eTeBe píše: Jinak včerejší termika byla opravdu skvělá, s Phoenixem 4 hodiny ve vzduchu na 2 1500mah baterky.
prosim tě, to opravdu odstartuješ a vydržíš a baví tě létat v kuse 4 hodiny?To je pro mě něco nepřestavitelného, já odstartuji, pak mě to přestane bavit, kouknu ny display na vysílači a tam je dest minut

pak už jenom trpim a hodka je pro mě opravdu osobní vnitřní boj a zduvodnování si sám sobě, proč ještě létám.Jednoznačně ale létám dýl pouze z toho duvodu, že ostatní létají prostě dýl, ale já ten smysl nevidím, za těch deset minut zjistím, jestli to dnes a ted nosí, nebo ne a to mi opravdu většinou stačí.
neberu to tak, že vy--hodino létači by jste byli divný, nechápu, proč si to já nedokážu užívat delší dobu, je fakt, že před lety jsem tak po domácku zápasil s létáním F3A a tam jsem v rámci toho letu řešil bud svoji nějakou srandasestavu, nebo nějaký nový obrat a poplácávání s modelem jen tak mi nedávalo smysl, odlétal jsem co jsem chtěl a sedal a trochu se obávám, že jsem si to přetáhnul možná i do těch větronu.