Obežka - prodloužená hřídel - kde koupit

Budoucnost klepe na dveře. Zde se diskutuje o různých aspektech elektropohonu - motorech, akumulátorech a regulátorech, klidně i o převodovkách a vrtulích.
Zpráva
Autor
PetrD

Re: Obežka - prodloužená hřídel - kde koupit

#16 Příspěvek od PetrD »

Jak ta prodloužená hřídel má být dlouhá? Pokud do 100mm tak by se dal koupit kalený kolík, ten bys teda jen tak neuhnul ... hledej kolík DIN 6325, Fabory má v katalogu jenom 80mm, ale třeba Killich v Liberci 100mm.
Ticcino

#17 Příspěvek od Ticcino »

Ty kolíky by byly dobrý, ale mají moc velký průměr a musejí se dost obrousit.
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Nakadah »

Tak se vzal doma muj drat 6mm a mikrometr. Prumer 6,05mm (takze zbrouseni nutne pro nasunuti do lozisek), ale nezdalo se mi, ze by to na vzdalenost 100mm nejak pruzilo. Ovsem je to muj subjektivni dojem.

Kdyz sem menil v jednom motoru hridel 4mm za kaleny kolik z faboru (11600) tak taky musel na brusku. Primo do lozisek se vlezou treba nerezove hridele MPJet, ale maji v nabidce max prumer 5mm. Nak
krtek2k

#19 Příspěvek od krtek2k »

kovoobráběcí firmy , mají polotovary na hřídele, ty maj přesný rozměr akorát do ložisek, u nás po Děčíně vím o dvou takových firmách, buď ti uříznou z nový , nebo budou mít v odpadu odřezky, který jim nestačej , ale tobě by stačily
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
TT

#20 Příspěvek od TT »

Diky Vam vsem, prosel jsem vsechny sroubovaky, co kde mam a nasel jsem jeden, ktery vyhovuje.
Delka je potreba 12,5 cm, jen skrze motor je potreba 6,5. Ze sroubovaku jen ubrousim rozsireni v heftu a vyjde to akorad.

Jeste jednou diky, Tomas.
Odpovědět

Zpět na „Elektropohon“