Velký EPP model
Velký EPP model
nemáte někdo odkaz na EPP model velikosti 1,5-2M něco jako Piper jde mi o konstrukci, výztuhy atd. pro vlastní návrh.
Dík
Dík
- Lindbergh
- Kontaktovat uživatele:
Tibor BK píše:No potřeboval bych nějaké info co třeba pevnost a jaké dát výztuhy do EPP při rozpětí cca 1,5 až 2m.
Má představa je model z EPP bez potahu.
Hel já teď vylezl z vany a éra mam ve sklepě
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
- Lindbergh
- Kontaktovat uživatele:
Tak se moc omlouvám, ale ráno jsem musel na rychlo vypálit pryč a přijel jsem až teď...Takže: Moje Cessna EPP má rozpětí 150 cm. Vytužený jsou křídla i trup a to uhlíkem 2mm průměr. Křídla jsou v nejvyšším bodě profilu silná 25 mm. Uhlík v trupu je na dvouch místech proti sobě ve spodní a vrchní části. Toť asi vše 
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
je otazka jestli to ma vzpery a pripadne pokud chces kridlo samonosny nebo ne pri pouziti vzpert ti staci dat na horni cast kridla smrkovou listu 12x4 ale musi byt jako stojina a pak z 10x4 udelat vzpery tohle reseni mi drzelo pohromade toho hornoplocha na desitku
a v pripade samonosnyho kridla bych tam dal tak 15x5 na obe dve strany ale jako podelniky
a trop v pripade ze bude z plnyho materialu tak vyztuhy ani nepotrebuje pripadne 4 uhlikove tycky tak 2mm prumer dat tak aby v prurezu vytvareli ctverec
a v pripade samonosnyho kridla bych tam dal tak 15x5 na obe dve strany ale jako podelniky
a trop v pripade ze bude z plnyho materialu tak vyztuhy ani nepotrebuje pripadne 4 uhlikove tycky tak 2mm prumer dat tak aby v prurezu vytvareli ctverec
Naděje umírá až po nás.