Obežka - prodloužená hřídel - kde koupit
Re: Obežka - prodloužená hřídel - kde koupit
Jak ta prodloužená hřídel má být dlouhá? Pokud do 100mm tak by se dal koupit kalený kolík, ten bys teda jen tak neuhnul ... hledej kolík DIN 6325, Fabory má v katalogu jenom 80mm, ale třeba Killich v Liberci 100mm.
Ty kolíky by byly dobrý, ale mají moc velký průměr a musejí se dost obrousit.
Tak se vzal doma muj drat 6mm a mikrometr. Prumer 6,05mm (takze zbrouseni nutne pro nasunuti do lozisek), ale nezdalo se mi, ze by to na vzdalenost 100mm nejak pruzilo. Ovsem je to muj subjektivni dojem.
Kdyz sem menil v jednom motoru hridel 4mm za kaleny kolik z faboru (11600) tak taky musel na brusku. Primo do lozisek se vlezou treba nerezove hridele MPJet, ale maji v nabidce max prumer 5mm. Nak
Kdyz sem menil v jednom motoru hridel 4mm za kaleny kolik z faboru (11600) tak taky musel na brusku. Primo do lozisek se vlezou treba nerezove hridele MPJet, ale maji v nabidce max prumer 5mm. Nak
kovoobráběcí firmy , mají polotovary na hřídele, ty maj přesný rozměr akorát do ložisek, u nás po Děčíně vím o dvou takových firmách, buď ti uříznou z nový , nebo budou mít v odpadu odřezky, který jim nestačej , ale tobě by stačily
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Diky Vam vsem, prosel jsem vsechny sroubovaky, co kde mam a nasel jsem jeden, ktery vyhovuje.
Delka je potreba 12,5 cm, jen skrze motor je potreba 6,5. Ze sroubovaku jen ubrousim rozsireni v heftu a vyjde to akorad.
Jeste jednou diky, Tomas.
Delka je potreba 12,5 cm, jen skrze motor je potreba 6,5. Ze sroubovaku jen ubrousim rozsireni v heftu a vyjde to akorad.
Jeste jednou diky, Tomas.