WILD HAWK

Budoucnost klepe na dveře. Zde se diskutuje o různých aspektech elektropohonu - motorech, akumulátorech a regulátorech, klidně i o převodovkách a vrtulích.
Odpovědět
Zpráva
Autor
vitousek
Kontaktovat uživatele:

#271 Příspěvek od vitousek »

Alios píše:Ahoj, myslíte že je lepší koupit Wild Hawka a vylepšit ho(těžiště...) nebo koupit Easy Stara bez RC(1870 Kč) a vybavit ho, jak je třeba?

Já osobně jsem pro verzi Easy Star + vybavení. Důvod je poměrně jednoduchý. Jednak je ES opravdu velmi povedené a létavé letadlo , druhak pokud koupíš rovnou lepší výbavu , investice se ti vrátí u dalšího letadla. Jak vysílač , tak i nabíječ. 8)
Rychlost, výška, myšlenka.Pro úspěšné létání je třeba mít alespoň dvě.
JM

#272 Příspěvek od JM »

Alios píše:Ahoj, myslíte že je lepší koupit Wild Hawka a vylepšit ho(těžiště...) nebo koupit Easy Stara bez RC(1870 Kč) a vybavit ho, jak je třeba?

Tak to podle toho, kolik chceš investovat-jestli jen chceš vědět, zda tě létání chytne tak bych jednoznačně volil Wildu. Dovybavení Easyho zase není tak levná sranda.. :wink:
Alios

#273 Příspěvek od Alios »

To to vím, že to není levná a jednoduchá záležitost.Nevíte někdo, jestli v setech(např. Easy Staru bez RC) jsou obsahem balení serva a regulátor?Předem díky.
vitousek
Kontaktovat uživatele:

#274 Příspěvek od vitousek »

Alios píše:To to vím, že to není levná a jednoduchá záležitost.Nevíte někdo, jestli v setech(např. Easy Staru bez RC) jsou obsahem balení serva a regulátor?Předem díky.

Není. Je tam jen bižuterie potřebná k dokončení a motor - na www.mkchlumec.cz najdeš i fotky.
Rychlost, výška, myšlenka.Pro úspěšné létání je třeba mít alespoň dvě.
Alios

#275 Příspěvek od Alios »

Díky. :D
Marcos
Kontaktovat uživatele:

#276 Příspěvek od Marcos »

Tak jsem se stal také novým majitelelm Wild Hawka. Podle rad jsem posunul těžiště, trošku ho polepil páskou a létá parádně. I za silnějšího větru mi to stoupá na půl plynu (sice s nulovou dopřednou rychlostí, ale stoupá :) ) Až na pár nehod a lepení jsem s ním spokojen. Zajímá mě jestli má s původním pohonem smysl kupovat jinou vrtuli ( v mém městě jsou k dostání snad všechny vrtule, nejzajímavější by byly asi APC 6 x 3 Sport; 6x4 E elektro a 6x4 Sport. Má cenu tam něco z toho kupovat, či koupit i nějaký ten silnější motor? Jde mi o nějaký kompromis mězi výdrží a výkonem, čili co největší účinnost :wink:
Díky :!:
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#277 Příspěvek od Nakadah »

marcos> pokud chces nejaky poznatky a zkusenosti s WH -> http://83.208.59.206/mix/wildhawk

Lepsi SS motor ma smysl a litam bud s MA 6x4 nebo APC E 6x4. Ve vetru se mi osvedcila spis ta APC. Nak
Marcos
Kontaktovat uživatele:

#278 Příspěvek od Marcos »

Diky za odpoved. Musim rici, ze ta sranka je moc dobra prace. Skoro profesionalni, mozna by to tu stranku chtelo i nejak vic propagovat :)
K dovazeni kridel.. dobry napad, chtel jsem ztrhnout tu nalepku, ale bralo to i barvu, tak jsem ji musel nechat. Ten problem s plynem u 4K asi neni, jen k te 480 by to urcite chtelo nejakou tu upravu regulatoru. Takhle by asi shorel :) Jinak ta letova doba 9 min je asi na plny plyn, ze? Kolem tech 10A ma tusim i s puvodnim motorem pri max vykonu, takze vypada investice do noveho motoru jako velmi vyhodna. Myslis, ze prozatim pomuze i samotna 6x4 ci 6x3, nez se odvazim upgradovat motor?
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#279 Příspěvek od Nakadah »

marcos> no stranky by potrebovaly jeste nejaky vyladeni, ale sem linej. Regler sem samozrejme upravoval, ale nakonec sem ho nahradil JETI JES110. 480ku s APC E 6x4" utahne bez problemu.

Na tu puvodni 380ku sem jinou vrtuli nezkousel. Vsak vybirani vhodne vrtule pro model je jenom o zkouseni a testovani. Kup si 6x3, 6x3,5 a 6x4" a zkousej :D taky uz tady mam sacek plny ruznych vrtuli 8) Nak
ladik

děkujem

#280 Příspěvek od ladik »

Pro nakadaha--moc děkujem za stránku je tak potřeba pro začátečníky.... jsi borec nakonec :) to jsme potřebovali
Marcos
Kontaktovat uživatele:

#281 Příspěvek od Marcos »

2 Nak: Diky, takze to vypada na metodu pokus-omyl. Pripomina mi to taktovani graficke karty/CPU :D No nic, venku je hezky a jdu zas letat. Uz to bude muj 4. let, takze zkusim nejakou mensi akrobacii :twisted:
a zbytek dne asi budu lepit kulicky k sobe...
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ
safi

#282 Příspěvek od safi »

Easy Star vyjde podstatně dráž a proto zaleží jak vážně to s létaním myslíš a kolik chceš do toho investovat jde o to vybaveni má to cenu pokud si chceš koupit nějaké lepší radio jestli ne tak ber wildu líp poslouchá směrovku .A jinak to je skoro to samé.
wildhawk, stryker ,stryker 2 ,SU 31
MZ

#283 Příspěvek od MZ »

myslíte, že jdou u WH použít i Li-poly? Když tak koukam po netu, tak 11,1V 2250mAh má přibližně stejnou hmotnost jako původní akumulátor, ale skoro dvojnásobnou kapacitu. Teď jestli vydrží regulátor a přijímač 11,1V? Nebo by stačilo 7,4V? To by se tam vecpal možná i 3300mAh 8O :?:
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#284 Příspěvek od Marek71 »

MZ píše:myslíte, že jdou u WH použít i Li-poly? Když tak koukam po netu, tak 11,1V 2250mAh má přibližně stejnou hmotnost jako původní akumulátor, ale skoro dvojnásobnou kapacitu. Teď jestli vydrží regulátor a přijímač 11,1V? Nebo by stačilo 7,4V? To by se tam vecpal možná i 3300mAh 8O :?:

S povodným motorom rozhodne 2s, s 3-čl. by si ho pravdepodobne rýchlo odpálil. A nejde ani tak o regulátor a prijímač, ale o ten motor.
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#285 Příspěvek od Nakadah »

2S LiPol a 400ka 6V by mozna byla zajimava alternativa. Asi by to litalo hooodne dlouho. Ale nezapomen na vahu baterie, abys pak nemusel zbytecne dovazovat predek. Nak
Odpovědět

Zpět na „Elektropohon“