SAB Goblin 500
-
milalibser
Re: SAB Goblin 500
Ta propojka u regulatoru neni. Musi se koupit zvlast a jinak ten program je v cestine. Stahni si Castlelink a funguje to i v demo modu primo na zvoleny regulator a uvidis, jak se programuje
OK a dík ukončíme to, přece jen je to téma do jiného vlákna
Goblin 500, FX 20 , Sim .Phoenix 4.0
Vše nej všem heli pacientům a v oddělení Goblin obzvláště.
HK450v2HUDGESMD500; TRT450PROMB; TREX 550E ; Blade130X; Goblin 500
AURORA 9;SPECTRUM 8
AURORA 9;SPECTRUM 8
Taky vše nej v novém roce a pokud možno stejný počet startů a přistání.
chci zeptat zda už někdo řešil problém vůle cykliky mám ji celkem velkou ale né v ložisku ale v uložení kuličky která se pohybuje po hlavní hřídeli,po zozebrání 4 šroubků zjištěno že je vychozený konusový zřejmě silikonový plast 2 ks proti sobě který tu vůli vymezuje .Dá se koupit jen ten plastový konusový plast? cyklika sice není až tak drahá ale proč ji kupovat kvůli kousku plastu.
chci zeptat zda už někdo řešil problém vůle cykliky mám ji celkem velkou ale né v ložisku ale v uložení kuličky která se pohybuje po hlavní hřídeli,po zozebrání 4 šroubků zjištěno že je vychozený konusový zřejmě silikonový plast 2 ks proti sobě který tu vůli vymezuje .Dá se koupit jen ten plastový konusový plast? cyklika sice není až tak drahá ale proč ji kupovat kvůli kousku plastu.
Goblin 500, FX 20 , Sim .Phoenix 4.0
Listy pro G500
Ahoj,
jake listy byste doporucili pro petistovku misto setovych ?
Litate nekdo treba Rapidy od MS C. - pripadne presne jake + jaka je spokojenost ?
Diky za info
...
M.
jake listy byste doporucili pro petistovku misto setovych ?
Litate nekdo treba Rapidy od MS C. - pripadne presne jake + jaka je spokojenost ?
Diky za info
M.
HK450v2HUDGESMD500; TRT450PROMB; TREX 550E ; Blade130X; Goblin 500
AURORA 9;SPECTRUM 8
AURORA 9;SPECTRUM 8
Re: Listy pro G500
Ja osobne Rapidy nikdy nelital, ale kluci co je litaji si je docela chvali. Jsou to o trochu vetsi placacky.
Trochu se zkrati letovy cas, ale jsou o dost akcnejsi na kolektivu.
Trochu se zkrati letovy cas, ale jsou o dost akcnejsi na kolektivu.
SuperZoom 4D, Blade mCP X BL, SAB Goblin 500 @ Spirit
Spektrum DX8, PhoenixRC
Spektrum DX8, PhoenixRC
Zdravím mám v goblinu 500 motor quantum 4120-1200kv je to ta silnější vrze ale na můj vkus se docela hřeje má s tim někdo zkušenosti co za teplotu ten motor vůbec vydrží?
Rad bych upozornil majitele goblinu 500, aby nemerili nabeh listu podle rysek na hlave, protoze je to o nekolik stupnu mimo. Namisto 12° je tam cca 17°. V novsich verzich to jiz bude pravdepodobne v poradku, ale muze to byt duvod, proc se treba motor prilis hreje a proc napr. vrtulka nestiha.
Spirit System
nene o tomto problému vím a náběh mam dobře jen ten motor jen by mě zajímalo kolik stupnů vydrží?
- Arcicorsa
- Kontaktovat uživatele:
Je to tu
.. Jde se stavět Goblin
.
Goblin 500 Spirit@MiniProtos Spirit@Oxy3 Spirit@Taranis + Xlite RC@ www.arcitimer.com
- Arcicorsa
- Kontaktovat uživatele:
Tak je postaveno
, trvalo to tři dny, stavěl jsem cca 4 hodinky denně vždy po práci (chtěl jsem dovolenou ale prý jsem moc důležitý
).. Už je to vše i zapojené, nastavené a řeším poslední věc a tou je BEC.. Mám tam regl. YEP (YGE) a nevím jestli je 6A dostačujících
... V záloze je LiFe ale tomu bych se rád vyhnul protože mi připadá že už teď to váží stejně jako kolečko cihel
.. Jak jste na tom vy?? Používáte RX Li-Fe(Pol), externí BEC (jaký?) či jedete na BEC v reglu (jaký regl?). Díky všem za informace a čas
.. Aktuální stav viz foto
přijímač je zatím venku a na místo přijde až vymyslím co s tím BECem.. Až bude po záletu tak sem hodím více fotek, trochu se rozepíšu o stavbě a třech chybičkách co jsem ve stavebnici našel
..
Goblin 500 Spirit@MiniProtos Spirit@Oxy3 Spirit@Taranis + Xlite RC@ www.arcitimer.com
Pouzivam bec z Castle Talon 90. 
SuperZoom 4D, Blade mCP X BL, SAB Goblin 500 @ Spirit
Spektrum DX8, PhoenixRC
Spektrum DX8, PhoenixRC
- Arcicorsa
- Kontaktovat uživatele:
Tak tam půjde bec
.. Zatím tam naroubuju Foxy Ubec 12/18A ale už je objednán Western Robotics Hercules super mini BEC tak až přijde nahradí ten prohnaný liščí BEC
..
já sem používal bec z reglu YGE 120Arcicorsa píše:Tak tam půjde bec.. Zatím tam naroubuju Foxy Ubec 12/18A ale už je objednán Western Robotics Hercules super mini BEC tak až přijde nahradí ten prohnaný liščí BEC
..
a jaký chybky jsi při stavbě našel??
- Arcicorsa
- Kontaktovat uživatele:
No byli to tři věci, dvě jen kosmetické ale jedna bránila sestavení a tou byly nedořízlé (cca 2mm) závity v pastorku motoru takže nešel utáhnout na hřídel motoru, naštěstí závitníky mám v šuplíku tak jsem si to dořízl.. Druhá věc je to že šmajdá deska cykliky +-1mm při otáčení hlavního rotoru (to ještě natočím), šmajdá vám taky?? No a poslední věc je čistě estetická a to že táhla z desky cykliky na gripy mají každé jinak dořízlí závit..