Ano..já jsem opravdu rád,že k nám do party přibude další kluk s Discovery. Dostane od nás maximální podporu jaká je možná.
Jinak..naprosto nemám nic proti JirkoviA..situace je dnes poněkud složitá a chápu,že UCL dráždí (lépe snaží se sneužít pro svoji potřebu) videa a létání FPV. Už vím,že právě kvůli tomuto, musí na popud Tomáše moderátoři mazat videa která jsou...jak to nazvat..hmm ne úplně korektní k dnešní situaci.
Moje rozladěnost je z toho,že někteří se prostě neudrží a musí pořád dokola jak papoušek mentorovat.
Vemte si příklad z Rc-groups. Tisíce videí a technologií,neodpovídá legislativě. Ale to je věc majitele tohoto zařízení,nikoho jiného!!! Majitel serveru nenese jakou-koli odpovědnost za přispěvovatele. Tak se ptám..proč se musí okolo tohoto tady vést pořád ty samé kecy? Je to zbytečné.
Létám už od svojich 14 roků a snažím se létat tak abych nikomu neublížil. Ale občas!! a to bylo vždy, trošku prostě porušuji pravidla. Tak to je a tak to vždy bude. Ale to neznamená, že je to živelné. To rozhodně ne.
FPV chodíme létat s bráchou vždy ve dvou a to znamená,že ten druhý co neletí hlídá prostor. Let se plánuje a plánuje se i co se bude dít když poletí v dalekém dohledu jaké- koli letadlo.
Snažme se všichni!!! vzít si příklad právě z rc-groups. Nikdo tam neřeší co kdo dělá, jak to dělá a čím to dělá. Vím,že někteří se cítí ohrožení ,tím,že UCL vymyslí pravidla která jim ustřihnou křídla (tím myslím létající na dosažitelných mod plochách), ale vzpomeňte si jak se létalo za komančů.

Létalo se ...a mnoho z nás mělo nepřihlášené soupravy doma postavené a taky jsme to přežili.
Takže na závěr. Jsou dvě možnosti, zanechat zde zbytečných diskuzí nad legislativou, pravidly a pod. A jen si sdělovat svoje zážitky, techniku, možnosti... A nebo se utopit v nesmyslných debatách . Tím bych chtěl i oslovit Tomáše. Kam chceš aby rc-mania směřovala? Jako svobodné forum,kdy pouze přispěvovatel nese odpovědnost za to co dělá, nebo jako forum,které bude oklešťovat vše co není politicky přípustné?
Zatím se mějte. Všichni co nejlíp Dalibor