Hobbyking, sledování zásilek, spory PayPal a tak podobně
Re: Hobbyking, sledování zásilek, spory PayPal a tak podobně
Ona asi ta TH pošta taky nebude typu " blesk je náš pomalejší brácha " 25.2 zaplaceno a teprve 9.3 mi naběhlo aspoň sledování na 17track.net ,že odeslané kamsi neznámo kam ( RQ000004104TH )
bylo Pluto,Admirál,Mars II,T9X, Toro...MX-20Hott,FuncubXL,Solius,Twinstar,L-13Blaník 2700mm,Samurai
kajman111 píše:Ona asi ta TH pošta taky nebude typu " blesk je náš pomalejší brácha " 25.2 zaplaceno a teprve 9.3 mi naběhlo aspoň sledování na 17track.net ,že odeslané kamsi neznámo kam ( RQ000004104TH )
Číslo RQ000004104TH je viditelné i ve sledovacím systému přímo Thailand post viz tento odkaz.
Zatím je tam uvedeno pouze toto:
DATETIME: March 9, 2014
Scan Location: SUVARNABHUMI MAIL CENTRE
Description: Departure From Outward OE
Tedy, že zásilka 9. března 2014 zřejmě odletěla z poštovního centra na letišti Suvarnabhumi tj. cca 30 km východně od Bangkoku. Žádné další informace ani záznamy tam zatím nejsou. Pokud zásilka neletěla přímým letem do ČR tak se může ještě klidně válet někde v nějakém překladišti mimo území ČR a čekat na nějaký navazující cargo let.
Ve sledovacím systému České pošty zatím o zásilce s číslem RQ000004104TH není záznam, ale zatím není jisté zda bude či nebude poté co zásilka dorazí na území ČR.
Na to zda zásilka RQ000004104TH už dorazila na území ČR se můžeš zeptat na telefonním čísle 800 177 889.
tak Singspore post pro změnu : u obou čísel
Omlouváme se, ale tato položka trať služba je v současné době s nějakou otázku, zkuste to prosím znovu později.
z toho aby člověk zešedivěl..
Fiji: balík to zřejmě teď nachází někde v Koreji EE186322440FJ - původní : LX100440610FJ
chjo..
Omlouváme se, ale tato položka trať služba je v současné době s nějakou otázku, zkuste to prosím znovu později.
Fiji: balík to zřejmě teď nachází někde v Koreji EE186322440FJ - původní : LX100440610FJ
chjo..
http://skodovak2.rajce.idnes.cz/Modela Fit 1800, Multiplex FunCub
HPI Savage Flux HP,Firestorm FL12T
skodovak píše:Fiji: balík to zřejmě teď nachází někde v Koreji EE186322440FJ - původní : LX100440610FJ
Zásilka LX100440610FJ ovšem není stejná jako EE186322440FJ.
Podle sledovacího systému Fiji post viz tento odkaz zásilka se sledovacím číslem LX100440610FJ je určena pro cílovou zemi ČR, ale zásilka se sledovacím číslem EE186322440FJ není vůbec určena pro cílovou zemi ČR, ale právě pro Koreu. Totéž je uvedeno i na freipost.
Takže pokud je u tvé objednávky na Hobbykingu uvedeno sledovací číslo EE186322440FJ pak došlo k omylu v tom smyslu, že ti ke tvé objednávce zřejmě přiřadili sledovací číslo někoho jiného kdo si na Hobbykingu také objednával, ale na Korejskou adresu.
- chastra
- Kontaktovat uživatele:
Jelikož vypršel čas, tak sem u zásilky objednané 12.1. eskaloval spor. Sem zvědav jestli něco PP vyřeší či sem přišel o peníze 
Já jsem použil Paypal jako nátlakovou metodu taky (na support ticket mi nereagovali) a po dvou dnech mám následující odpověď:
Jinými slovy, "odpovíme vám na váš požadavek, ale nejdřív zavřete ten případ u Paypal". Mazaní jak lišky. Víte někdo, jestli se tiket u Paypal dá znova otevřít, když už ho jednou zavřu?
I sincerely apologize for the inconvenience and for the late response as we have been receiving a high volume of emails. We are very sorry to hear that you have opened a Paypal dispute with us. We understand where you are coming from. However, we will not be able to provide further assistance if the Paypal dispute is still open. I will highly recommend that you need to close the dispute first. Once the dispute is close that is the only time that we can take other action regarding your concern. We already have the verification regarding your claim and we are only waiting for you to close the dispute as this is the only thing that is hindering us to provide you further assistance and solving this issue. We are looking forward to your response.
Jinými slovy, "odpovíme vám na váš požadavek, ale nejdřív zavřete ten případ u Paypal". Mazaní jak lišky. Víte někdo, jestli se tiket u Paypal dá znova otevřít, když už ho jednou zavřu?
- danidani
- Kontaktovat uživatele:
Nedá se znovu otevřít, určitě spor na PP neukončuj do vyřešení.
dt píše:Jinými slovy, "odpovíme vám na váš požadavek, ale nejdřív zavřete ten případ u Paypal". Mazaní jak lišky. Víte někdo, jestli se tiket u Paypal dá znova otevřít, když už ho jednou zavřu?
Nejen, že se spor na Paypalu po uzavření už nedá znovu otevřít, ale ani ta informace, že nemohou nic dělat dokud spor neuzavřeš není vůbec pravdivá. Podrobnější popis k tomu je uveden v úvodním příspěvku jiného tématu viz tento odkaz. I když je spor otevřen prodejce má možnost použít pro otevřený spor volbu Grant a full refund tj. vrátit peníze. Popis jak má přesně v takovém případě prodejce postupovat je krok za krokem uveden přímo v nápovědě Paypalu viz tento odkaz. Pokud prodávající pro otevřený spor potvrdí zmíněnou volbu Grant a full refund tak dojde k přesunu celé zaplacené částky na účet kupujícího a spor se zcela automaticky uzavře aniž by kupující musel cokoli potvrzovat nebo uzavírat.
To close a transaction dispute, you can issue a full refund. Here's how to issue a full refund:
1. Go to the PayPal website and log in to your account.
2. Click Resolution Centre at the top of the page.
3. Select Open cases in the drop down box and locate the transaction.
4. Click the Case ID under the Case column.
5. Click Grant a full refund.
If you send a full refund, the dispute is closed automatically.
Tak jim to napiš ať si to přečtou a postupují podle toho a pokud jim to nedocvakne tak eskaluj spor k rozhodnutí Paypalem.
- Dub79
- Kontaktovat uživatele:
Tak dnes na třetí pokus jsem volal a řekli mi, že zásilka ještě není v ČR.No prostě super.
Tracking na Fiji post dnes píše:Transferred to delivery party CZECH POST Mar/18/2014 07:50:00 UTC do včerejjška psali že FEB/ 30/2014 - jak jsem dnes zjistil obojí je blud.
Tracking na Fiji post dnes píše:Transferred to delivery party CZECH POST Mar/18/2014 07:50:00 UTC do včerejjška psali že FEB/ 30/2014 - jak jsem dnes zjistil obojí je blud.
www.rcletanijavornik.websnadno.cz
www.rclmkrychleby.estranky.cz
Dub79 píše:Tak dnes na třetí pokus jsem volal a řekli mi, že zásilka ještě není v ČR.No prostě super. Tracking na Fiji post dnes píše:Transferred to delivery party CZECH POST Mar/18/2014 07:50:00 UTC do včerejška psali že FEB/ 30/2014 - jak jsem dnes zjistil obojí je blud.
To bude nejspíš tím, že Fiji post neuvádí ve sledování informace o příchodu zásilky do cílové země podle reality, ale podle předpovědi šamanů z Fidži, které pro tento účel zaměstnává.

- Dub79
- Kontaktovat uživatele:
Tak nějak to asi bude

www.rcletanijavornik.websnadno.cz
Drondys píše:...
Díky za tvůj příspěvek, ty články zde unikly mé pozornosti. Naštěstí jsem tetě na HK hned v první větě odpověděl, že žádný spor na PP se zavírat nebude. Jak se dalo očekávat, zkoušejí to znova:
Thank you for waiting for our response. We are more than willing to assist you with your claim, however, upon checking your order, there is still an opened dispute with PayPal. Please be informed that we are unable to continue processing your claim and provide further assistance due to the opened dispute. In order for us to help you, we highly recommend you to close the dispute with PayPal. Your understanding and patience with this matter is highly appreciated.
Takže využiju informací zde uvedených a budu je učit, jak se pracuje s PP.
Edit: napsal jsem HK, že tudy cesta nevede, že jsou jenom dvě možnosti, kdy stížnost zavřu - buď budu mít zpátky prachy nebo přijde balík. No a pak jsem napsal záznam na PP a tam jsem na prodejce nabonzoval, že se mě opakovaně snaží přesvědčit, abych to zavřel dřív než se to (uspokojivě) vyřeší.
přesně tak to má být, jsou v poslední době pěkně vychcaný a prolhanýdt píše: No a pak jsem napsal záznam na PP a tam jsem na prodejce nabonzoval, že se mě opakovaně snaží přesvědčit, abych to zavřel dřív než se to (uspokojivě) vyřeší.
Tak snad ta TH pošta bude lepší než ten zas... Fiji post. 25.2 objednáno šlo to přes TH post a dnes mi naskočilo ,že balíček je v Práglu a má přidělené cz číslo. Zato předchozí balíček obj. 14.2 poslaný přes fiji asi jde pěšky. Na HK "podpoře " melou pořád kraviny typu chvíli vydržte.. S sobotu až budu doma tak otevírám spor na PayPalu.
bylo Pluto,Admirál,Mars II,T9X, Toro...MX-20Hott,FuncubXL,Solius,Twinstar,L-13Blaník 2700mm,Samurai
tak u mně změna jeden balík mi vzala celnice chce všechny doklady,problém mají s neuvedenou cenou zásilky. Vyplnil jsem sto pro deklaraci a asi zbytečně.
Takže výsledek za něčí problém budu lehčí o 200 fuj. Tohle se vážně vyplatí,dostavám se tím na cenu za kterou lze koupit u nás a bez čekání
Takže výsledek za něčí problém budu lehčí o 200 fuj. Tohle se vážně vyplatí,dostavám se tím na cenu za kterou lze koupit u nás a bez čekání
http://skodovak2.rajce.idnes.cz/Modela Fit 1800, Multiplex FunCub