Traxxas E-Revo

Pokud to má kola, jezdí po asfaltu nebo v terénu.
Zpráva
Autor
Elfew
Kontaktovat uživatele:

Re: Výpadky signálu, krátký dosah

#16 Příspěvek od Elfew »

Tak rozeber prijimac a kukni se do nej zdali neni neco zoxidovane... myslim, ze se nevyhnes koupi noveho, hold u techto RC hracek a levnych rc aut to tak je... nemaji to doresene a takove veci se stavaji
martinD

Re: Traxxas E-Revo

#17 Příspěvek od martinD »

alebo sa pozri na kategoriu clny/ponorky, ja sa drzim hesla rc auta + H20 dohromady nejdu
dt-01,df-02,Asso b4.1,Sworkz s104,Ejebo,TLR 8ight-t 2.0,Xray xb9,Agama a8,Schumacher SVR,Xray XT8e
Stiwo

#18 Příspěvek od Stiwo »

Tak jsem to rozebral podíval jsem se ale všechno mi připadalo v pořádku nic jsem na tom prostě neviděl (jenom zelená deska a na tom plno nějakých "čudklíků"). Nic zkorodovaného nebo znečištěného jsem tam neviděl :? Zítra to hodím kamarádovi který se trochu v "elektronice" celkem vyzná a že by se na to mohl podívat. Jinak už se pomalu smiřuji s tím že asi budu potřebovat novou RC soupravu. Šel bych minimálně do 3 kanálu aby už na tom šlo něco nastavit (dig. trimy, expa itd., paměť na více modelů a aby to bylo max do 2800kč. Nějaké nápady?
Moje tipy:
http://www.promodels.cz/cz-detail-80934 ... -4ghz.html
http://www.amain.com/product_info.php/c ... 0-Receiver (bohužel teď právě ji nikde nemají skladem, tedy mají ale jenom s verzi s AVC přijímačem a ta je moc drahá)
http://hobbyking.com/hobbyking/store/__ ... ystem.html
Axial scx10 JK, Traxxas Slash 2WD, Spektrum DX4S Bixler 1.1, Spektrum DX6
Elfew
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Elfew »

Doporucim spektrum dx3. Pekne provedeni, funkce ktere chces a ma to i telemetrii. Sice mozna trochu priplatis ale vydrzi ti a umi vse
scarabeus

#20 Příspěvek od scarabeus »

To asi ale nebude DX3.0 klasika, ta stara, kterou doporucujes? Ma jen DSM, od toho uz dnes ruce pryc. Mel jsem ji a byla na delsi vzdalenosti pomala. Futaba byla s reakci nekde uplne jinde. A spousta jinych znacek bude taky.

Takze kdyz uz Spektrum, tak DSM2 nebo DSMR, ale fuj DSM.
Elfew
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Elfew »

Myslim tu novejsi stribrnou s displeyem
scarabeus

#22 Příspěvek od scarabeus »

Tos tomu moc nepomohl :-D

Dodej sem obrazek nebo presnou specifikaci, odkaz na vyrobce. Je tam dost rozdil v rychlosti, rekl bych ze propastny.
Kovboj

#23 Příspěvek od Kovboj »

Elfew píše:Doporucim spektrum dx3. Pekne provedeni, funkce ktere chces a ma to i telemetrii. Sice mozna trochu priplatis ale vydrzi ti a umi vse

Dneska bych spíš už radil Spektrum DX4 v balení s příjímačem se stabilizací AVC.
Elfew
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Elfew »

Dx3s pokud se nepletu, staci jit na spektrumrc.com

@kovboj - fajn, ale co cena? Vleze se do 2800kc?! Myslim ze ne :)
Stiwo

#25 Příspěvek od Stiwo »

No tak po delším uvažování si asi trochu připlatím a půjdu do tohohle: http://www.amain.com/product_info.php/c ... -w-SRS4210

Dx3 nevím no. Na sleshe by mi to stačilo (řízení, plyn, světla) ale příštím rokem plánuji koupit expedičáka a tam možná bude potřeba už ten jeden kanál navíc :roll:

AVC nevím, ale může to být zajímavé ale na AVC potřebuješ ty dva kánaly volné (nevím proč) což je trochu zklamání. :wink:

Z amain jsem už objednával takže tam mám nějakou tu slevičku a kdyby mi to celníci nezkontrolovali tak by to mohlo vyjít velmi hezky.

Telemetrii nepotřebuji a slyšel jsem že ta od spektrum není žádný zázrak :roll:

Dík za rady.

Edit: teď jsem jí našel i v ČR http://www.modelarina.cz/rc-souprava-sp ... 4cfca9974b
Elfew
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Elfew »

Na av3 nepotrebujes 2 kanaly volne, jen pokid ho chces za jizdy upravovat a hrat si s nastavenim...normalne to staci nastavit na fixni hodnoty a nepotrebujes kanaly.

Osobne bych sel do Xray a uz nic vic...asi si udelam radost a koupim si xb8e
Stiwo

#27 Příspěvek od Stiwo »

Aha, tak to je fajn, špatně jsem si to přečetl. No, zatím jsem vyhrabal DX2E se kterou normálně jezdím (nebo spíš v poslední době nejezdím) Losi Micro Rock Crawler. Jenže se jí nevracel volant kvůli prasklé pružince, tu jsem vyměnil za pružinku z prupisky a je zase v pořádku, takže než si našetřím na tu dx4c tak si koupím za pár šupů orange z hobbykingu a budu zase chvíli jezdit :wink:

Elfew píše: Osobne bych sel do Xray a uz nic vic...asi si udelam radost a koupim si xb8e

Já ale nekupuji nové auto :lol: Já jsem se svým "lehce" upraveným sleshem 2WD spokojen a Xray asi nedělá short course že?
Odpovědět

Zpět na „Auta“