Naivka, srandista nebo podvodník otazník

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
Buckeye-Blitz

Re: Naivka, srandista nebo podvodník otazník

#31 Příspěvek od Buckeye-Blitz »

arda1 píše:EDIT - kolik jste mu poslali že tady vřískáte?

Já naštěstí nic. Těch skoro pětadvacet let od "plyšáku" mně dostatečně vyškolilo a dvakrát se spálí o stejné kamna jen hlupák.
Myšlenka,kterou nelze vyjádřit stručně, nezasluhuje, aby byla vůbec vyslovena.
BUBI

#32 Příspěvek od BUBI »

Ja nedávam ani prachy a cigarety žobrákom. A nemám pocit že som necitlivý všivák.
8)
Jano Bubeník
Beep
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Beep »

Přesně tak, neposla jsem mu nic, nejsem blázen.
Bohužel pokud to takhle půjde dál tak přes tyto inzeráty nebude vidět ty opravdu potřebné o kterých jsem psal výše a dochází k devalvaci takovéto žádosti o pomoc.
Jako příklad uvedu solidaritu na které je založeno zdravotní pojištění, pokud budeme z pojištění platit plastické operace kdejaké pipce která není spokojena se svým vzhledem tak nám holt nezbyde na operace v řádech milionů, jako jsou třeba tranplantace.
Stejně tak si myslím že solidarita lidí je omezená a pokud někdo přispěje na modelářský motor tak pak už třeba nebude mít na to přispět např. na slepeckého psa.
Gaui200,Tarot450ProFBL,MinititanV2,TRex500,Raptor50,TZ-V2 Frenzy,TRex700,FutabaT-10C+nějaký letadla
Marek_Km

#34 Příspěvek od Marek_Km »

Já nevím, proč se navážíte někoho, koho neznáte. Já ho taky neznám, nepřispěju, ale třeba je to dobrý modelář, třeba mnoha lidem pomohl, naučil je něco atd, tak možná proto je ho jeho kolegům líto a chtějí mu pomoct. To, jak získal peníze na tak drahý motor, Vám všem může být u zadní části těla. To, jak o něj přišel je smutné. Je to totiž taková doba a máme takové zákony, které takovým parchantům a zlodějům nahrávají a nikdo s tím nic neudělá. Sám mám osobní zkušenost a sám jsem přišel o několik desítek tisíc a ani papír od vyhraného soudu Vám nic platný nemusí být.
Nesuďte někoho, koho neznáte. Kdo chce, mu přispěje, kdo nechce, nepřispěje. Jednoduché.
Drondys

#35 Příspěvek od Drondys »

Mě se to spíš jeví tak, že tady někteří i když třeba nepřímo projevují jisté přání obdobné tomu z onoho vtipu o sousedovic koze. Někomu holt nestačí to ignorovat, ale musí se začít navážet do všeho co nějak vybočuje z jeho přestav o tom jak by měl svět fungovat.
arda1
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od arda1 »

Tak kamaráde přesně to o tý chcíplý koze mě napadlo taky - ale nechtěl jsem to tady už vířit - souhlas ale!! Radek
ICQ 638556901
opicak

#37 Příspěvek od opicak »

Mám dojem,že se tu brečí na poněkud špatném hrobě.Dopadnout a pověsit za pytel do průvanu je potřeba toho,kdo motor zpronevěřil a ještě se při tom napakoval.Lehko se to říká,ovšem těžko realizuje,ale bohužel je to tak..... :(
Genagen
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od Genagen »

Nerozumím všeobecnému rozhořčení. Kdo chce přispět přispěje kdo nechce ne přispěje.
jindraj
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od jindraj »

Ono to rozhořčení mi nepřijde ani tak všeobecné :) jako pár lidí dokola. Baví mě ale ty důvody. Zdá se že třeba někoho dráždí představa že někoho napadlo komusi přispět na IMHO hezkou věc. Fakt je tak urážlivé uvažovat o příspěvku na něco jiného než invalidní vozík? Neslyšeli někdy o mecenášství? A i pokud nechtějí tím mecenášem být (což je každého svaté právo) tak snad není potřeba do zblbnutí rozebírat co ne vše na tom inzerátu špatně a co mi úplně uniká, kolik by tak bylo na důchodce přimeřené ... Hezké počiny si obvykle našly své sponzory a díky tomu vznikla některá díla, která by jinak nevznikla a nevidím na prostém zveřejnění takové snahy nic zlého.
zdzd

#40 Příspěvek od zdzd »

Marek_Km píše: To, jak o něj přišel je smutné. Je to totiž taková doba a máme takové zákony, které takovým parchantům a zlodějům nahrávají a nikdo s tím nic neudělá.

Ovšem problém je v tom, že naše zákony jsou v tomto případě tak nějak mimo hru. A navíc to vypadá, že i on je tak nějak mimo hru. Klidně se může stát, že se na jeho příběhu chce přiživit úplně někdo jiný. To by taky nebylo poprvé. Je to mnohokrát osvědčená finta.
pepin

#41 Příspěvek od pepin »

zdzd píše: Klidně se může stát, že se na jeho příběhu chce přiživit úplně někdo jiný. To by taky nebylo poprvé. Je to mnohokrát osvědčená finta.

to vám vážně není stydno, hnát ty konspirace uplně do extrému ?

někdo dá inzerát, že kdo chce, muže přispět, pokud přispět nechcete, tak snad není nutné uvádět duvody :roll:

ono je totiž klidně možný, že ten motor poslat ZDZD tobě na druhou tvoji adresu do zahraničí a okradl jsi ho ty, takové věci se normálně stávají a nebylo by to poprvé, jsou to běžné osvědčené finty.

zbleskujte se , jediné o čem toto vlákno vypovídá,je jak kdo z vás uvažuje.
Zamčeno

Zpět na „Smetiště“