To je mě moc líto, snad se brzy nalezne, pár otázek, než to tady zaspamují ti nepřející :mirman píše:Tak přátelé,věci od DJI už nechci ani vidět,cca před hodinou mi slavný PH2 uletěl neznámo kam....
PH+GO3 v prdeli!!Veškerá předstartovní příprava provedena,kalibrace 10xzelených,pak cca 5 min poletování točení ,najednou motory naplno a tradá pryč,žádné reakce na řízení,přepnutí do F/S nula....Jenom přidám,že s F450 mám již něco nalétáno,takže na 99%říkám,že jsem určitě nic nezprasil...
- měl jsi na tom nějaké OSD ? Pokud ano, všiml jsi si v jakém letovém režimu se to nacházelo v okamžiku fly away ?
- F450 má takřka stejnou řídící jednotku...
- neměl jsi na tom instalován žádný lokalizační systém pro případ úletu (ačkoliv zde stále na to upozorňujeme) ?
- nelétal jsi někde v blízkosti nějakého radiového zařízení (BTS, retranslátor, vysílač apod...), nebo neměl jsi na GP zapnutou WiFi ?
- GP jsi měl B.E. nebo B.E. + ? Ptám se jen proto, že u plus verze je známý bug po aplikaci posledního FW, kdy se náhodně sama zapíná WiFi, která potom může přehltit RC Rx na letadle...
- měl jsi to označené pro případe nálezu (odměna) ?
Na RCG jsem si všiml zvýšeného počtu ani ne tak fly away P2jek, ale jejich pádů, a to po totálním selhání smart baterie