Vibrace E325 MiniTitan
-
Mad_Box
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vibrace E325 MiniTitan
Jestli ti hřídel nechodí v ložiscích volně je možný že se pak zakusuje a postupně se odtlačí ke straně. Pokud ti nejde nasunout axiál tak bych ho uvnitř trochu proškrábnul (tam vůle nevadí) A zároveň zkontroluj gumy jestli nejsou vymačkaný.
Raptor E700 (MSH Brain)
MiniProtos (miniVbar 5.2)
Tak jak je možný že se to posunulo i když jsem dal hřídel a gripy ze 450??
Gaui200,Tarot450ProFBL,MinititanV2,TRex500,Raptor50,TZ-V2 Frenzy,TRex700,FutabaT-10C+nějaký letadla
-
Mad_Box
- Kontaktovat uživatele:
Tak potom nevyvážený listí, vymlácený gumy, málo podložek u gum pak se guma nedostatečně stlačí v kameni a může ti odcestovat.
Raptor E700 (MSH Brain)
Možná příčina je asi čínská přesnost výroby příčnejch hřídelí. Mrknul jsem do zásob náhradních dílů a co moje oči spatřily, nedá se snad ani popsat.
Jestli máš tu delší variantu, budeš to muset pořádně vypodložkovat a nebo zkrátit.
Obě hřídele jsou na Mini Titana, tu kratší mám doma asi rok, ta delší se ke mně dostala před dvěma měsícema.
[album]3885[/album]
[album]3886[/album]
Která je správná, tak to bohužel nevím. Mini Titanů jsem za 4 roky lítání stavěl 7 a někdy jsem dával pod gripy podložky a někdy ne. Až teď jsem to zkusil změřit.
Jestli máš tu delší variantu, budeš to muset pořádně vypodložkovat a nebo zkrátit.
Obě hřídele jsou na Mini Titana, tu kratší mám doma asi rok, ta delší se ke mně dostala před dvěma měsícema.
[album]3885[/album]
[album]3886[/album]
Která je správná, tak to bohužel nevím. Mini Titanů jsem za 4 roky lítání stavěl 7 a někdy jsem dával pod gripy podložky a někdy ne. Až teď jsem to zkusil změřit.
Mini Titan FBL + Align 3G + Align 3GX Compact
Aurora 9 (Mode 2)
Aurora 9 (Mode 2)
Takže vibrace způsobené posunem příčné osy jsou pryč.
Vadné kovové gripy, axiální ložisko se tam muselo natukat a to byl asi ten problém, asi se to nějak kousalo a při pohybu kolektivem to vytahovalo příčnou osu jedním směrem.
S plastovými gripy v pohodě, i po několika zaviseních, vzdálenosti šroubků v gripech jsou stejné.
Vadné kovové gripy, axiální ložisko se tam muselo natukat a to byl asi ten problém, asi se to nějak kousalo a při pohybu kolektivem to vytahovalo příčnou osu jedním směrem.
S plastovými gripy v pohodě, i po několika zaviseních, vzdálenosti šroubků v gripech jsou stejné.
Gaui200,Tarot450ProFBL,MinititanV2,TRex500,Raptor50,TZ-V2 Frenzy,TRex700,FutabaT-10C+nějaký letadla
No hurrrá, pořešeno! Věděl jsem že to dáš, měl jsi velký tah na bránu
Blahopřeju!
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz
http://rc.ludl.cz
Takže abych to uzavřel, dnes jsem si po letech polítal s Minititanem a bylo to příjemný, závadou byla díra v gripu, která měla oválný tvar, v tom se kousalo axiální ložisko a vytahovalo hřídel ke straně, při rozebírání bylo vidět občas šponky , když se vyklepávali ty axiály.
Takže zlatý plastový, vše tam šlo vsuvně, a chodí to bez problému. Asi čínan u stroje na výrobu kovových gripů neměl den.
Tímto zúčastněným chci poděkovat za náměty, rady i povzbuzení, takže díky.
Takže zlatý plastový, vše tam šlo vsuvně, a chodí to bez problému. Asi čínan u stroje na výrobu kovových gripů neměl den.
Tímto zúčastněným chci poděkovat za náměty, rady i povzbuzení, takže díky.