale taka ista skusenost regler 30A jeden zhorel plamenom, jeden len cuka motorom reklamacia na rctimer akoze ponukli mi 5$ tak som sa tiez nas... a napisal im ze ci si myslia ze sme blbci tak dali info ze poslu dalsi ale proste reglery sa mi zdaju divne tiez som skusal ich nechat dlhsie bezat len na zemi a obcas bolo pocut ako cuknu s otackami. Pojdem aj ja do Afro asi.
Trencin, DJI Phantom2, Zenmuse 2D, GoPro 3+, NightHawk 200 Emax
Sak to ja stavam kopteru na nosenie gopro hero 3 black kamery, len oni si furt myslia ze stavam lietadlo na Kamikadze crash.
-
spravcanetu
Pekny vecer. Skladam si postupne quadrocopteru do X a dnes mi dosla tato doska....http://www.goodluckbuy.com/mwc-multiwii ... quadx.html
Je to crius multiwii SE V0.2.
Chcem sa opytat na 2 veci. Sipka co je na doske musi byt v smere letu...cize doska musi byt medzi ramenamy na sikmo??Sipka bude ukazovat medzi predne ramena??
Druha vec: mam aj FTDI usb dosku. To mozem nahadzovat tiez ten sw o ktorom tu pisete, ci som obmedzeny len do nejakej verzie a vyssiu uz mi doska nezoberie?
Velmi pekne dakujem.Zacinam uplne od zaciatku takze som uplny novacik.
Chcem sa opytat na 2 veci. Sipka co je na doske musi byt v smere letu...cize doska musi byt medzi ramenamy na sikmo??Sipka bude ukazovat medzi predne ramena??
Druha vec: mam aj FTDI usb dosku. To mozem nahadzovat tiez ten sw o ktorom tu pisete, ci som obmedzeny len do nejakej verzie a vyssiu uz mi doska nezoberie?
Velmi pekne dakujem.Zacinam uplne od zaciatku takze som uplny novacik.
Ahoj, taky rozchazim tenhle systém. Šipka směřuje ve směru letu. Jestli máš Xko, tak mezi ramena. Co se týče verze, tak mám nahozenou 2.3 a verzí softu omezen nejsi. Jen si dej pozor, ať máš Multiwii GUI stejně, jako verzi Multiwii v desce.
KDS AGILE 5.5 (SPIRIT), KDS AGILE 7.2 (SPIRIT PRO) , TARANIS X9D+,Futaba T8FG
Mal som tuto dosku na 2 copterach,nahodeny multiwii 1.9 a nikdy ziadny problem..Coptery som predal, lietaju doteraz..Tu co mam teraz, ,,furt neco".
-
spravcanetu
Akoze si zmenil verziu sw a mas s nou problemy? Tak aka je teda najstabilnejsia verzia??
Spíš bys mohl popsat to "furt něco".
BTW jinak mi přišlo, že ta poslední dev verze lítá líp než v2.3 stable. Hlavně má opravený THROTTLE_ANGLE_CORRECTION...
BTW jinak mi přišlo, že ta poslední dev verze lítá líp než v2.3 stable. Hlavně má opravený THROTTLE_ANGLE_CORRECTION...
[url]http://vseumel.blog.cz[/url]
-
spravcanetu
Dnes dosiel FTDI. Naistalovane OK pripojene spustene Multiwii 1,9 vsetko pekne ukazuje na COM 10.GRafy, polohy vsetko.
Skusil som vsak nahodit novsiu verziu Wii....aj ked neviem ako zistim aku mam.
Stiahol som si Arduino 0023. K nemu Multiwii 2,2 alebo 2,3 no on ten arduino mi nevidi ten subor MultiWii (Arduino Source Code (.ino)) iba v zlozke s 1,9 mi nacita a vsetko ide aj som skusil zmenit hodnotu v 1,9 multiwii a pekne nacitalo (napalilo) sw na kartu.
Mi pri 2,2 a 2,3 vypise chybu ak chcem nacitat subor:
BAD FILE SELECT
Processing can only open its own sketches and other files ending in .pde
Stiahol som Arduino 1.0.5-r2 a ten uz tie subory krasne vidi v zlozke aj pri 2,2 aj 2,3. No ak dam zapisat do karty vyhodi chybu:
In file included from Alarms.cpp:3:
/def.h:2072:10: error: #error "NUMBER_MOTOR is not set, most likely you have not defined any type of multicopter"
Zapajam len cistu dosku.
A teraz mi uz svieti stale aj modra ledka a cez multiwii 1,9 config mi uz nic nejde......som prepalil soft a nejde. Aky tam bol povodny??
Skusil som vsak nahodit novsiu verziu Wii....aj ked neviem ako zistim aku mam.
Stiahol som si Arduino 0023. K nemu Multiwii 2,2 alebo 2,3 no on ten arduino mi nevidi ten subor MultiWii (Arduino Source Code (.ino)) iba v zlozke s 1,9 mi nacita a vsetko ide aj som skusil zmenit hodnotu v 1,9 multiwii a pekne nacitalo (napalilo) sw na kartu.
Mi pri 2,2 a 2,3 vypise chybu ak chcem nacitat subor:
BAD FILE SELECT
Processing can only open its own sketches and other files ending in .pde
Stiahol som Arduino 1.0.5-r2 a ten uz tie subory krasne vidi v zlozke aj pri 2,2 aj 2,3. No ak dam zapisat do karty vyhodi chybu:
In file included from Alarms.cpp:3:
/def.h:2072:10: error: #error "NUMBER_MOTOR is not set, most likely you have not defined any type of multicopter"
Zapajam len cistu dosku.
A teraz mi uz svieti stale aj modra ledka a cez multiwii 1,9 config mi uz nic nejde......som prepalil soft a nejde. Aky tam bol povodny??
Multiwii 2.2/2.3 musíš programovat s tím Arduinem IDE 1.0.5.
Error hovoří jasně. Nevybral jsi typ multicopteru. Všechno se nastavuje v config.h...
Error hovoří jasně. Nevybral jsi typ multicopteru. Všechno se nastavuje v config.h...
[url]http://vseumel.blog.cz[/url]
-
spravcanetu
Dobre mam tam teraz 2.3 vsetko dobre prepalilo, zmenil som v config zmazal oba // pri quadroX No teraz mi stale rychle blika modra led. Ked dam Multiwii 2.3 config program tak dam start vyberiem COM10 no nic nezobrazuje len blika modra. Vtedy ak som mal povodny asi 1,9 (to neviem) tak mi v multiwii 1,9config nesvietila modra modra a hodnoty gyr a inych snimacov pekne fungovali.
Pri 2.2 mi modra svieti no udaje nezobrazuje
Pri 2.3 blika rychle modra a tiez udaje nezobrazuje.
Ako zistim aku som tam mal povodnu verziu ktora mi krasne fungovala?
Co s tym?
Pri 2.2 mi modra svieti no udaje nezobrazuje
Pri 2.3 blika rychle modra a tiez udaje nezobrazuje.
Ako zistim aku som tam mal povodnu verziu ktora mi krasne fungovala?
Co s tym?
Co jsi nastavil za druh desky?
-
spravcanetu
Druh dosky som nastavil pred prepalenim v arduino 1.05. na Arduino PRO or PRO mini (3,3V, 8MHz) v/Atmega328
Teraz som nahodil opat 2.2 multiwii a modra ledka stale blika ale ziadne udaje mi nejdu z dosky....
*Co som teda posral??
nastavil som v configu
#quadroX
#define FFIMUv2. Provedeme úpravu tak jako na obrázku
dole, tedy smažeme dvě lomítka. Tím se daný skript aktivuje. Tuto úpravu děláme proto, abychom umožnili naši
desce aby byla kompatibilní s daným firmwarem.
##define ITG3200_LPF_42HZ, což je aktivace filtru vibrací
Dosku pripajam cistu.
Teraz som nahodil opat 2.2 multiwii a modra ledka stale blika ale ziadne udaje mi nejdu z dosky....
*Co som teda posral??
nastavil som v configu
#quadroX
dole, tedy smažeme dvě lomítka. Tím se daný skript aktivuje. Tuto úpravu děláme proto, abychom umožnili naši
##define ITG3200_LPF_42HZ, což je aktivace filtru vibrací
Dosku pripajam cistu.
Toto je co?Já myslel,že máš tuto desku:
Pekny vecer. Skladam si postupne quadrocopteru do X a dnes mi dosla tato doska....http://www.goodluckbuy.com/mwc-multiwii ... quadx.html
Tak bych zkusil spíš odkomentovat toto : //#define CRIUS_SE