Ancistrus01 píše: Píše snad Rado něco o 100m? psal že vzlétne do 5m a točí nad svojí zahradou eventy které tam má...
Už chápu Tvoje příspěvky. Tys jen nepochopil o co jde.
Ancistrus01 píše: Píše snad Rado něco o 100m? psal že vzlétne do 5m a točí nad svojí zahradou eventy které tam má...
Ancistrus01 píše:Tobě třeba jo, ale například jak už zde bylo zmiňováno a plně s tím souhlasím, fanatickému odpůrci coptér ZDZD to u zádele asi není, jinak by to tu takto nekomentoval
OPR píše:Už chápu Tvoje příspěvky. Tys jen nepochopil o co jde.
Rado píše:Pre: zdzd Nebezpecne chovanie? Moje? To nemyslis vazne, alebo ak ano tak potom ani nie si partnerom do diskusie, lebo 5 metrov nad zemou nad mojim pozemkom a natacanie eventu, ved to je ako keby som si fotil party z plosiny...kde nejaky psycho magor na teba striela...
Ancistrus01 píše:A omlouvám se, že nemám takovou paměť abych si do detailu pamatoval každé slovo co kde kdo napsal...
Ancistrus01 píše: ..........A omlouvám se, že nemám takovou paměť abych si do detailu pamatoval každé slovo co kde kdo napsal...
graup15 píše:...
Copak tohle, ale fejsbůůůůk,to je teprve něco, lidi tam na sebe vykecaj i jaké měli ráno hovínko![]()
petrcorrado píše:Hmm, psal prve sto metrů. To je dost na tak malou věc. U sousedícího pozemku se ani neodhadne, zda není už za plotem. Místo případného dopadu taky nebude kolmo k zemi. No já bych si to líbit nenechal, aby mi někdo lítat s kamerou okolo majetku. Střelba ze vzduchovky je srabácký a přiblblý řešení. Provozovatele bych si odchytil osobně. Policii volat je zbytečný, je to další hřebík do rakve modelářského lítání...
JosefSvejk píše:Zase je potřeba si uvědomit, že koptéry v podstatě nejsou modely, ale jsou to často jen stroje, které nesou nějaké vybavení k focení či filmování. Potom musíš uznat, že létat někde v poli nebo na modelářském letišti s fotovybavením za desítky tisíc asi nemá moc smysl.
zdzd píše:Ale sakra čeho, když nad lidmi se nelítá a holé pole je o ničem?