Guillows Hawker Typhoon
- Buckeye-Blitz
Re: Guillows Hawker Typhoon
Konečně se mi podařilo obrázek vložit - je to fotka z obrazovky, neboť původní mi nešla vložit. Pro představu míry transparentnosti potahu to ale stačí.
- Přílohy
-
- SCN_0001.pdf
- (313.96 KiB) Staženo 122 x
Myšlenka,kterou nelze vyjádřit stručně, nezasluhuje, aby byla vůbec vyslovena.
Díky za vložený fotky, koukám, že už těch možností mám několik, ale křídovat budu moci až u dalšího modelu. Díky za popis metody. Vypadá to dost slušně na modelu, takhle je to úplně dostačující, pořád je vidět, že je to papír, což se mě líbí.
Zatím jsem se nerozhodl jak to nabarvím, nebo to nechám v barvě modelu jako takového a neměl jsem čas se do toho pustit. Přesto jsem měl potřebu nějak pokračovat, tak jsem alespoň z kancelářskýho papíru a vodovek udělal siluetu pilota do kokpitu. Je to takovej pilot-lupínek, masku si asi zapomněl na letišti, ale snad to trochu oživí.
Na minimakety.cz se přihlásím znovu.
Zatím jsem se nerozhodl jak to nabarvím, nebo to nechám v barvě modelu jako takového a neměl jsem čas se do toho pustit. Přesto jsem měl potřebu nějak pokračovat, tak jsem alespoň z kancelářskýho papíru a vodovek udělal siluetu pilota do kokpitu. Je to takovej pilot-lupínek, masku si asi zapomněl na letišti, ale snad to trochu oživí.
Na minimakety.cz se přihlásím znovu.
Ahoj,
tak jsem dnes v podvečer zalétal model a musím se přiznat, že předčil mé očekávání.
Dovážil jsem ho plastelínovou kuličkou cca5 mm velikosti a hned první motorovej let byl slušnej. Žádný přihejbání a dolaďování negativů. Letěl hned způsobně, tak jak jsem ho postavil. Nakonec jsem natočil cca 500 otáček a i další lety
dopadly dobře. Model letí vlevo a vystoupá cca do 15 metrů.
Bohužel letí v kruhu o poloměru cca 25 metrů, takže dá tak jedno kolo a navíc ho nemůžu pořádně sledovat.
Pokusím se přihnout směrovku. Budu ho moci sledovat z větší blízkosti.
V letu ale zblízka vypadá bezvadně i když je to takovej krabicák a vyluzuje
bezva zvuk, jak se vytáčí guma.
Barvu jsem nakonec risknul Humbrolku 1:5 s ředidlem a polosuchej štětec.
Model jsem ještě před barvením, natřel naředěným Balakrylem. Balakryl slušně zakryl pory v papíru.
Tragédie jsou obtisky. To že jsou tlustý jako pláštěnka bych přežil, ale asi brzo slezou dolu.
Celkově mám ale z modelu obrovskou radost i proto, že jsem nevěděl jestli bez předchozích zkušeností model vůbec rozlítám.
Za ty peníze je to fajn hračka a určitě postavim dalšího gumáče.
Děkuju za všechny rady ohledně stavby minimaket zdejším uživatelům.
Řešej se tu obecně hodně specializovaný záležitosti ohledně minimaket, tak doufám, že tento "konfekční" model a začátečnická stavba nikoho neurazila.
S pozdravem,
Pepa.
tak jsem dnes v podvečer zalétal model a musím se přiznat, že předčil mé očekávání.
Dovážil jsem ho plastelínovou kuličkou cca5 mm velikosti a hned první motorovej let byl slušnej. Žádný přihejbání a dolaďování negativů. Letěl hned způsobně, tak jak jsem ho postavil. Nakonec jsem natočil cca 500 otáček a i další lety
dopadly dobře. Model letí vlevo a vystoupá cca do 15 metrů.
Bohužel letí v kruhu o poloměru cca 25 metrů, takže dá tak jedno kolo a navíc ho nemůžu pořádně sledovat.
Pokusím se přihnout směrovku. Budu ho moci sledovat z větší blízkosti.
V letu ale zblízka vypadá bezvadně i když je to takovej krabicák a vyluzuje
bezva zvuk, jak se vytáčí guma.
Barvu jsem nakonec risknul Humbrolku 1:5 s ředidlem a polosuchej štětec.
Model jsem ještě před barvením, natřel naředěným Balakrylem. Balakryl slušně zakryl pory v papíru.
Tragédie jsou obtisky. To že jsou tlustý jako pláštěnka bych přežil, ale asi brzo slezou dolu.
Celkově mám ale z modelu obrovskou radost i proto, že jsem nevěděl jestli bez předchozích zkušeností model vůbec rozlítám.
Za ty peníze je to fajn hračka a určitě postavim dalšího gumáče.
Děkuju za všechny rady ohledně stavby minimaket zdejším uživatelům.
Řešej se tu obecně hodně specializovaný záležitosti ohledně minimaket, tak doufám, že tento "konfekční" model a začátečnická stavba nikoho neurazila.
S pozdravem,
Pepa.
Moc pěkný, i ta kamufláž vyšla dobře, a hlavně že dělá radost.
Gaui200,Tarot450ProFBL,MinititanV2,TRex500,Raptor50,TZ-V2 Frenzy,TRex700,FutabaT-10C+nějaký letadla