ditri píše:Ahoj...Jestli tomu tedy rozumim tak pokud mas board upgrade > jen to zapojis misto H3-2D (tvuj pripad) pokud nemas board upgrade pouzijes PMU v2 ktery je soucasti setu. Tedy DJI pamatuje na uzivatele P1 a nenecha je ve stychu - jest tak? Pak by to bylo schudne.
Ano :
- PMU v2 je na upgrade boardu P1 (kdo tedy tuto desku ma, nedavala se ani do posledních verzi P1, jen extra)
- v setu 3D Zenmuse není PMU, ale GCU (v2), ale P2ka ji ma onboard...
- není to ale ma zkušenost, ja to jiz dlouho proaktivne zjistuji jak na RCG, tak na PP, takze to mam jen potvrzene, byt vicenasobne
ditri píše:Jinak gardenroute - co se tyka evoluce...A pri techto zaberech zase 2D gimbal vetsinou nema zadny problem chovat se klidne...Jestli tedy nejaky nazor k tomu primo pro tebe > nechal bych si P1 v tuningu jak ji mas ty ta bude litat veky a koupil P2... .
Asi jsi me spatne pochopil, ja jsem nyní prave rozhodnuty, ze si necham svůj zaletany, vyladeny, vybaveny a spolehlivy P1 (který by stejne nikdo nezaplatil), mel jsem pouze v planu mu implementovat H3-3D misto H3-2D (na ktereho jsem mel jiz kupce). Pote v co se to zvrhlo pockam, i 3ka ma neprijemne problémy (nepocitam-li ten USB kabel). YAW stabilizace není spatna, ale jak spravne pises, v nekterych režimech letu je to zmatene, a navíc porad překonfigurovat oba režimy 3.osy se me trochu zajida...
Jinak si asi pockam na P3, Ptaaka ještě asi vezmu na Vanoce a Novy rok na dalsi cestu do Asie (pokud vse dobře dopadne

), v te době jiz jiste bude jak P3, tak GP 4

Tuto evoluci asi vynecham, jak jsem jiz psal. Jde me o zejména spolehlivost, a P2 oproti P1 moc spolehlivý není... Stejne ted moc casu na letani nemam, porad jeste striham dokument z Afriky, tak si moc nezaletam

...